Меню
Вашата количка

Съоръжения от лента

Примки и рингове с различна дължина, тръбни ленти, динеми, осигурителни ремъци и други, използвани в спелеологията на фирмите SINGING ROCK, MILLET и GRIVEL.

Марка: SINGING ROCK
Гръден колан PULLER („душегубка“). Той е предвиден и за фиксиране с гръден самохват CAM CLEAN ХАРАКТЕРИСТИКИ: Фиксира гръдния самохват в правилната позиция Фиксира се чрез аксесоарен експрес или майон/карабинер към предната/задната точка на закрепване на колана Майоните не са включени ..
12.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Експрес за бърз достъп с широчина 16 мм Лек и здрав Предлага се в различни дължини СПЕЦИФИКАЦИИ: Цвят: черен Тегло 12 г (11 см) • 0.42 oz (4.4 in) Материал: полиамид Якост: 22 kN Ширина: 16 мм Дължина 11, 13, 16, 20 и 30 см (4.4 , 5.2, 6.4, 8 and 12 in) Стандарти: EN 566,..
3.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Експрес за окомплектоване на примки ХАРАКТЕРИСТИКИ: Идеален за вашата лесна персонализация на примки за осигуряване или подмяна на грешен или повреден експрес Лек, тънък и много здрав Отлично съотношение тегло към здравина Този 11 мм DYNEMA експрес е идеален за всички приложения, където..
4.00 лв
Марка: KONG
ARO ADVENTURE EVO е единичен найлонов осигурителен ремък, подходящ за приключенски паркове и въжени градини. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с пришито ухо за закрепване към седалка с котвен възел. Предлага се в 4 дължини: 50, 60, 70 и 80 см. Дебелината на ринга се увеличава, за да се намали рискъ..
0.00 лв
Марка: GRIVEL
Универсална лична осигурителна анкерна система, с якост от 23 kN на всеки контур. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Daisy Chain Evo има специална конструкция, създадена да поддържа 23kN якост за всеки контур, елиминирайки възможните рискове от опасни маневри. По този начин безопасността се увеличава в сравнени..
96.00 лв
Марка: KONG
Изключително здрав осигурителен ремък от тръбна лента с фиксирани пришити уши. ХАРАКТЕРИСТИКИ: LANYARD BULL се произвежда се в различни дължини и е идеален за анкерно осигуряване с висока устойчивост. Изработен е в различни цветове в зависимост от дължината. Индикаторът за стрес позволява..
25.00 лв
Марка: SINGING ROCK
LOOP CHAIN e иновативен осигурителен ремък с множество примки за помощ при катерене по скали, както и на големи стени. Благодарение на своя дизайн, той елиминира рисковете от класическия daisy chain. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специална 12 мм лента, съчетаваща материали PAD и DYNEEMA, осигурява здравина..
64.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Педал за изкачване по въжен способ ХАРАКТЕРИСТИКИ: В комплекта не е включен майон/карабинер Лек и здрав Голяма примка за лесно освобождаване на лентата Малка примка за закрепване към карабинер Подсилена примка за стъпалото Цвят: черен с червено Тегло: 115 гр. (4.1 oz) Материал: п..
24.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Ринг с широчина 16 мм от Singing Rock Характеристики: Лек и здрав Пришит ринг - много по-здрав от обикновено вързване с възел Част от екипировката, която използвате за всяка дейност на открито Катерачите използват рингове за почивка с осигуряване и за защита при много различни обстоятел..
4.00 лв
Марка: GRIVEL
Много лек ринг, направен от 10 мм динема. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен от Dyneema отвътре и полиестер от външната страна, този уникален ринг е изработен в различни размери с цветно кодиране: 60cm (черно), 120cm (червено) и 180cm (синьо). Динемата има изключителна устойчивост, сравнима с тази н..
38.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Ринг динема за позициониране ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лек, тънък и много здрав Идеален за всички приложения където теглото и якостта са на първо място Част от екипировката, която използвате за всяка дейност на открито Перфектната екипировка за алпинисти при различни обстоятелства За по -добро ..
8.00 лв
Марка: KONG
Ринг Dyneema от KONG за позициониране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: По - леки и меки от полиамидните рингове. Предлага се в различни размери, от 30 до 180 см дължина (60 до 360 см в обиколка). Отлична устойчивост на абразия. Много полезен при създаване на точки за закрепване или позициониране. Вис..
24.00 лв
Показани от 1 до 12 от 34 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.