Меню
Вашата количка

Често задавани въпроси

Регистрацията не е задължителна. Може да използвате вашият Facebook акаунт, направите поръчка като гост или да попълните формата "Поръчка по телефона".
Работим с наложен платеж при доставката със Спиди и Еконт, но може да направите вашето плащане и по банков път.
Магазин АЛПИ работи със спедиторските фирми Спиди и Еконт, които предлагат доставка до посочен от вас адрес или техен офис.
Получаването на поръчката зависи от часа в който сте я направили. Може да я получите още същия ден или най-късно на другият ден сутринта.
Трябва да знаете, че всякакъв тип прахове за пране (вкл. и течни), омекотители и почистващи препарати ще унищожат вашата мембрана! За пране и импрегниране се използват единствено и само специализирани препарати от различни производители с конкретните инструкции според препарата. Перете само Ръчно или в пералня на режим „Ръчно пране“ с температура на водата до 40оС, импрегнирайте според описанието на продукта и сушете на стайна температура далеч от топлинни източници и слънце. Не използвайте други режими на пералнята, центруфуга, сушилня, гладене или химическо чистене!
Как да почистя и поддържам и обувки с Gortex или друг тип „Мембрани“: С влажен парцал или четка се отстраняват полепналите кал, глина, пясък и други боклуци. За вътрешно почистване извадете стелката и използвайте само хладка вода (до 40оС) или със специализирани препарати от различни производители. Единствено стелката може да се пере в пералня с прах за пране до 40оС. Сушете на стайна температура далеч от топлинни източници и слънце. За обувките с велур, набук и текстил не използвайте пасти или кремове. За поддръжка и импрегниране използвайте само специализиран препарат в зависимост от материалът на обувката (велур или набук, текстил, лицева кожа). Не използвайте прахове за пране (вкл. и течни), омекотители, почистващи препарати, пералня и сушилня! Те ще унищожат мембраната и обувката!
 
Гащеризон BIMB PRO е за всички зимни алпийски дейности, съчетаващ компактност и абсолютна защита. За максимален комфорт проектиран за алпинизъм и леде..
700.00 лв 1,396.00 лв
INDY е нов автоматично блокиращ десандьор с двойна система за автоматично заключване (паник функция). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подходящ за работа на вис..
127.00 лв 159.00 лв
INDY EVO е много лек иновационен автоматично блокиращ десандьор от KONG. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Indy Evo е ръчно спускащо се устройство с двойна систе..
176.00 лв 220.00 лв
TODOMODO REGULAR RIP е водоустойчив и ветроустойчив дъждобран устойчива на разкъсване, водонепроницаема „Rain Protection System“ Ripstop материя. Идеа..
44.00 лв 72.00 лв
TODOMODO RIP е водоустойчив и ветроустойчив дъждобран устойчива на разкъсване, водонепроницаема „Rain Protection System“ Ripstop материя. Идеален за п..
44.00 лв 72.00 лв
За стръмни, надвесини маршрути и порочни проблемни турове, Millet създаде обувките за катерене Dulac Pro. Изработена според препоръките на френския ка..
162.00 лв 203.00 лв
Висок клас еспадрили, предлагащи комфорт и прецизност по време на катерене с Cambrelle Fast Dry подплата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Прав пръст Нова кон..
114.00 лв 164.00 лв
Свръхчувствителни еспадрили за катерене предназначени за експерти. Нова асиметрична форма с 3D кука за пръстите. Прав профил на предния вътрешен ръб з..
98.00 лв 204.00 лв
Алуминиев карабинер, предназначен за спортно катерене и за използване при бързо изтегляне. Огънатата ключалка позволява сигурно захващане на ръката и ..
8.00 лв 12.00 лв
Многофункционален алуминиев карабинер. Контактните повърхности са по - широки, за да се намали износването и да се подобри преминаването на въжето. ..
18.00 лв 19.00 лв
Карабинер от лека сплав с винтова муфа. ХАРАКТЕРИСТИКИ: X-Large е проектиран да предлага широк отвор и висока якост на опън. Специфичната D ф..
25.00 лв 28.00 лв
Само при нас можете сами да изберете отделните компоненти на комплекта си за лавинна безопасност! Изберете необходимото за вас, вместо да купувате гот..
1.00 лв 1.25 лв
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.