Меню
Вашата количка

LYTOS

Марка: LYTOS Модел: Детски
Детски туристически обувки с водоустойчива мембрана WaterProof, 10 000 mm воден стълб. Тегло: 299 гр. ТАБЛИЦА С НОМЕРА/ РАЗМЕРИ СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА Обувките са проектирани да издържат на различни метеорологични условия. Внимателното им използване и правилната им поддръжка ще гарант..
78.00 лв
Марка: LYTOS
Ботушите ARCO са водоустойчиви зимни градски обувки с прибиращи се вградени котки в грайфера на подметката. Преден цип и пристягащ се горен ръб на ботуша, с подсилен нос и пета. Вътрешната част е от мек и удобен флийс задържащ топлината и в най – студените дни. Външният слой от кордура е устойчив на..
76.00 лв 126.00 лв
Марка: LYTOS
Обувки от естествена кожа, защитени с цял борд. Мембрана TeporDry, подметка Vibram Grivola. Тегло: 695 gr СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА Обувките са проектирани да издържат на различни метеорологични условия. Внимателното им използване и правилната им поддръжка ще гарантират техните качества и щ..
195.00 лв
Марка: LYTOS
Мултифункционална обувка за всеки ден подходяща за дълги преходи и туризъм. Водоустойчивата мембрана Tepor Dry ще запази сух кракът при неочакван дъжд. Специалната вентилируема стелка няма да позволи кракът ви да се изпоти и създава отличен комфорт през летните месеци. С тези обувки изцяло ще се нас..
154.00 лв
Марка: LYTOS Модел: Детски
Туристическа детска обувка, осигуряваща изключителна защита и сцепление. Мембрана: WaterProof Тегло:380 гр. ТАБЛИЦА С НОМЕРА/ РАЗМЕРИ СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА Обувките са проектирани да издържат на различни метеорологични условия. Внимателното им използване и правилната им поддръжка ще га..
78.00 лв
Марка: LYTOS
Мултифункционална обувка която е подходяща за Туризъм, Планинарство, Трекинг  и всякакъв тип аутдор активности, включително и за градско ползване през зимата. Много лека обувка, идеална за трисезонна употреба пролет-лято-есен. С перфектния си италиански дизайн тази обувка веднага ще привле..
88.00 лв
Марка: LYTOS
Мултифункционалната обувка BRAIES JAB TECH 2 от LYTOS е подходяща за Туризъм, Планинарство, Трекинг  и всякакъв тип аутдор активности, включително и за градско ползване през зимата.  Двукомпонентната PU подметка силно омекотява стъпалото върху твърда повърхност (като асфалт, камъчета), но ..
114.00 лв
Марка: LYTOS
Мултифункционалната обувка BRAIES JAB TECH 3 от LYTOS е подходяща за Туризъм, Планинарство, Трекинг  и всякакъв тип аутдор активности, включително и за градско ползване през зимата.  Двукомпонентната PU подметка силно омекотява стъпалото върху твърда повърхност (като асфалт, камъчета), но ..
114.00 лв
Марка: LYTOS
Туристическа обувка изработена от велур и дишаща материя. Осигуряваща изключителна защита и сцепление. Висококачествена подметка.  ТАБЛИЦА С НОМЕРА/ РАЗМЕРИ СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА Обувките са проектирани да издържат на различни метеорологични условия. Внимателното им използване и прав..
109.00 лв
Марка: LYTOS
Мултифункционална обувка която е подходяща за Туризъм, Планинарство, Хайкинг, Трекинг  и всякакъв тип аутдор активности, включително и за градско ползване през зимата. Тази обувка е подходяща и за военни и правоохранителни служители. Материалите от които е изработена я правят изключително лесна..
172.00 лв
Марка: LYTOS
Туристическа обувка изработена от велур и дишаща материя. Осигуряваща изключителна защита и сцепление. Тегло:380 гр. ТАБЛИЦА С НОМЕРА/ РАЗМЕРИ СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА Обувките са проектирани да издържат на различни метеорологични условия. Внимателното им използване и правилната им поддръж..
98.00 лв
Марка: LYTOS
Мултифункционалната обувка FUTURE TECH 7 от LYTOS е подходяща за Туризъм, Планинарство, Трекинг  и всякакъв тип аутдор активности, включително и за градско ползване през зимата.  Двукомпонентната PU подметка силно омекотява стъпалото върху твърда повърхност (като асфалт, камъчета), но е до..
99.00 лв
Показани от 1 до 12 от 33 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.