Меню
Вашата количка

Ски алпинизъм екипировка

В магазин АЛПИ ще намерите най-леките и топли дрехи създадени за ски ралита, ски алпинизъм, планински маратони, колани за ски, вакса, торба за колани и много др.

Марка: COLL TEX
Импрегнатор на водна основа за естествени и синтетични самозалепващи се колани. Противодейства на нагъването и подобрява плъзгането...
25.00 лв
Марка: COLL TEX
Предна скоба за ски колани. Съвместима с повечето модели ски...
35.00 лв
Марка: COLL TEX
Състав: Мохер примесен със синтетични влакна. Този микс от материали прави коланите МИКС много здрави и устойчиви на различно агресивни терени.  Характеристики: подсилването ма mix-коланите, чрез найлонови, синтетични влакна води до отлична способност за катерене и добра плъзг..
19.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски MOHER 62 mm МАТЕРИАЛ: 100% мохер с  V-структура на влакната. Тези колани имат отлична плъзгаемост при всякакви температури. Не са толкова устойчиви на износване. ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Коланите colltex special са много бързи и са предназначени за състезатели по ски алпин..
33.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски RACE 60/ 65 mm   ширина: 60 mm- цена-   36.00 лв / m  ширина: 65 mm- цена-   40.00 лв / m  Състав: 100% мохер. Колани, отлични за състезали. Подходящи са за всякакви терени...
36.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски SYNTHETIC 65/ ...110 mm Цената е за линеен метър. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Състав: 100% синтетични, найлонови влакна. Много здрави и устойчиви колани, с добри параметри при изкачване. Подходящи са за всякакви терени. Много дълъг живот. Лепилото е с топло нанасяне. Отлич..
32.00 лв
Марка: COLL TEX
Лепило за ски колани. Задължително е преди това да се изчисти старото лепило. препоръчително е да се направи с циклата на COLLTEX..
32.00 лв
Марка: COLL TEX
Мрежа за съхранение и пренасяне на ски колани със широчина до 140 мм. Препоръчва се за всички видове колани и е задължителна за тези с топло нанасяне! Цена: на метър  ..
8.00 лв
Марка: MILLET Модел: мъжки
Перфектен за справяне с тежките планински условия, панталонът ELEVATION GTX от Millet може да се носи целогодишно по високите върхове. Осигуряват изключително висока защита срещу лошо време и планинската среда по върховете. Много лек, панталонът притежава отличаваща се водоустойчивост от най-новият ..
730.00 лв
Показани от 1 до 12 от 76 (7 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.