Меню
Вашата количка

Ледокопи / Котки

Котки, пикели, ледокопи и ледени ръце за зимно и ледено катерене, височинен алпинизъм и драй тулинг. GRIVEL, KONG, SINGING ROCK.

Марка: GRIVEL
HAUTE ROUTE е котката с 10 зъба, предназначена за тези, които практикуват ски алпинизъм, със стоманена предна част и алуминиева задна част. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Система за връзване и регулиране Ski-Matic EVO, която се адаптира към ски туринг обувки. Оборудвани с известния проактивен Antibott на ..
240.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Лек темляк за закрепване на ледокоп към седалката. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предотвратява загубата или падането на ледокопа Мини карабинер с винтова муфа може да бъде прикрепен към шипа или главата на сечивото Еластичната лента е достатъчно къса за боравене без оплитане и може да се разтяга за мак..
28.00 лв
Марка: GRIVEL
G22 е взел най-добрите аспекти на иновативния G20, който постави нов стандарт за супер леки технични котки, и ги е приложил към модел, по-подходящ за всякакви зимни дейности. Патентованата система MONO-RAIL премества зоната за регулиране към задната част на котката, което прави свързващата лента по-..
336.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Аксесоар предна скоба за котки за ски туринг обувки. Съвместим с Tech (автоматични) варианти на всички поколения котки FAKIR и LUCIFER Тегло: 40 гр./чф. (1,4 oz) Материали: Стомана, Полиамид Цена: чифт  ..
25.00 лв
Марка: SINGING ROCK
С този аксесоар можете да превърнете своите котки от Автомат в Полуавтомат. Съвместим с автоматичните варианти на всички поколения котки FAKIR и LUCIFER Тегло: 66 гр./чф. (2.3 oz) Материали: Стомана, Полиамид Цена: чифт  ..
48.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Изключително леки и универсални хромирани котки със сменяеми предни зъби. Предназначени за изкачване на стръмни ледопади, трудни смесени маршрути и алпинизъм. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изключително лек дизайн заедно с издръжлива конструкция от хром Модулна конструкция както за моно, така и за два пре..
308.00 лв
Марка: GRIVEL
Технична котка с  12 зъба, подходяща за маршрути с камъни и лед. AIR TECH EVO, един от лидерите на Grivel за котки, е проектиран за изкачвания както на скали, така и на лед. ХАРАКТЕРИСТИКИ: AIR TECH EVO има 12 къси стоманени зъба, 8 от които предни и 4 задни. Позицията на зъбите е предна..
246.00 лв
Марка: GRIVEL
EASY G е универсална каишка за ледокоп. Разполага с подплатена примка за китка за комфорт и поддържа китката, което намалява умората и държи пикела ви здраво закрепен. Дизайнът с автоматично освобождаване предлага както сигурност, така и комфорт. За да освободите, просто вдигнете ръката си към горна..
40.00 лв
Марка: GRIVEL
TECH LEASH е перфектен за всички ледеокопи на Grivel (и вероятно много други), от класически модели до най-техничните. С пръстен, който се прикрепя към главата на ледокопа, и лесна система за превключване, която ви позволява да закачите и освободите само с едно просто движение на ръката, това е бърз..
35.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Каишки за котки от Singing Rock. Предназначени за класически или полуавтоматични котки. В комплекта са включени лява и дясна каишка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Патентована катарама Rock&Lock от неръждаема стомана позволява бързо и лесно закопчаване и освобождаване на лентата Цена: за чифт Мате..
25.00 лв
Марка: GRIVEL
TWIN bar е твърда шина за котки G20, G20 plus, G22 и G22 plus. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Твърда и усукана шина за котки за ледено катерене Лека и надежна Съвместима с модели: G20, G20 plus, G22 и G22 plus Дейности: алпинизъм, ледено катерене Материали/конструкция/технологии: стомана Цена: за..
24.00 лв
Марка: GRIVEL
Valter Bar / Valter Long Bar е твърда шина за котки с къс/дълъг размер. Valter Bar е твърда шина с която можете да замените вашата еластична шина. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Valter Long Bar е подходяща за използване при големи номера на обувките. Valter Bar е подходяща за използване при малките номера..
17.00 лв
Показани от 1 до 12 от 70 (6 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.