Меню
Вашата количка

Посуда / Примуси

Примуси и посуда (тенджери, тигани, чинии, чаши, прибори) за бивак, къмпинг или експедиции.

Марка: PRIMUS
Адаптерът за пълнене с газ, може да се използва за презареждане на запалка Power Lighter и останалите презареждащи се запалки със стандартен клапан. Този продукт може лесно да се свърже към газовите бутилки Primus Power Gas за еднократна употреба с навиване на ръка. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ: ..
22.00 лв
Марка: PRIMUS
Сервизен комплект за Ergo Pump, включва кожено уплътнение, О-пръстен от NBR каучук, силиконова грес и части за клапан (месингов конус, филтри, пружина и капак)  ..
34.00 лв
Марка: PRIMUS
О-пръстен за котлони и фенери с Duo-вентил, като ESSENTIAL STOVE, MIMER и други. Оаковка: 2 x 2 бр. Материал: NBR каучук  ..
8.00 лв
Марка: PRIMUS
Почистваща игла за мултитула Опаковка от 2 бр. Материал: Неръждаема стомана  ..
8.00 лв
Марка: ARVA
Бутилка от 1л. направена в сътрудничество с Nalgene, идеална за дейности на открито и за ежедневието. Големият отвор ви позволява лесно да поставите лед, соли, добавки, но и да го измиете след употреба. Капачката се развива бързо и лесно, като е прикрепена към бутилката и не рискувате да я загуби..
28.00 лв
Марка: PRIMUS
Чорапче за фенери Primus с права и заострена горелка: Mimer, Micron, Easy Light и Tor Jr Включени 3 бр. Мощност: 70 - 120 W Каталожен номер: P730800  ..
10.00 лв
Марка: PRIMUS
Фенерът MICRON STEEL MESH е издръжлив, здрав и лек фенер, който е идеален за всяко приключение с раница. Предлага се в две версии: стоманена мрежа за максимална издръжливост и минимално тегло или в матирано стъкло за максимална светлинна мощност за допълнителна гъвкавост. С пиезо запалване, просто н..
160.00 лв
Марка: PRIMUS
FOOT REST е стойка за газовата бутилка и увеличава стабилността на вашия котлон. Тя практически се поставя директно към основата на газовата бутилка. Това е особено полезно за големи тенджери или готвене на неравни повърхности. Съвместима с други марки газови бутилки. Тегло: 22 гр. Материал: Най..
14.00 лв
Марка: OPINEL
Ще искате да вземете този нож, където и да отидете! N°08 е универсалният нож: необходим по време на спорт, бивак, също така е много ценен за риболов и лов. Със своята алпийска калъфка, която има примка за окачване и гайка за закачване на колан, той ще ви следва навсякъде. Острието от неръждаема сто..
46.00 лв
Марка: OPINEL
Впечатляващ нож! Микроназъбено острие за нарязване на домати, твърдо сварени яйца или киви. Естествената му дръжка придава селски аспект на вашата кухня. Снабдена с 10 см острие от неръждаема стомана, дръжката е удобна в ръката и е защитена от лака. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Дължина на острието: 10 ..
15.00 лв
Марка: OPINEL
Този нож е идеалният празничен подарък. Носете алпийските приключения в джоба си и го превърнете във всекидневния ви нож. Класическият Opinel N°08 от орех. Ореховото дърво внася в този нож качеството на дървесината му. Предлага отлично качество на рязане. Предпазният пръстен позволява на потребит..
33.00 лв
Марка: OPINEL
Този нож е идеалният празничен подарък. Носете алпийските приключения в джоба си и го превърнете във всекидневния ви нож. Благородството на дъба в нож N°08. Дървото, благородно и устойчиво, ще внесе нотка на изтънченост във вашия нож Opinel. Предлага отлично качество на рязане. Предпазният п..
33.00 лв
Показани от 1 до 12 от 97 (9 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.