Меню
Вашата количка

Клинове скални / ледени

Ледени цеви с различна дължина за зимно и ледено катерене на GRIVEL.

Марка: SINGING ROCK
Специален скален клин, който прави невъзможните за катерене маршрути възможни.  За тънки пукнатини с ширина до 2,5 мм.. Дава възможност да се използва при вертикални или хоризонтални пукнатини с устойчивата на ръжда стоманена тел. Чудесно средство за помощ при катерене или първи изкачвания Х..
12.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Скален клин от закалена стомана за по-тънки пукнатини. Предназначен за помощно катерене, първи изкачвания, алпинизъм, скално катерене ... ХАРАКТЕРИСТИКИ: За тънки пукнатини до 3 мм Дължини: 3 см (L3) / 5 см (L5) / 7 см (L7) Тегло: 54 гр • 1,9 oz за (L5) Материал: Хром-молибден закалена ..
9.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Скален клин от закалена стомана за средни пукнатини. Предназначен за помощно катерене, първи изкачвания, алпинизъм, скално катерене ... ХАРАКТЕРИСТИКИ: За пукнатини до 5 мм Дължини: 5 см (L5) / 7 см (L7) / 9 см (L9) Тегло: 103 гр • 3,6 oz за (L7) Материал: Хром-молибден закалена стомана..
11.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Скален клин от закалена стомана за по -големи пукнатини. Идеален за алпинизъм, помощно катерене или първи изкачвания. ХАРАКТЕРИСТИКИ: За по-широки пукнатини с променлива форма и размер Дължини: 8 см (L8) / 10 см (L10) / 12 см (L12) Тегло: 84 гр • 3 oz за (L8) Материал: Хром-молибден зак..
12.00 лв
Марка: PETZL
Мултифункционална сгъваема кука Куката MULTIHOOK е предназначена за катерене по лед и дава възможност за поставяне на въженце в леда (Абалаков възел), за да се направи осигуровка. Острието е назъбено, за да може да се режат лесно въжета и прусеци. Може да се използва и за почистване на цевите от ..
59.00 лв
Марка: GRIVEL
Компактна ледена цев с въртяща се дръжка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: С ледена цев „360“ светът се променя. Много полезна в случай, когато безопасността зависи от бързото поставяне на цевта. Компактна и прибрана в затворено състояние и много ефективна с отворената дръжка. Въртящата се дръжка ви поз..
132.00 лв
Марка: GRIVEL
HELIX е ефективна и опростена ледена цев. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесно захапване на леда благодарение на симетричната му дръжка. Лесно за завинтване благодарение на дръжката. Лесно за поставяне благодарение на формата на пръстена. Лесен за носене на карабинера, който лесно може да събере голям..
106.00 лв
Марка: GRIVEL
HELIX Speedy представлява една от най-значимите промени в дизайна на ледената цев, като ви спестява време и тегло, когато имате най-голяма нужда. ХАРАКТЕРИСТИКИ: HELIX Speedy е иновативен нов подход към това, което вече е страхотна ледена цев. Дръжката позволява на винта да влезе с лекота, ..
112.00 лв
Марка: KONG
Комплект за закрепване за алпинизъм, катерене, работа по височина, снабден с 2 (лепени) болта, верига и пръстени. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Полезна за създаване на точки за осигуряване с двойно закрепване в скалната стена. Изработена от здрава неръждаема стомана, устойчива на атмосферни влияния. Да..
75.00 лв
Марка: KONG
Инвентарен държач за алпинизъм и катерене. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява ви да имате лесен и удобен достъп до инвентара ви, като клинове, клеми, френдове и др. Два мини карабинера тип: „Mini Pear“ включени в комплекта. Материал: Алуминиева сплав Тегло: 68 гр.  ..
28.00 лв
Марка: GRIVEL
Калъфа Gear Safe е предназначен за носене на вашите котки и ледени клинове в раницата ви, предпазвайки останалите неща от острите им ръбове. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Защитава съдържанието на вашата раница от остриетата на котките или ледените цеви. Широко отваряне с два ципа улесняват достъпа, ..
35.00 лв
Марка: KONG
Лепения композитен клин CONDOR с ринг е идеална за рехабилитация на класически маршрути. Той има същия „стар“ вид като своите популярни предшественици от 80 -те и 90 -те години. Така наречените AV анкери. Днес материалът е висококачествена неръждаема стомана AISI 316L. Освен това пръстенът е прои..
42.00 лв
Показани от 1 до 12 от 20 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.