Меню
Вашата количка

MUND

Марка: MUND
CROSS MOUNTAIN е екстремен чорап за пътуване и бягане с COOLMAX®, чиято нишка има четири надлъжни отвора, което придава на чорапа високо ниво на дишане, като същевременно позволява навлизане на въздух. Поддържа крака сухи и свежи при всякакви условия. Подсилени влакна CORDURA® в пръстите и петата, з..
15.00 лв
Марка: MUND
ELBRUS е безшевен чорап Liner Thermolite®. Два слоя. THERMOLITE® вътрешен слой. Идеално допълнение за екстремни трекинг дейности. ТЕГЛО: 41 гр. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Влакното от Lycra® предлага перфектно адаптиране на крака към чорапа, за да се избегнат мехури и протриване. Два слоя за ви..
17.00 лв
Марка: MUND
HIMALAYA е трекинг чорап с изключителни термо качества, изработен от мериносова вълна и влакна THERMOLITE®. Комбинацията от двете влакна придава на чорапа високи изолационни качества и способности за термична компенсация. ТЕГЛО: 108 гр. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ластик за допълнително закопчаване на..
20.00 лв
Марка: MUND
K2 е термичен трекинг чорап, изработен от THERMOLITE® влакно, с "куха" сърцевина за съхраняване на телесната топлина, докато се извършва термичният компенсационен процес, който избягва прегряване и изпотяване. ТЕГЛО: 96 гр. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Допълнителна дебелина, осигурена от двойно тъ..
29.00 лв
Марка: MUND
SAHARA е екстра тънък трекинг чорап LINER, плетен в два слоя. Вътрешният слой COOLMAX® е в директен контакт с кожата, което гарантира отлична дишане, като същевременно позволява на въздуха да влиза, поддържайки краката винаги сухи. Външен слой от помианид за по-голяма устойчивост. ТЕГЛО: 40 гр. ..
17.00 лв
Марка: MUND Модел: Мъжки
PIRATA COMPRESIVO e спортен къс компресионен клин , за подобряване на кръвообращението при интензивни натоварвания през всички сезони. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подобрява кръвообращението и отвежда влагата Подходящ за маратони, популярни състезания, пътно колоездене, ултраси Джобове Максимална те..
63.00 лв 79.00 лв
Марка: MUND Модел: Унисекс
MALLA COMPRESIVO e спортен къс компресионен клин , за подобряване на кръвообращението при интензивни натоварвания през студените сезони. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Странични джобове Подобрява кръвообращението и отвежда влагата Подходящ за маратони, популярни състезания, пътно колоездене, у..
56.00 лв 70.00 лв
Марка: MUND
ANDES e летен aнтибактериален и терапевтичен чорап, изработен от влакна X-STATIC® и COOLMAX®. X-STATIC®fiber е направен със слой от чисто сребро, който е постоянно свързан с повърхността на влакното. Той е антимикробен, естествен, антистатичен и терапевтичен. Силно се препоръчва за чувствителна кожа..
20.00 лв
Марка: MUND
Чорапът BIKE от MUND е с полукомпресивна структура, която стабилизира глезена и защитава ахилесовото сухожилие. Перфектно прилягане по краката, което предотвратява мехури, пришки и протриване на кожата. Антибактериален DRYTEX® със сребърни влакна и сребърни йони, което дава на чорапа антибактериални..
19.00 лв
Марка: MUND
CAZA EXTREME е термичен ловен чорап, изработен с два слоя, вътрешното влакно Thermolite®, което позволява да се задържи топлината, генерирана от движение, без допълнително тегло, като същевременно се извършва процесът на термична компенсация по време на спортна тренировка, за да се сведе до минимум ..
31.00 лв
Марка: MUND
Чорапите CITY от MUND са със 75% COOLMAX® нишки. Това високотехнологично влакно придава на дрехата високо ниво на дишане и охлаждане. Влакното „Coolmax“ е в състояние да поддържа кожата и дрехата сухи по време на цялата дейност. Максимална адаптивност благодарение на Lycra® влакно. Отличен чорап за ..
15.00 лв
Марка: MUND
CITY WINTER е чорап със 75% THERMOLITE® влакно, което задържа топлината, произведена от движението, без излишно тегло. Той извършва процеса на термична компенсация, за да сведе до минимум отделянето на пот. ТЕГЛО: 43 гр. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Бързо извежда влагата, като същевременно поддържа кра..
15.00 лв
Показани от 1 до 12 от 36 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.