Меню
Вашата количка

NIKWAX

Марка: NIKWAX
Незабавна хидроизолация, предназначена да съживи дишането и да поддържа гъвкавостта на всички гладки кожени изделия. Лесен за нанасяне на ръка, незапалим, без PFC и аерозоли. OBEM: 100 мл. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесен за използване високоефективен крем за всички обувки от гладка кожа. Добавя во..
15.00 лв
Марка: NIKWAX
Високоефективен хидроизолатор, предназначен да поддържа текстурата и дишането на обувките от набук и велур. Лесен за нанасяне на ръка, незапалим и без PFC. ОБЕМ: 125 мл. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесен за използване хидроизолация с гъба и спрей за всички обувки от набук и велур. Добавя водоотблъск..
17.00 лв
Марка: NIKWAX
Високоефективен хидроизолатор, предназначен да съживи дишането на всички комбинирани обувки от плат и кожа. Лесен за нанасяне на ръка, незапалим и без PFC. ОБЕМ: 125 мл. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесен за използване хидроизолация с гъба или спрей за всички обувки от плат, кожа и комбинирани обувки. ..
17.00 лв
Марка: NIKWAX
Високоефективната хидроизолация, предназначена да подобри производителността, да поддържа мембраната и да съживи дишането на водоустойчивото облекло. Лесна за използване в перална машина или на ръка, незапалим и без PFC. ОБЕМ: 300 мл ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесна за използване хидроизолация за пра..
25.00 лв
Марка: NIKWAX
Специален хидроизолация, предназначена за защита на изолационните свойства на артикулите напълнени с пух от мокри и влажни условия. Лесна за използване в пералня или на ръка, незапалима и без PFC. ОБЕМ: 150 мл. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесна за използване хидроизолация за пране за всички пухени дре..
9.00 лв
Марка: NIKWAX
Пълния комплект за грижа за цялостно почистване, подобряване на водоотблъскването и съживяване на дишането на дрехите при мокро време. Лесен за използване във вашата перална машина и на ръка, незапалим и без PFC. ОБЕМ: 2 х 300 мл. ХАРАКТЕРИСТИКИ: За почистване и хидроизолация на артикули с..
39.00 лв
Марка: NIKWAX
Специален почистващ препарат, предназначен да съживи водоотблъскващите и изолационните свойства на екипировката с пух. Лесен за използване във вашата перална машина, незапалим и без PFC. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Техничен почистващ препарат както за хидрофобни, така и за обикновени пухени дрехи и спалн..
21.00 лв
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.