Меню
Вашата количка

COLL TEX

Марка: COLL TEX
Импрегнатор на водна основа за естествени и синтетични самозалепващи се колани. Противодейства на нагъването и подобрява плъзгането...
25.00 лв
Марка: COLL TEX
Катарама задна, за фиксиране на задния край на колана. Използва се с предна еластична връзка RACEFIX..
21.00 лв
Марка: COLL TEX
Предна скоба за ски колани. Съвместима с повечето модели ски...
35.00 лв
Марка: COLL TEX
Състав: Мохер примесен със синтетични влакна. Този микс от материали прави коланите МИКС много здрави и устойчиви на различно агресивни терени.  Характеристики: подсилването ма mix-коланите, чрез найлонови, синтетични влакна води до отлична способност за катерене и добра плъзг..
19.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски MOHER 62 mm МАТЕРИАЛ: 100% мохер с  V-структура на влакната. Тези колани имат отлична плъзгаемост при всякакви температури. Не са толкова устойчиви на износване. ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Коланите colltex special са много бързи и са предназначени за състезатели по ски алпин..
33.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски RACE 60/ 65 mm   ширина: 60 mm- цена-   36.00 лв / m  ширина: 65 mm- цена-   40.00 лв / m  Състав: 100% мохер. Колани, отлични за състезали. Подходящи са за всякакви терени. Цената е за 1 линеен метър!..
36.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски Синтетика / SYNTHETIC / Цената е за линеен метър. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Състав: 100% синтетични, найлонови влакна. Много здрави и устойчиви колани, с добри параметри при изкачване. Подходящи са за всякакви терени. Много дълъг живот. Лепилото е с топло нанасяне. Отлич..
32.00 лв
Марка: COLL TEX
Лепило за ски колани. Задължително е преди това да се изчисти старото лепило. препоръчително е да се направи с циклата на COLLTEX..
32.00 лв
Марка: COLL TEX
Спрей за освежаване на лепилото на коланите. За регенериране и обработка на повредени краища на колани и на зацапани участъци. Използването му е с определен капацитет от цикли за регенерация на износено лепило, то не заменя изцяло лепилния слой. След пълното износване на основното лепило трябва да..
19.00 лв
Показани от 1 до 12 от 16 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.