Меню
Вашата количка

KONG

Марка: KONG
LOTOR е многопосочен отваряем пръстен (ринг), подходящ за полупостоянно свързване на оборудване. Осигурява оптимално разпределение на натоварването във всяка позиция. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Равномерно натоварване от 22 kN във всички посоки, тествано е съгласно UIAA 130 (Устройство за разпределя..
57.00 лв
Марка: KONG
Овален карабинер от въглеродна стомана с кръгло сечение, което го прави препоръчителен за използване с мобилни устройства (ролки, стопери, блокери при падане...). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с винтова муфа, което го прави подходящ и за професионални приложения. Система Keylock, която предотврат..
20.00 лв
Марка: KONG
PRO са здрави кожени ръкавици, създадени за осигуряване и използване на двойно въже, те съчетават силата на работна ръкавица с прецизността и чувствителността на тънка ръкавица. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Отлични и за използване при работа и спасителни ситуации. Двуслойната кожа предпазва най-откритит..
69.00 лв
Марка: KONG
Лека катарама за лента с ширина 30 или 44 мм. Предлага се в два варианта: алуминий (черна) или неръждаема стомана. Алуминиевата версия може да се комбинира с катарама 924 Версията от неръждаема стомана може да се комбинира с катарама 929 Произведено в Италия Материал: Алуминиева сплав Тегл..
7.00 лв
Марка: KONG
Крачен самохват, който подобрява и допълва работата на водещият самохват Futura Hand и гръдния самохват Futura Body. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Нова версия с лост, който предотвратява случайно освобождаване на въжето. Предлага се за дясна и лява версия, оборудвани със стреме против усукване. Перфект..
134.00 лв
Марка: KONG
Алуминиева макара с две ролки, подвижни странични плочи и високоефективен (96%) сачмен лагер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Оборудвана с две точки за закрепване при използване в сложни повдигащи системи. За въжета с диаметър до 13 мм. Ефективност 96% Висококачествен продукт, произведен в Италия! ..
128.00 лв
Марка: KONG
SPELEAGLE е иновативен компактен чук от неръждаема стомана с лека глава, специално проектиран за алпинизъм, спелеология и спасяване. Снабден с два шестоъгълни ключа за затягане на винтовете, един от 13 мм в дръжката и един от 17 мм, оформен в главата на чука. Снабден с ергономична гумена дръжка и ..
90.00 лв
Марка: KONG
GRANIT BELAY ANCHOR POINT е анкерен комплект, снабден с две планки с диаметър 10 мм. Можете да свържете халките към карабинер или конектор, директно или индиректно прикрепен към въже за катерене. Тази точка за закрепване е полезна за създаване на точки за почивка с двойно закрепване в скалната стена..
75.00 лв
Марка: KONG
Примката TRAPPER ANNIVERSARY отбелязва 40 годишнината от създаването на Конг (1977-2017). Произведена в 5 ярки цвята, които не само напомнят поп стила от онези години, но също така правят наистина лесно осигуряването, след като бъдат поставени на маршрут. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Оборудвана с два кар..
38.00 лв
Марка: KONG
Осигурител MEDALE e сет за Виа Ферата (Via Ferrata), изработен от 20 мм тръбни ремъци с вътрешен ластик и карабинери от алуминиева сплав Tango с двойна система за безопасност. Снабден със здрави шевове и енергиен абсорбатор, прибран в калъф с цип за лесна проверка. Отговаря на изискванията за б..
240.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
Алуминиев карабинер NAPIK с двуактова автоматична муфа и система Keylock от KONG.  Класическата широка форма на круша го прави подходящ за осигуряване с възел „стреме“. Може да се използва с всички системи за закотвяне и закрепване. Автоматичното затваряне го прави подходящ за професионална упо..
23.00 лв
Марка: KONG Модел: 1.50 см.
Залепваща защитна лепенка на лента за ръце и пръсти. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Много здрава Отлично залепване Хипоалергични (клинично тествана) Не оставя следи от лепило върху кожата ви Удобна за дългосрочна употреба Цвят: Бял Дължина: 10 м Широчина: 1,50 см  ..
8.00 лв
Показани от 1 до 12 от 143 (12 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.