Меню
Вашата количка

Трекинг аксесоари

Марка: KONG
Катарама от галванизирана въглеродна стомана, за ленти с максимална ширина 44 мм. Може да се комбинира с катарама 923 от неръждаема стомана Произведено в Италия Материал: Въглеродна стомана Тегло: 37 гр. Покритие: Поцинкована Размер A (мм): 44 мм - 1.47/64 in Размер B (мм): 29 мм - 1.9/..
3.00 лв
Марка: GRIVEL
С този аксесоар (предна скоба - COM NARROW BAIL ) можете да превърнете своите котки от Полуавтомат в Автомат или да замените класическата „автоматична“ скоба с тази. Тази скоба е проектирана да пасва на обувки с тесни върхове. Може да се монтира на всички котки Grivel Cramp-O-Matic. Дейности: Ск..
40.00 лв
Марка: FERRINO
Термокалъф за кемъл бег /система за контрол на хидратацията/ изработен от  Double Tech заедно с неопренов термокалъф против замръзване за маркуча и клапана на кемъл бега. Подходяш за летните и зимни месеци, когато искате да съхраните температурата във вашия кемълбег ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изол..
19.00 лв 25.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Аксесоар предна скоба за котки за ски туринг обувки. Съвместим с Tech (автоматични) варианти на всички поколения котки FAKIR и LUCIFER Тегло: 40 гр./чф. (1,4 oz) Материали: Стомана, Полиамид Цена: чифт  ..
25.00 лв
Марка: FERRINO
Стандартно колче за палатка 5 мм Диаметър: 5 мм. Дължина: 20 см. Материал: стомана  ..
1.00 лв
Марка: FERRINO
Стоманено V колче 25 мм. Подходящо за пясък или други по – меки повърхности. Профил: V-образен Дължина: 25 см. Материал: Стомана  ..
2.00 лв
Марка: FERRINO
Ултра леко и здраво колче за палатка с V- образен профил. Профил: V-образен Дължина: 17 см. Материал: Алуминии 7001  ..
3.50 лв
Марка: FERRINO
Т стоманено колче с дължина 25 или 35 см. Профил: Т-образен Дължина: 25 или 35 см. Материал: Стомана  ..
9.00 лв
Марка: SINGING ROCK
С този аксесоар можете да превърнете своите котки от Автомат в Полуавтомат. Съвместим с автоматичните варианти на всички поколения котки FAKIR и LUCIFER Тегло: 66 гр./чф. (2.3 oz) Материали: Стомана, Полиамид Цена: чифт  ..
48.00 лв
Марка: ARVA
Дишащ, удобен, техничен и иновативен бивак сак. Когато разработвахме този продукт, ние се фокусирахме върху предоставянето на множество функции. В резултат на това можете да го използвате като бивак сак за вашия спален чувал и като термоизолиращо пончо. Торбичката за съхранение, направена с помощта ..
138.00 лв
Марка: OPINEL
Пълен комплект прибори за хранене в офиса или навън! Нож № 08 заедно с аксесоари към него. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Проектиран в сътрудничество с дизайнера Франк Фонтана, комплектът Picnic + е колекция от интелигентно създадени и устойчиви аксесоари за удобно хранене извън дома. Предлага се с: Нож&n..
46.00 лв
Марка: OPINEL
Прибори за хранене в офиса или навън! Аксесоари към нож № 08 ХАРАКТЕРИСТИКИ: Проектиран в сътрудничество с дизайнера Франк Фонтана, комплектът Picnic + е колекция от интелигентно създадени и устойчиви аксесоари за удобно хранене извън дома. Предлага се с: Две вложки, вилица и лъжица, които ..
30.00 лв
Показани от 1 до 12 от 163 (14 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.