Меню
Вашата количка

GRIVEL

Марка: GRIVEL
Резервна пластина против сняг Antibott за котки 2F ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплектът съдържа две части (един чифт). Лесно се сглобява на ръка. Дейности: класически алпинизъм, алпинизъм, ледено катерене Материали/конструкция/технологии: гума, стомана Магазин АЛПИ работи с всички продукти..
50.00 лв
Марка: GRIVEL
Резервна пластина против сняг Antibott G12 OLD за котки G12 ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплектът съдържа две предни и две задни части заедно с хармоника (един чифт). Лесно се сглобява на ръка. Птентована пластина Grivel Дейности: класически алпинизъм, алпинизъм, ледено катерене Материали/конс..
60.00 лв
Марка: GRIVEL
С този аксесоар (предна скоба - COM NARROW BAIL ) можете да превърнете своите котки от Полуавтомат в Автомат или да замените класическата „автоматична“ скоба с тази. Тази скоба е проектирана да пасва на обувки с тесни върхове. Може да се монтира на всички котки Grivel Cramp-O-Matic. Дейности: Ск..
40.00 лв
Марка: GRIVEL
HAUTE ROUTE е котката с 10 зъба, предназначена за тези, които практикуват ски алпинизъм, със стоманена предна част и алуминиева задна част. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Система за връзване и регулиране Ski-Matic EVO, която се адаптира към ски туринг обувки. Оборудвани с известния проактивен Antibott на ..
240.00 лв
Марка: GRIVEL
G22 е взел най-добрите аспекти на иновативния G20, който постави нов стандарт за супер леки технични котки, и ги е приложил към модел, по-подходящ за всякакви зимни дейности. Патентованата система MONO-RAIL премества зоната за регулиране към задната част на котката, което прави свързващата лента по-..
336.00 лв
Марка: GRIVEL
TRIGGER е опора - поддръжка за ръка за ледокопи и ледени ръце. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Аксесоарът се монтира директно върху дръжката, регулируем на височина, спомага за разпределяне на усилията на катерача. Размери: S (за малка дръжка до 20 х 30 мм в  диаметър);  L (за стандартна дръжк..
44.00 лв
Марка: GRIVEL
Универсална лична осигурителна анкерна система, с якост от 23 kN на всеки контур. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Daisy Chain SML е много удобен за закачване и поставяне на различни товари, както и за осигуряване. Позволява ви бързо да регулирате височината на окачване. Осигурителния ремък е прикрепен къ..
26.00 лв
Марка: GRIVEL
MOUNTAIN RUNNER EVO 5 е много лека раница за бягане, с дизайн, характеризиращ се с удобно прилягане на жилетката. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Голям брой джобове и отделения в предната част, така че можете да организирате цялото оборудване, от което се нуждаете, и да знаете как да го намерите лесно. Мал..
178.00 лв
Марка: GRIVEL
STEALTH e карабинер с права ключалка, голям отвор, прав нос и специална Stealth форма. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Карабинера STEALTH е специално проектиран за спортно катерене и разполага с голям отвор и  прав нос, за да се осигури лесно и бързо заключване. Ергономична форма за лесна манипулация ..
32.00 лв
Марка: GRIVEL
Горещо ковани резервни предни зъби за котки G20 Plus  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Резервни зъби за подмяна от много устойчива горещо кована стомана, за котки G20 Plus Идеални, когато предните зъби са износени, за да върнат котките към живот. Дейности: алпинизъм, ледено катерене Материали/кон..
111.00 лв
Марка: GRIVEL
Горещо ковани резервни предни зъби за котки G22 Plus / G22 Plus EVO . ХАРАКТЕРИСТИКИ: Резервни зъби за подмяна от много устойчива горещо кована стомана, за котки G22 Plus / G22 Plus EVO. Идеални, когато предните зъби са износени, за да върнат котките към живот. Дейности: алпи..
111.00 лв
Марка: GRIVEL
SPORT SLING е полиестерен експрес за спортно катерене с променлива широчина, лесен за хващане и манипулиране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Експреса Sport е изработен от полиестер с висока устойчивост на износване, материал с гъвкавост, лекота и висока механична устойчивост. Конструкция с променлива шири..
13.00 лв
Показани от 1 до 12 от 122 (11 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.