Меню
Вашата количка

Обувки MONT BLANC

Обувки MONT BLANC
Обувки MONT BLANC
-50 %
Обувки MONT BLANC
Обувки MONT BLANC
Обувки MONT BLANC
Високо технична обувка, предназначена за дейности на голяма надморска височина върху сняг и лед и ниски температури. Вадещата се вътрешна обувка, топлоизолирана за поддържане на оптимална температура на стъпалото. Еластичната вложка осигурява гъвкавост и мобилност, както и поддържа глезена. Бърза и практична система за връзване, която позволява лесно боравене с ръкавици. Vibram® подметка съвместима с котки пълен автомат.

ТЕГЛО: 1050 гр.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
  • Подвижна стелка на вътрешната обувка: CRISPI® Air Mesh EVO + филц + активни въглероди. Изключително дишане и против изпотяване - действие против миризма.
  • Конструкция: Crispi ® 3D структура, транспортира влагата далеч оставяйки кракът сух във всеки един момент.
  • Вътрешна обувка: Подвижна
  • Стелка на основната обувка: Карбон - твърд
  • Горна част: Водоустойчив микрофибър
  • Изолация: Текстил и PrimaLoft
  • Подметка: Vibram ® с междинна подметка, съвместима с котки пълен автомат.
  • Защита: Защитен каучуков борд
  • Комфорт: Комфортно прилягане и отличен климатичен комфорт

Изолация PrimaLoft:
Изолацията PrimaLoft е проектирана така, че да имитира всички добри свойства на пуха, но в същото време да върви една крачка напред и да осигури превъзходна защита дори при влажно време. Това, което отличава изолацията на PrimaLoft от пухът, е нейното представяне при влажно време. Влакната на PrimaLoft се обработват така, че да не задържат никаква вода, поради което те могат да ви запазят сухи, независимо колко пороен е дъжда. Тази синтетична изолация имитира топлинните свойства на пуха, с тъкан, която има милиони въздушни дупчици, които всъщност улавят и запазват топлината на тялото.

                 


СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Обувките са проектирани да издържат на различни метереологични условия. Внимателното им използване и правилната им поддържка ще гарантират техните качества и ще удължат живота им. Почистването трябва да е с вода и помощта на мека четка или гъба, когато е вложена мембрана. Никога не слагайте обувките си в пералня или сушилня. Сушенето трябва да се извършва по естествен път. Прочетете внимателно инструкциите на етикета на продукта!

МАТЕРИИ
Vibram Vibram® отдавна е определение за висококачествена гума и осигурява омекотяване при нормална походка. Vibram® Super Trek Използвани при туризъм, планински и други спортове – направени за добро сцепление при всяка крачка с минимално износване. Vibram® Horsepower Разработена специално за планинско бягане, като осигуряват издръжливост и добро сцепление. Vibram® Hurricane Твърда V-Lite конфигурация, проектирана специално от Hi-Tec за защита, устойчивост и разнопосочен опън.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
351.00 лв
702.00 лв

Опции

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.