Меню
Вашата количка

Торба за инструменти TOOLBAG

Торба за инструменти TOOLBAG
Торба за инструменти TOOLBAG
Ново
Торба за инструменти TOOLBAG
Торба за инструменти TOOLBAG
Торба за инструменти TOOLBAG
Торбичка за инструменти

Торбичката за инструменти TOOLBAG дава възможност за подреждане на работните инструменти при работа във висящо положение. Торбата се затваря с въженце със стопер, който позволява лесно отваряне и затваряне на при транспортиране или по време на придвижване. Торбата се закача лесно към всички предпазни предпазни колани. Предлага се в три размера: S и L.

Характеристика
• Позволява подреждане на работните инструменти при работа във висящо положение.
• Стопер позволява лесно отваряне и затваряне на торбичката при транспортиране или по време на движение.
• Закача се лесно към всички видове предпазни колани. Торбичката размер XS може да се закача директно върху лентата на кръстния колан.
• Предлагат се в три размера:
- размери XS и S за малки инструменти (ролетка, молив, болтове/гайки...)
- размер L за ръчни инструменти (чук, отвертка...).

Размери: S и L
Тегло: 170 гр.; 240 гр.
Състав: полиестер

Магазин АЛПИ работи с повечето продукти на PETZL. Ако желаете определен продукт, който не е наличен, моля свържете се с нас за предварителна заявка!
 
Размер S L
Обем 2.5 л. 5 л.
Max Тегло 5 кг 15 кг.
Тегло 170 гр. 240 гр.
КАТЕРАЧНА ЕКИПИРОВКА
СТАНДАРТИ CE - Европейски стандарт за безопасност. Наличието на този щемпел върху екипировката е задължително в днешно време. Означава съответствие с приети стандарти, на които трябва да отговаря съответната част на катерачната екипировката: седалки, каски, въжета, карабинери, съоръжения за осигуряване, примки, клинове и др. Наличието на щемпел на UIAA представлява още по-строго изискване към екипировката. Нормите на международната федерация по катерене и алпинизъм UIAA са разработени от специална постоянно действаща комисия. За да има щемпела на UIAA това означава, че съответното съоръжение или екипировка са преминали специални тестове за сигурност и издръжливост в сертифицирани лаборатории.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
43.00 лв

Опции

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.