Меню
Вашата количка

GRIVEL

Марка: GRIVEL
TRIGGER е опора - поддръжка за ръка за ледокопи и ледени ръце. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Аксесоарът се монтира директно върху дръжката, регулируем на височина, спомага за разпределяне на усилията на катерача. Размери: S (за малка дръжка до 20 х 30 мм в  диаметър);  L (за стандартна дръжк..
30.00 лв
Марка: GRIVEL
Универсална лична осигурителна анкерна система, с якост от 23 kN на всеки контур. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Daisy Chain SML е много удобен за закачване и поставяне на различни товари, както и за осигуряване. Позволява ви бързо да регулирате височината на окачване. Осигурителния ремък е прикрепен къ..
26.00 лв
Марка: GRIVEL
MOUNTAIN RUNNER EVO 5 е много лека раница за бягане, с дизайн, характеризиращ се с удобно прилягане на жилетката. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Голям брой джобове и отделения в предната част, така че можете да организирате цялото оборудване, от което се нуждаете, и да знаете как да го намерите лесно. Мал..
158.00 лв
Марка: GRIVEL
STEALTH e карабинер с права ключалка, голям отвор, прав нос и специална Stealth форма. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Карабинера STEALTH е специално проектиран за спортно катерене и разполага с голям отвор и  прав нос, за да се осигури лесно и бързо заключване. Ергономична форма за лесна манипулация ..
28.00 лв
Марка: GRIVEL
Горещо ковани резервни предни зъби за котки G20 Plus  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Резервни зъби за подмяна от много устойчива горещо кована стомана, за котки G20 Plus Идеални, когато предните зъби са износени, за да върнат котките към живот. Дейности: алпинизъм, ледено катерене Материали/кон..
94.00 лв
Марка: GRIVEL
Горещо ковани резервни предни зъби за котки G22 Plus / G22 Plus EVO . ХАРАКТЕРИСТИКИ: Резервни зъби за подмяна от много устойчива горещо кована стомана, за котки G22 Plus / G22 Plus EVO. Идеални, когато предните зъби са износени, за да върнат котките към живот. Дейности: алпи..
94.00 лв
Марка: GRIVEL
SPORT SLING е полиестерен експрес за спортно катерене с променлива широчина, лесен за хващане и манипулиране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Експреса Sport е изработен от полиестер с висока устойчивост на износване, материал с гъвкавост, лекота и висока механична устойчивост. Конструкция с променлива шири..
12.00 лв
Марка: GRIVEL
Технична котка с  12 зъба, подходяща за маршрути с камъни и лед. AIR TECH EVO, един от лидерите на Grivel за котки, е проектиран за изкачвания както на скали, така и на лед. ХАРАКТЕРИСТИКИ: AIR TECH EVO има 12 къси стоманени зъба, 8 от които предни и 4 задни. Позицията на зъбите е предна..
246.00 лв
Марка: GRIVEL
EXPLORER LIGHT е еволюцията в гамата Explorer на микро котките. Още по - лека и компактна. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Компактна и лека котка за отлично сцепление, предназначена да се използва на хлъзгав терен, със сняг, лед, кал, когато теглото има значение. Благодарение на формата на гумата се адапти..
79.00 лв
Марка: GRIVEL
Бутилка от 1л. направена в сътрудничество с Nalgene, идеална за дейности на открито и за ежедневието. Големият отвор ви позволява лесно да поставите лед, соли, добавки, но и да го измиете след употреба. Капачката се развива бързо и лесно, като е прикрепена към бутилката и не рискувате да я загуби..
36.00 лв
Марка: GRIVEL
Черна вълнена шапка с поларена подплата и жълто лого на GRIVEL.  ..
64.00 лв
Марка: GRIVEL
Компактна и универсална стоманена ледена цев с иновативна дръжка и система Speedy. Бестселърът на Grivel „360” е усъвършенстван, за да даде форма на новия 720 Speedy. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Много лек, компактен и още по – удобен за работа и транспортиране. Пълна иновация в лоста на дръжката, ..
149.00 лв
Показани от 1 до 12 от 140 (12 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.