Ние имаме респект към поверителността на вашата лична информация. Във връзка с регламента General Data Protection Regulation ("GDPR") за защита на личните данни, Спортен магазин АЛПИ използва вашите данни (имена, телефон, адрес и електронна поща), за да изпълнява вашите поръчки през електронния магазин. Тези данни не се използват за други цели.

Вашата електронна поща, се използва за да Ви информираме за нови продукти и промоции само в случай, че сте абонирани за нашият бюлетин. Ако, че не желаете да да получавате информация от нас може да се откажете от Бюлетина, като влезнете в акаунта си. За да сме сигурни, че политиката и действията ни са в съответствие с Регламентa GDPR, бихме искали да Ви помолим да прегледате информацията от личния си профил.

Ако искате вашият акаунт и личните Ви данни да бъдат изтрити от базата данни на www.alpibg.com, моля свържете се с нас. В Закона, това е упоменато като „Правото да бъдеш забравен“. При следваща поръчка ще е необходимо да въведе данните си отново и ще загуби историята на предишните си поръчки, ако има такива.

Данните в профила ви се използват само за ваше удобство за изпращане на необходима или пожелана от вас информация с e-mail, или в случай че го използваме за изпълнение на ваши продукти. Ние не разпространяваме по никакъв нарочен начин вашите лични данни, както и информация за поръчаните от вас продукти и услуги.

Когато създавате Профил, регистрирате се, купувате продукт и др., можем да събираме различни видове информация, включително, но не само името ви, пощенския ви адрес, телефонния ви номер, email адреса ви, начина, по който предпочитате да се свързваме с вас.

АВТОРСКО ПРАВО

Настоящата интернет страница (интернет сайт) е собственост на Спортен магазин АЛПИ -  "АЛПИ Дистрибюшън" ООД, със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. ”Ворино” 19, тел: +359 888 227736, +359 2 8581969,  +359 888 304606, e-mail: alpi2002@abv.bg.

Поместените в този сайт информационни материали, изображения и графичното му оформление са предмет на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права. Никаква част от този сайт и съдържащите се в него публикации не може да бъде копирана, възпроизвеждана, разпространявана или използвана по какъвто и да е друг начин без изричното писмено съгласие на Спортен магазин АЛПИ.

ОГРАНИЧЕНИЯ НА ОТГОВОРНОСТТА

Спортен магазин АЛПИ се старае да осигури пълнотата и актуалността на поместената на този интернет сайт информация. Въпреки това, следва да имате предвид, че е възможно предоставената на сайта информация да не бъде достатъчно изчерпателна и точна. Спортен магазин АЛПИ не носи отговорност за настъпили вреди или пропуснати ползи от неточна или неактуална информация, поместена в сайта.

В случай, че се нуждаете от съвет или препоръка относно покупката на дадена стока или услуга, Ви каним да потърсите мнението на нашите служители или на друг компетентен специалист в съответната област.