Меню
Вашата количка

SINGING ROCK

Марка: SINGING ROCK
Шок абсорбер REACTOR 140 с възможност за добавяне на еластични  ремъци от тип I или Y + Куки  (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, с възмож..
60.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Голяма чанта (аптечка) за първа помощ (без съдържание) ХАРАКТЕРИСТИКИ: Идеална за всички онези, които желаят да изберат собствено съдържание Яркият цвят увеличава видимостта при лошо време или вътре в раницата Голяма примка за закрепване Отделения с различни размери Голям мрежест джоб..
39.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Колан за панталон с интелигентна катарама Rock&Lock. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесно се затваря и отваря Лентата не може спонтанно да се изплъзне Отлична функция при всесезонни условия Тази катарама се използва в почти всеки спортен колан от SINGING ROCK производство ВНИМАНИЕ! Коланът RO..
27.00 лв
Марка: SINGING ROCK
RUBBER FIX е еластичен фиксатор за експреси към карабинера при примки. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Държи карабинера в правилната позиция и избягва нежеланото усукване Улеснява включването към въжета Два размера с широчини 11 или 16 мм Цвят: черен Широчина: 11 мм, 16 мм ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕ..
0.50 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: Детски
Лека, удобна и напълно вентилирана каска за най-малките катерачи. Със своя комфорт и лека конструкция е идеална за спортно катерене, алпинизъм и виа ферати. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначена за деца с малка обиколка на главата (48-54 см) С тегло от 185 гр., вашето дете няма да разбере, че носи ..
88.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Комплект от 3 броя от най-малкия и лек карабинер с муфа на Singing Rock. Идеален за осигуряване и позициониране. Този универсален карабинер е проектиран да се използва еднакво както за спортно, така и за традиционно катерене. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Конструкцията от горещо кована сплав с форма I-лъч ..
45.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ARBO CHEST е подплатен гръден колан, предназначен използване заедно със седалката за арбористи ARBO MASTER. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предлага на потребителя по-голям комфорт при натоварване на седалката с по-тежко оборудване и по-удобно изкачване Удобен за обличане, оборудван с катарама със свирка о..
60.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Система за осигуряване с Шок абсорбер REACTOR 140  и еластични  ремъци от тип Y + 2 Куки 353 (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, състоящи се от три ..
218.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: 70 м
Страхотно водоустойчиво единично въже с необичаен дизайн. „Single Tech“ конструкцията осигурява леко тегло, отлично и лесно боравене с него и добра устойчивост на абразия. Издръжливостта на въжето е изключителна, а техническите характеристики – отлични. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Конструкцията Single T..
300.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Каишки за котки от Singing Rock. Предназначени за класически или полуавтоматични котки. В комплекта са включени лява и дясна каишка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Патентована катарама Rock&Lock от неръждаема стомана позволява бързо и лесно закопчаване и освобождаване на лентата Цена: за чифт Мате..
25.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Помощно въже от SINGING ROCK за разнообразни приложения, с изключение на алпинистки и спелеологични осигуровки. Подходящи за самозатягащи се възли, извличане и осигуряване на багаж, различни спелео и алпийски способи. Пример: 4 мм за закрепване на товари. 5/6 мм за уши, пръстени и примки. 7 мм за п..
0.80 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: 60m
Единичното въже STORM 9.8 от Singing Rock е с голям баланс между тегло и издръжливост. Перфектен избор за всеки вид катерене.  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Голям брой падания определен от UIAA (International Climbing and Mountaineering Federation) Висока издръжливост Ниско тегло Компактно ..
4.50 лв
Показани от 1 до 12 от 295 (25 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.