Меню
Вашата количка

Съоръжения от лента

Примки и рингове с различна дължина, тръбни ленти, динеми, осигурителни ремъци и други, използвани в спелеологията на фирмите SINGING ROCK, MILLET и GRIVEL.

Марка: KONG
DOUBLE ARO ADVENTURE EVO е найлонов осигурителен ремък за използване в приключенски паркове или въжени градини за свързване на макарата Zip Evo (или подобна) към сбруята. Изработен от 20 мм лента с усукани халки, които позволяват връзка с котвен възел на към седалката и към макарата. ХАРАКТЕРИСТИ..
24.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируема лента за помощ при катерене и първо изкачване. Регулирането на дължината е бързо и повторяемо. Лесно освобождаваща се катарама. Този продукт НЕ Е колан за осигуровъчна позиция! ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ! ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ТОЧКА ЗА ЗАКРЕПЯНЕ И АНКЕРИРАНЕ! Цвят: антраци..
29.00 лв
Марка: GRIVEL
Универсална лична осигурителна анкерна система, с якост от 23 kN на всеки контур. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Daisy Chain SML е много удобен за закачване и поставяне на различни товари, както и за осигуряване. Позволява ви бързо да регулирате височината на окачване. Осигурителния ремък е прикрепен къ..
26.00 лв
Марка: GRIVEL
SPORT SLING е полиестерен експрес за спортно катерене с променлива широчина, лесен за хващане и манипулиране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Експреса Sport е изработен от полиестер с висока устойчивост на износване, материал с гъвкавост, лекота и висока механична устойчивост. Конструкция с променлива шири..
13.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируем педал за изкачване по въжен способ, направен от 6 мм помощно въже. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Катарамата XP от лека сплав позволява регулиране на дължината дори при натоварване Лентата в катарамата опростява регулирането на дължината Голям отвор в катарамата позволява закрепване на всякак..
42.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Еластичен работен темляк за закрепване на тежки инструменти към сбруята. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Създаден да осигури инструментите по време на работа на височина. Висока издръжливост и гъвкавост. Неръждаема стоманена халка с вътрешен диаметър 40 mm за свързване към инвентарния карабинер PORTER&nb..
21.00 лв
Марка: SINGING ROCK
LOOP CHAIN e иновативен осигурителен ремък с множество примки за помощ при катерене по скали, както и на големи стени. Благодарение на своя дизайн, той елиминира рисковете от класическия daisy chain. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специална 12 мм лента, съчетаваща материали PAD и DYNEEMA, осигурява здравина..
66.00 лв
Марка: SINGING ROCK
OPEN SLING 14 мм е компактен тръбен шит ринг от двуслоен материал (плътно ядро и защитна тръбна лента). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изчистен дизайн, здрав и издръжлив Изграден от две части, където якостното ядро е вплетено във вътрешната кухина Външният материал предпазва цветното ядро, ядрото се виж..
11.00 лв
Марка: SINGING ROCK
SNAKE BRACE  е устройство за анкериране (закрепване) при проходни отвори, проектирано да функционира като връзка между конструкцията и спиране на падане, работно позициониране, въжен достъп или спасителни системи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначено за проходни отвори, чийто минимален и максим..
128.00 лв
Марка: KONG
Полиамиден тръбен ринг идеален за осигуряване или за удължаване на точка за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Продуктът се доставя в различни цветове, отговарящи на дължините. Висококачествен продукт напълно разработен и произведен в Италия. Цвят: Според наличностите. Моля ако държите на опред..
8.00 лв
Марка: KONG
Ринг Dyneema от KONG за позициониране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: По - леки и меки от полиамидните рингове. Предлага се в различни размери, от 30 до 180 см дължина (60 до 360 см в обиколка). Отлична устойчивост на абразия. Много полезен при създаване на точки за закрепване или позициониране. Вис..
24.00 лв
Марка: KONG
ARO ADVENTURE EVO е единичен найлонов осигурителен ремък, подходящ за приключенски паркове и въжени градини. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с пришито ухо за закрепване към седалка с котвен възел. Предлага се в 4 дължини: 50, 60, 70 и 80 см. Дебелината на ринга се увеличава, за да се намали рискъ..
26.00 лв
Показани от 1 до 12 от 33 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.