Меню
Вашата количка

SINGING ROCK

Марка: SINGING ROCK
Каишки за котки от Singing Rock. Предназначени за класически или полуавтоматични котки. В комплекта са включени лява и дясна каишка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Патентована катарама Rock&Lock от неръждаема стомана позволява бързо и лесно закопчаване и освобождаване на лентата Цена: за чифт Мате..
25.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Помощно въже от SINGING ROCK за разнообразни приложения, с изключение на алпинистки и спелеологични осигуровки. Подходящи за самозатягащи се възли, извличане и осигуряване на багаж, различни спелео и алпийски способи. Пример: 4 мм за закрепване на товари. 5/6 мм за уши, пръстени и примки. 7 мм за п..
0.80 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: 60m
Единичното въже STORM 9.8 от Singing Rock е с голям баланс между тегло и издръжливост. Перфектен избор за всеки вид катерене.  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Голям брой падания определен от UIAA (International Climbing and Mountaineering Federation) Висока издръжливост Ниско тегло Компактно ..
4.50 лв
Марка: SINGING ROCK
CARRY BAG е практична чанта, предназначена за съхранение и транспорт на въжета, както и други принадлежности и инвентар. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработена от издръжлив и миещ се материал Текстилните подсилвания поддържат чантата самостоятелно изправена Благодарение на формата си е лесно да съхра..
109.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Изключително лек и издръжлив ремък, предназначена главно за връзка между задна гръбна точка на закрепване и самоприбиращи се спасителни въжета ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява лесно самостоятелно свързване към задния EN 361 D-пръстен Изработени от Dyneema® В двата края на ремъка има примки с дъл..
17.00 лв
Марка: SINGING ROCK
RING SLING е отлично вързващ се прусек със зашит пръстен с диаметър 28 мм за създаване на точка за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: RING SLING е подходящ за използване като текстилно блокиращо устройство в различни ситуации, главно при арбористи  и спасителни операции Възможност за използва..
32.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: Детски
ZAZA  е лека регулируема седалка (сбруя) за цялото тяло за деца без добре очертани бедра, необходими при използването на стандартна седалка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Един размер,  подходящ за всички деца с височина 95 -130 см и максимално тегло 40 кг. (37 - 51 инча / 88 фунта) Текстилни ха..
78.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Функционална лична аптечка с малък размер, изработена от издръжлив материал. Проектирана да побира основни лекарства и превързочни материали, необходими за първа помощ. Това ще помогне да се гарантира безопасността на вас и вашите спътници. Има система за закачане към колана на панталона и гайки за ..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируем педал за изкачване по въжен способ, направен от 6 мм помощно въже. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Катарамата XP от лека сплав позволява регулиране на дължината дори при натоварване Лентата в катарамата опростява регулирането на дължината Голям отвор в катарамата позволява закрепване на всякак..
38.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Компактен лек ролков протектор за защита на въже ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен от алуминиева сплав Подходящ за работа по остри ръбове Предпазва движещо се въже от абразия Напълно приспособим към всяка работна ситуация Предназначени за безопасна работа на височина или теглене на тежки това..
169.00 лв
Марка: SINGING ROCK
BASIC  е напълно регулируема сбруя за задържане при падане със задна и предна точка на закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: D-пръстен отзад на гърба и предни текстилни двойни точки за закрепване съгласно EN 361 Един инвентарник с максимално натоварване от 5 кг. Закопчаване на гърдите с помощт..
88.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: автоматично затваряне
PALM е „бърз“ карабинер с автоматично заключване от лека сплав, със спортно и работно предназначение. Най – добрия вариант за Via Ferrata маршрути, но също така е сертифициран и като индустриален осигуряващ конектор (карабинер). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Горещо кована ключалка Система за отваряне с д..
39.00 лв
Показани от 1 до 12 от 292 (25 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.