Меню
Вашата количка

Ски колани

Колани за ски ралита и ски алпинизъм за състезатели и любители. Импрегнатори, вакси, катерами и лепило за ски колани.

Марка: COLL TEX
Импрегнатор за ски колани. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Благодарение на импрегнирането с eco skinproof, ски коланите почти не абсорбират вода, плъзгат се по-добре и предпазват колана на ските от замърсяване. Екологичният импрегниращ спрей eco skinproof е разработен специално за текстилно-техническите из..
25.00 лв
Марка: COLL TEX
Предна скоба за ски колани. Съвместима с повечето модели ски.  ..
35.00 лв
Марка: COLL TEX
Предна скоба (катарама) за ски колани. Съвместима с повечето модели ски. Широчина: 75 мм.  ..
20.00 лв
Марка: COLL TEX
Коланите „MIX“ са универсални за всякакъв тип ски турове – от прости обиколки в подножието на планините до взискателния маршрут на ски алпинизма. Съставът от 65% мохер и 35% полиамид прави Микс здрав и универсален колан. Неговата максимална устойчивост на абразия гарантира дълъг експлоатационен живо..
19.00 лв
Марка: COLL TEX
Коланите „MOHER“ са произведена от 100% мохер с “V” образна структура на влакната за оптимална бързина. Коланът от мохер няма износоустойчивостта на коланите съдържащи синтетика. Той е подходящ за състезатели по ски алпинизъм и има перфектно представяне на ски ралита. Швейцарско качество без компром..
33.00 лв
Марка: COLL TEX
Максимална скорост за атлети. PDG RACE е специално проектирана за състезатели, като се вземат предвид професионалните условия на състезанието. Изключителната конструкция, дизайн и 100% мохер водят до значително намаляване на теглото и правят RACE PDG изключително бърз и лек колан за ски. Ето защо то..
36.00 лв
Марка: COLL TEX
Коланите „SYNTHETIC“ са произведена от 100% найлон за оптимална издръжливост и сцепление. Найлонът е материал, който е подходящ за груба употреба или за мокър и тежък сняг. Неговата максимална устойчивост на абразия гарантира дълъг експлоатационен живот и перфектни характеристики на катерене. Този к..
32.00 лв
Марка: COLL TEX
Лепило от Colltex за ски колани с адхезия от горещо полагане. Пълно или частично обновяване на лепилния слой. Задължително е преди това да се изчисти старото лепило, препоръчително да се направи с топла цикла от COLLTEX Обем: туба  75 мл.  ..
36.00 лв
Марка: COLL TEX
Спрей за освежаване на лепилото на коланите с топло полагане. За регенериране и обработка на повредени краища на колани и на зацапани участъци. Използването му е с определен капацитет от цикли за регенерация на износено лепило, то не заменя изцяло лепилния слой. След пълното износване на основно..
19.00 лв
Марка: COLL TEX
Торба от полиестер за пренос и съхранение на ски колани. Затваряне с велкро. Внимание: не използвайте, за съхранение на мокри колани. Предварително ги изсушете.  ..
16.00 лв
Марка: COLL TEX
Естествената ски вакса SKIN+ е 100% естествен парафинов восък, който напълно се разлага в природата в рамките на няколко дни. Восъкът е идеален за температури на сняг от 0 до -30 градуса и температури на въздуха от +10 до -30 градуса. "Tri-on-wax" е идеален за ваксирането на коланите за ски преди из..
44.00 лв
Показани от 1 до 12 от 16 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.