Меню
Вашата количка

Съоръжения за работа

Професионални сертифицирани съоръжения за работа от въже на фирмите SINGING ROCK, PETZL, KONG и GRIVEL.

Марка: PETZL
Самохват с блокиращ палец без зъби Ергономичен и лесен за работа, RESCUCENDER е самохват със застопоряващ въжето палец, който може да се отваря. Този самохват е предназначен за използване в полиспастни системи като средство за изтегляне на въжето или за предотвратяване на връщането на въжето. ..
217.00 лв
Марка: SINGING ROCK
RING SLING е отлично вързващ се прусек със зашит пръстен с диаметър 28 мм за създаване на точка за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: RING SLING е подходящ за използване като текстилно блокиращо устройство в различни ситуации, главно при арбористи  и спасителни операции Възможност за използва..
32.00 лв
Марка: KONG
Крачен самохват, който подобрява и допълва работата на водещият самохват Futura Hand и гръдния самохват Futura Body. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Нова версия с лост, който предотвратява случайно освобождаване на въжето. Предлага се за дясна и лява версия, оборудвани със стреме против усукване. Перфект..
134.00 лв
Марка: KONG
Алуминиева макара с две ролки, подвижни странични плочи и високоефективен (96%) сачмен лагер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Оборудвана с две точки за закрепване при използване в сложни повдигащи системи. За въжета с диаметър до 13 мм. Ефективност 96% Висококачествен продукт, произведен в Италия! ..
128.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ARBO SITE е комплект за регулируем ремък във връзка за работно позициониране, специално предназначен за арбористи и операции по грижа за дърветата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява плавно регулиране на дължината благодарение на използването на фрикционни възли (Prusik възел) и макари Две здраво за..
179.00 лв
Марка: SINGING ROCK
TREE ANCHOR е свързващо и анкерно устройство за работа на височина. Многофункционално устройство за закрепване за създаване на точка за закрепване главно върху дървото. Предназначен за арбористи и спасители. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Статично въже с диаметър 11 мм Зашит стоманен пръстен (диаметър 38 ..
54.00 лв
Марка: SINGING ROCK
IKAR e лек, практичен, удобен и много здрав прибиращ се осигурител (тип макара) със спасително въже от галванизиран стоманен кабел и вграден амортисьор с въртяща се точка на закрепване и въртящ се конектор с двойно действие при падане. Подходящ за многократна употреба при работа на височина, позволя..
890.00 лв
Марка: DMM
RIGGER е макара с горещо ковани подвижни странични плочи и високоефективен сачмен лагер с възможност за използването и като разпределителна пластина за монтаж с три отвора. Позволява конструктивни творчески  конфигурации и позволява директно свързване към текстилни компоненти, за да се спестят ..
157.00 лв
Марка: DMM
Triple Attachment е макара с тройно закрепване и е неразделна част от прочутата система за катерене на Hitch Climber System. Тя е фаворит на професионалистите, работещи на височина по целия свят, както и за арбористите. Конструкцията с три отвора прави монтажа и организирането много по-лесни и позво..
118.00 лв
Марка: SINGING ROCK
EXTRA PLUS e голяма макара за тези, които се нуждаят от голяма ефективност при теглене, издръжливост и леко тегло. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Издръжлива и лека единична макара за промишлена употреба и полиспастни системи За използване със статични и динамични текстилни въжета Уплътненият сачмен лаге..
68.00 лв
Марка: SINGING ROCK
SNAKE BRACE  е устройство за анкериране (закрепване) при проходни отвори, проектирано да функционира като връзка между конструкцията и спиране на падане, работно позициониране, въжен достъп или спасителни системи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначено за проходни отвори, чийто минимален и максим..
116.00 лв
Марка: KONG
Система за осигуряване EAW Y SET с шок абсорбатор на енергия с двоен Y-образен, вграден, еластичен ремък. Полиамидна лента за разсейване, полиамидна система за разсейване,  полиамиден свързващ пръстен и конектор (кука) QUEEDY. Защита от падане с еластични сапани от полиамид с ширина 30 мм, кои..
204.00 лв
Показани от 1 до 12 от 85 (8 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.