Меню
Вашата количка

WACACO

Марка: WACACO
Лекотата на използване на Minipresso GR се дължи на иновативния му дизайн. С помощта на полу-автоматичното бутало, малки количества вода се впръскват в адаптера за мляно кафе. След няколко натискания се постига оптимално налягане за екстракция и се извлича перфектно еспресо. Wacaco® Minipresso GR е ..
120.00 лв
Марка: WACACO
Преносимата портативна машина за еспресо, Minipresso NS използва капсули,съвместими със системата Nespresso® за приготвяне на еспресо. Предимството в използването на капсули е, че кафето е смляно, измерено и тампирано предварително така, че вашето еспресо да бъде страхотно всеки път. Mini..
120.00 лв
Марка: WACACO
Nanopresso е една от най - креативните и иновативни преносими еспресо машини, Nanopresso предефинира жанра и поставя нови стандарти. Красива и елегантна. Изградена около наскоро патентована помпена система, Nanopresso е в състояние да достигне с помощта на ръцете Ви максимум 18 бара (261 PSI) наляга..
180.00 лв
Марка: WACACO
Wacaco® Nanopresso NS адаптерът позволява на Nanopresso да използва капсули, съвместими със системата Nespresso® за приготвяне на еспресо. Предимството на използването на капсули е, че кафето е механично смляно, измерено и тамперирано с по-висока точност така, че вашето еспресо де е отлично всеки пъ..
56.00 лв
Марка: WACACO
С термоса Nanovessel разполагате с гореща вода за приготвянето на перфектно кафе по всяко време, дори когато нямате източник за затопляне на водата! 3 функции в 1 продукт, Nanovessel може да бъде използван като термос, инфузер за чайове и запарки или резервоар за вода. Nanovessel е изработ..
64.00 лв
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.