Меню
Вашата количка

Често задавани въпроси

Регистрацията не е задължителна. Може да използвате вашият Facebook акаунт, направите поръчка като гост или да попълните формата "Поръчка по телефона" и ние ще ви се обадим.
Работим с наложен платеж при доставката със Спиди и Еконт, но може да направите вашето плащане и по банков път.
Магазин АЛПИ работи със спедиторските фирми Спиди и Еконт, които предлагат доставка до посочен от вас адрес или техен офис.
Получаването на поръчката зависи от часа в който сте я направили и начина на плащане (по банков път трябва да се получи превода преди изпращането). Доставката зависи от куриерите и е в рамките от 1 до 5 дни. Стандартно се получава на другия ден.
Трябва да знаете, че всякакъв тип прахове за пране (вкл. и течни), омекотители и почистващи препарати ще унищожат вашата мембрана! За пране и импрегниране се използват единствено и само специализирани препарати от различни производители с конкретните инструкции според препарата. Перете само Ръчно или в пералня на режим „Ръчно пране“ с температура на водата до 30оС, импрегнирайте според описанието на продукта и сушете на стайна температура далеч от топлинни източници и слънце. Не използвайте други режими на пералнята, центруфуга, сушилня, гладене или химическо чистене!
Как да почистя и поддържам и обувки с Gortex или друг тип „Мембрани“: С влажен парцал или четка се отстраняват полепналите кал, глина, пясък и други боклуци. За вътрешно почистване извадете стелката и използвайте само хладка вода (до 30оС) или със специализирани препарати от различни производители. Единствено стелката може да се пере в пералня с прах за пране до 30оС. Сушете на стайна температура далеч от топлинни източници и слънце. За обувките с велур, набук и текстил не използвайте пасти или кремове. За поддръжка и импрегниране използвайте само специализиран препарат в зависимост от материалът на обувката (велур или набук, текстил, лицева кожа). Не използвайте прахове за пране (вкл. и течни), омекотители, почистващи препарати, пералня и сушилня! Те ще унищожат мембраната и обувката!
Списъкът с избрани EN и US стандарти за алпинизъм и лични предпазни средства (ЛПС) срещу падане от височина, които продуктите SINGING ROCK изпълняват за професионална употреба.

ТУК може да изтеглите видовете стандарти и за какво се използват
Списъкът с избрани EN стандарти за оборудване за планинарство и лични предпазни средства (ЛПС) срещу падане от височина.

ТУК може да изтеглите видовете стандарти и за какво се използват.


 
Гаранцията на продуктите е в законоустановения срок според Българското и Европейското законодателство. Продуктите подлежащи на рекламация преди приемането им трябва да са добре почистени от клиента, особено обувките! След като рекламацията се приеме съответният продукт в зависимост от състоянието ще бъде ремонтиран и ако това не е възможно, ще бъде заменен или сумата за него ще бъде възстановена!

Замяна на продукти се извършва в законоустановения срок според Българското и Европейското законодателство, като продуктите не трябва да са използвани, да са в нов търговски вид без свалени етикети както са закупени от търговския обект! 
 
 
INDY е нов автоматично блокиращ десандьор с двойна система за автоматично заключване (паник функция). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подходящ за работа на вис..
127.00 лв 159.00 лв
INDY EVO е много лек иновационен автоматично блокиращ десандьор от KONG. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Indy Evo е ръчно спускащо се устройство с двойна систе..
176.00 лв 220.00 лв
TODOMODO REGULAR RIP е водоустойчив и ветроустойчив дъждобран устойчива на разкъсване, водонепроницаема „Rain Protection System“ Ripstop материя. Идеа..
44.00 лв 72.00 лв
TODOMODO RIP е водоустойчив и ветроустойчив дъждобран устойчива на разкъсване, водонепроницаема „Rain Protection System“ Ripstop материя. Идеален за п..
44.00 лв 72.00 лв
За стръмни, надвесини маршрути и порочни проблемни турове, Millet създаде обувките за катерене Dulac Pro. Изработена според препоръките на френския ка..
162.00 лв 203.00 лв
Висок клас еспадрили, предлагащи комфорт и прецизност по време на катерене с Cambrelle Fast Dry подплата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Прав пръст Нова кон..
114.00 лв 164.00 лв
Свръхчувствителни еспадрили за катерене предназначени за експерти. Нова асиметрична форма с 3D кука за пръстите. Прав профил на предния вътрешен ръб з..
98.00 лв 204.00 лв
Многофункционален алуминиев карабинер. Контактните повърхности са по - широки, за да се намали износването и да се подобри преминаването на въжето. ..
18.00 лв 19.00 лв
Карабинер от лека сплав с винтова муфа. ХАРАКТЕРИСТИКИ: X-Large е проектиран да предлага широк отвор и висока якост на опън. Специфичната D ф..
25.00 лв 28.00 лв
Само при нас можете сами да изберете отделните компоненти на комплекта си за лавинна безопасност! Изберете необходимото за вас, вместо да купувате гот..
1.00 лв 1.25 лв
Само при нас можете сами да изберете отделните компоненти на комплекта си за лавинна безопасност! Изберете необходимото за вас, вместо да купувате гот..
1.00 лв 1.33 лв
X Blade е нова концепция в дизайна на инструментите за лед. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ледена ръка от едно парче легирана стомана, където материалът на ос..
118.00 лв 169.00 лв
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.