Меню
Вашата количка

Съоръжения за работа

Професионални сертифицирани съоръжения за работа от въже на фирмите SINGING ROCK, PETZL, KONG и GRIVEL.

Марка: PETZL
Ремък с интегриран поглъщател на енергия, предназначен за спирачно устройство ASAP и ASAP LOCK Абсорберът ASAP’SORBER се използва само със спирачните устройства ASAP и ASAP LOCK. Той позволява на работещия да стои на разстояние от въжето с цел въжето да се предпази по време на работа. Състои се о..
61.00 лв
Марка: PETZL
Поглъщател на енергия за ASAP и ASAP LOCK Абсорберът ASAP’SORBER AXESS се закача към спирачните устройства ASAP или ASAP LOCK, за да даде възможност за работа на работещ да стои на известно разстояние от въведеното с цел, за да не бъде неволно наранено по време на работа. Състои се от лентат..
83.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Въртящо се анкерно устройство за предотвратяване на усукване на другите компоненти на системата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначено за работа на височина и катерене Издръжлив корпус от лека сплав Цветно кодирани свързващи отвори с диаметър 18 мм Сачменият лагер позволява въртене до 4 kN това..
58.00 лв
Марка: PETZL
Гръдният самохват CROLL е предназначен за изкачване по фиксирано въже. Използва се лесно благодарение на системата на отваряне чрез палец, напълно интегриран в корпуса на самохвата, за да се избегне неволно закачане. Отворите за закачане осигуряват ефикасно поддържане в правилна позиция по врем..
100.00 лв
Марка: PETZL
Гръдният самохват CROLL е предназначен за изкачване по фиксирано въже. Използва се лесно благодарение на системата на отваряне чрез палец, напълно интегриран в корпуса на самохвата, за да се избегне неволно закачане. Отворите за закачане осигуряват ефикасно поддържане в правилна позиция по време на ..
100.00 лв
Марка: PETZL
Лек и прост десандьор за спелеология Десандьорът SIMPLE се борави лесно, предназначен е специално за спелеология. Използва се с полустатични въжета с диаметър от 8,5 до 11 mm. Новата версия е с намалени размери и тегло за по-лесно минаване през тесняци. Животът на уреда може да се удължи, като се о..
127.00 лв
Марка: PETZL
Десандьор за спелеология с блокиране, контролирано с ръка. Десандьорът Stop е с автоматично блокиране и е предназначен за спелеология. Използва се с полустатични въжета с диаметър от 8,5 до 11 mm. Позволява добър контрол на скоростта на спускане и улеснява маневрите върху въжето. Ергономичната ръ..
235.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Мишка за арбористи TREEMOUSE.  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработена от високо издръжливи синтетични тъкани. Оборудвана със стоманен заварен пръстен с диаметър 3 см В долния край има пришит допълнителен текстилен контур, за да фиксирате допълнителна мишка или за издърпване на допълнително въже ..
26.00 лв
Марка: KONG
Безопасен и лесен за използване само с една ръка! BACK-UP е революционният комбиниран водещ тип осигурител при падане и работно устройство за позициониране от KONG, който следва оператора в двете посоки. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Премествайки специалния бутон в заключващия режим, той може да се използв..
195.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Комбиниран водещ тип осигурител при падане и работно устройство за позициониране. С разнообразното си използване и перфектна функционалност, LOCKER се превърна в общото устройство за всеки работник на височина. ХАРАКТЕРИСТИКИ: От 10 до 11 мм текстилни въжета (препоръчително Singing Rock стати..
132.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Стоманен осигурител с фиксирани "уши" ХАРАКТЕРИСТИКИ: Двата края завършени с фиксирано ухо Комбинация от много добра здравина и издръжливост Цвят на ухото: Жълт Материал: поцинкована стомана, покрита с PVC защита Диаметър на стоманеното въже: 6 мм Диаметър на ПВЦ обвивка: 13 мм Якост..
28.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Стоманен осигурител с фиксирани "уши" ХАРАКТЕРИСТИКИ: Двата края завършени с фиксирано ухо Комбинация от много добра здравина и издръжливост Цвят на ухото: син Материал: поцинкована стомана, покрита с PVC защита Диаметър на стоманеното въже: 6 мм Диаметър на ПВЦ обвивка: 13 мм Якос..
30.00 лв
Показани от 1 до 12 от 81 (7 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.