Меню
Вашата количка

WACACO

Марка: WACACO
Лекотата на използване на Minipresso GR се дължи на иновативния му дизайн. С помощта на полу-автоматичното бутало, малки количества вода се впръскват в адаптера за мляно кафе. След няколко натискания се постига оптимално налягане за екстракция и се извлича перфектно еспресо. Wacaco® Minipresso GR е ..
120.00 лв
Марка: WACACO
Преносимата портативна машина за еспресо, Minipresso NS използва капсули,съвместими със системата Nespresso® за приготвяне на еспресо. Предимството в използването на капсули е, че кафето е смляно, измерено и тампирано предварително така, че вашето еспресо да бъде страхотно всеки път. Mini..
120.00 лв
Марка: WACACO
Nanopresso е една от най - креативните и иновативни преносими еспресо машини, Nanopresso предефинира жанра и поставя нови стандарти. Красива и елегантна. Изградена около наскоро патентована помпена система, Nanopresso е в състояние да достигне с помощта на ръцете Ви максимум 18 бара (261 PSI) наляга..
180.00 лв
Показани от 1 до 3 от 3 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.