Меню
Вашата количка

PRIMUS

Марка: PRIMUS
Адаптерът за пълнене с газ, може да се използва за презареждане на запалка Power Lighter и останалите презареждащи се запалки със стандартен клапан. Този продукт може лесно да се свърже към газовите бутилки Primus Power Gas за еднократна употреба с навиване на ръка. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ..
22.00 лв
Марка: PRIMUS
Сервизен комплект за Ergo Pump, включва кожено уплътнение, О-пръстен от NBR каучук, силиконова грес и части за клапан (месингов конус, филтри, пружина и капак)  ..
34.00 лв
Марка: PRIMUS
О-пръстен за котлони и фенери с Duo-вентил, като ESSENTIAL STOVE, MIMER и други. Оаковка: 2 x 2 бр. Материал: NBR каучук  ..
8.00 лв
Марка: PRIMUS
Почистваща игла за мултитула Опаковка от 2 бр. Материал: Неръждаема стомана  ..
8.00 лв
Марка: PRIMUS
Чорапче за фенери Primus с права и заострена горелка: Mimer, Micron, Easy Light и Tor Jr Включени 3 бр. Мощност: 70 - 120 W Каталожен номер: P730800  ..
10.00 лв
Марка: PRIMUS
Фенерът MICRON STEEL MESH е издръжлив, здрав и лек фенер, който е идеален за всяко приключение с раница. Предлага се в две версии: стоманена мрежа за максимална издръжливост и минимално тегло или в матирано стъкло за максимална светлинна мощност за допълнителна гъвкавост. С пиезо запалване, просто н..
160.00 лв
Марка: PRIMUS
FOOT REST е стойка за газовата бутилка и увеличава стабилността на вашия котлон. Тя практически се поставя директно към основата на газовата бутилка. Това е особено полезно за големи тенджери или готвене на неравни повърхности. Съвместима с други марки газови бутилки. Тегло: 22 гр. Материал: Най..
14.00 лв
Марка: PRIMUS
LITE STOVE LX SYSTEM e по-голямата версия на линията котлони Lite, която може лесно да приготви храна за  2ма души. Изключително ефективната отоплителна система кипва вода за миг и е опакована в лек и компактен обем. Прикрепете и заключете 1,0-литровата тенджера към горелката с просто завъртане..
329.00 лв
Марка: PRIMUS
ESSENTIAL STOVE SYSTEM е уникална система когато имате повече хора, за цялото семейство, за компактност в раниците. Тази система предлага най-стабилната и ветроустойчива горелка и съдържа: котлон, 2 тенджери и тиган за готвене. Настройването на вашата трекинг кухня е лесно като 1,2,3. Просто (1) мах..
254.00 лв
Марка: PRIMUS
LITE STOVE SYSTEM е лека и компактна система за готвене, предлагайки най-ефективното загряване при приготвяне на храна. Прикрепете и заключете тенджерата от 0,5 л към горелката с просто завъртете. Пиезо запалката запалва котлона с натискане на бутон, за да можете бързо да сварите водата. Ламинарната..
214.00 лв
Марка: PRIMUS
Перфектнато канче за всички приключения, където минималния багаж е приоритет. Оспорихме нормите за размер за този тип канче и използваме дръжката за закрепване на всичко в компактна опаковка. То е направено от твърд анодизиран алуминий, побира 0,6 литра и има керамично, незалепващо покритие. Дъно..
59.00 лв
Марка: PRIMUS
Пресата за кафе / чай Primus ви позволява да се насладите на чаша вкусно прясно пресовано кафе или чай на открито. Пресата може да се използва с Lite, Lite + и канче Trek Pot 0,6 л. Спецификации: Тегло: 40 гр. Височина: 110 мм. Диаметър: 90 мм...
29.00 лв
Показани от 1 до 12 от 41 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.