Меню
Вашата количка

Лавинни съоръжения

Лавинна екипировка - пипсове, сонди, лопати на фирмите GRIVEL, ARVA, KONG, FERRINO.

Марка: FERRINO
Лопатата DRU е подходяща за всички ваши ски или сноуборд приключения. Работеща ефективно при всякакви условия, тя комбинира изчистен дизайн с невероятна универсалност. Невероятната и компактност дава възможност лесно прибиране в раницата ви. ТЕГЛО: 520 гр. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лопата с телескоп..
59.00 лв
Марка: ARVA
Калъф (кобур) за носене на трансивър EVO5 Калъфът за EVO5 е проектиран да позволява оптимално използване на устройството. Свързващият кабел EVO5 с карабинер позволява на потребителя лесно да прикрепи устройството към кобура. Ремъкът за кръста може да се отдели от кобура и да се трансформира в кол..
36.00 лв
Марка: ARVA
Калъф (кобур) за носене на трансивър EVO4 Калъфът за EVO4 е проектиран да позволява оптимално използване на устройството. Свързващият кабел за бутон EVO4 ON/OFF позволява на потребителя лесно да прикрепи устройството към кобура.  ..
42.00 лв
Марка: ARVA
Аксесоар ключ за нулиране на спусъковия механизъм на лавинна раница с REACTOR след упражнение за активиране на спусъка без патрон. При активиране на въздушната възглавница на лавинната раница със система REACTOR, механизмът за запускане се нулира автоматично. В допълнение, REACTOR е проектиранa д..
11.00 лв
Марка: GRIVEL
Допълнителна дръжка за лопатата Steel Blade. Пасва удобно благодарение на щифта и има удобна ергономична ръкохватка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лека и здрава. Замества пикела ако той е на друг производител Дейности: ски алпинизъм, алпинизъм Материали/конструкция/технологии: пластмаса, алуминий ..
40.00 лв
Марка: ARVA
Резервен капак за батериите на NEO и NEO PRO . Съвместим само с лавинни трансивъри NEO и NEO PRO!  ..
5.00 лв
Марка: ARVA
NEO BT PRO е най – високия клас от гамата трансивъри на ARVA, комбинирайки производителност и свързаност от най – високо ниво. С ширина на лентата за търсене от 80 м. и Bluetooth технология, той ще се хареса както на професионалистите, така и на новото поколение ентусиасти любители в планините. Потр..
572.00 лв
Марка: ARVA
Резервна еластична каишка за трансивър когато не ползвате калъф за трансивър, съвместима с EVO5, NEO PRO и AXIO.  ..
7.00 лв
Марка: ARVA
Резервен бутон за  EVO4 ако загубите или счупите, превключващия бутон за включен/изключен. Съвместим само с лавинния трансивър EVO4.  ..
11.00 лв
Марка: ARVA
Резервен бутон за  EVO4 ако загубите или счупите, превключващия бутон за режимите предаване/приемане. Съвместим само с лавинния трансивър EVO4.  ..
11.00 лв
Марка: ARVA
Резервен капак за батериите на EVO4. Съвместими само с лавинния трансивър EVO4.  ..
5.00 лв
Марка: ARVA
Лопатата SKI TRIP ще пътува с вас във всички ваши ски или сноуборд приключения. Работеща ефективно при всякакви условия, тя комбинира изчистен дизайн с невероятна универсалност. Невероятната и компактност дава възможност прибирането на лопатата SKI TRIP да е идеалният спътник за всички ваши ски или ..
98.00 лв
Показани от 1 до 12 от 44 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.