Меню
Вашата количка

Челник TIKKA

Челник TIKKA
Челник TIKKA
Челник TIKKA
Челник TIKKA
Челник TIKKA
Челник TIKKA
Челник TIKKA
Челник TIKKA
Челник TIKKA
Челникът TIKKA HYBRID с широк сноп на лъчите и осветеност 300 лумена е предназначен за дейности на открито, като къмпинг, трекинг, туристически пътувания, както и за ежедневни дейности в двора и около къщата. TIKKA  функционира с един бутон за смяна между различните режими, което го прави изключително лесен за експлоатация. Нагласянето по главата става удобно с регулируема ластична лента, а фосфоресциращият рефлектор помага бързо да го откриете в тъмното. Червеното осветление е практично решение за движение в група или когато сте с приятели в кемпа, за да не ги заслепявате. Подходящ предимно за осветяване на близки обекти, челникът е изключително пестелив при изразходване на батериите, което ви дава дълготраен период на работа. Той се предлага с три стандартни батерии и е съвместим и акумулаторната батерия CORE на PETZEL, която може да се зарежда през USB.
Челникът TIKKA е HYBRID (с хибридна технология) и има пет режима на работа: Икономичен (за близо), Стандартен (подходящ за движение), Максимален (за далечно осветяване), Червена постоянна, Червена Мигаща (сигнал за бедствие)
Характеристики:
Осветеност на светлинния поток: 300 lm
Ширина на светлинния поток : Широк
Тегло:  82 гр
Защита от проникване: IPХ4  (устойчива на атмосферни влияния)
Захранване: 3 бр. AAA / LR03 батерии (включени)
                        CORE акумулаторна батерия (налични като аксесоар)
                        съвместими и с акумулаторни батерии Ni-MH (3 бр. ААА)
Сертификати: CE

Магазин АЛПИ работи с повечето продукти на PETZL. Ако желаете определен продукт, който не е наличен, моля свържете се с нас за предварителна заявка!


 
Вид Светлина Режим на осв. Осветеност  Макс. Дистанция Време на работа
Бяла Икономичен 6 lm 10 m 120 h
Стандартен 100 lm 40 m 30 h
40 h
60 h
Максимален 300 lm 65 m
Червена Постоянен 2 lm 5 m
Мигащ видима на 700 м. за 400 ч.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
59.00 лв
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.