Меню
Вашата количка

Лавинни съоръжения

Лавинна екипировка - пипсове, сонди, лопати на фирмите GRIVEL, ARVA, KONG, FERRINO.

Марка: ARVA
Стоманена бутилка (патрон) за сгъстен въздух за лавинната система на въздушните възглавници на раници Reactor. Ултра компактна бутилка с висока якост в съответствие с EN13293 и Международната асоциация за въздушен транспорт (таблица 2.3.А на IATA) за багаж, превозван от пътници. Задължително се пъл..
119.00 лв
Марка: ARVA
Калъф (кобур) за радиостанция (уоки токи) на ARVA - RADIO HOLSTER работи също толкова добре за дясна или лява ръка благодарение на въртящите се катарами. Калъфът разполага със специален джоб за телефон, както и голям плосък джоб с цип за карти и документи. Системата за регулиране на кобура..
48.00 лв
Марка: ARVA
Калъф (кобур) за радиостанция (уоки токи) с отделение за смартфон от ARVA - RADIO HOLSTER, работи също толкова добре за дясна или лява ръка благодарение на въртящите се катарами. Калъфът разполага със специален джоб за смартфон, както и голям плосък джоб с цип за карти и документи. Системата за регу..
78.00 лв
Марка: ARVA
Калъфа SAFETY PACK е предназначен да приберете компактно вашата лавинна екипировка.  ..
15.00 лв
ЛАВИНЕН КОМПЛЕКТ - СОНДА, ЛОПАТА И ТРАНСИВЪР - 20%
Ново -20 %
Марка: ARVA
Само при нас можете сами да изберете отделните компоненти на комплекта си за лавинна безопасност! Изберете необходимото за вас, вместо да купувате готов комплект, конструиран от друг! Направете своя избор за комплект от наличните сонди, лопати и трансивъри и получете нашата специална отстъпка - 2..
1.00 лв 1.25 лв
ЛАВИНЕН КОМПЛЕКТ - СОНДА, ЛОПАТА, ТРАНСИВЪР И ЛАВИННА РАНИЦА - 25%
Ново -25 %
Марка: ARVA
Само при нас можете сами да изберете отделните компоненти на комплекта си за лавинна безопасност! Изберете необходимото за вас, вместо да купувате готов комплект, конструиран от друг! Направете своя избор за пълен комплект от наличните сонди, лопати, трансивъри и лавинни раници и получете нашата ..
1.00 лв 1.33 лв
Марка: ARVA
Най-продаваната от гамата сонди на ARVA, ACCESS 2.40 е практична и надеждна. Снабдена със система за заключване FLASH LOCK, сондата ACCESS 240 е надеждна, лека и ще работи за повечето любители извън пистите и беккънтри. Конусните вложки в края на всеки сегмент на тръбата и дръжката за изтегляне прав..
62.00 лв
Марка: ARVA
Сондата ALP е проектирана със система, която я прави бърза, лесна и интуитивна за разгръщане. Снабдена със заключващия механизъм Rack System, ALP е предназначена за ежедневни потребители или фрийрайд скиори и сноубордисти, които търсят сонда, която е лесна за сглобяване при всякакви обстоятелства. ..
78.00 лв
Марка: ARVA
Сондата Carbon Light 2.40 е най-леката в линията на Arva, с тегло само 115 гр.. Това предимство в теглото се получава от издръжливата карбонова конструкция, в комплект със система за заключване на опъването на кабела от кевлар. Сондата включва и маркировки с нарастване от 5 см и е дълга 240 см, кога..
89.00 лв
Марка: ARVA
Сондата GUIDE 2.60 от ARVA е изключително здрава, това е предпочитаната сонда за планински професионалисти. Проектиран за планински професионалисти, GUIDE 2.60 съчетава здравина и прецизност на търсене благодарение на тръбата с диаметър 13 мм и заключващата система RACK LOCK. ТЕГЛО: 360гр. ХАР..
99.00 лв
Марка: ARVA
LIGHT COMPACT 2.40 е компактната версия на LIGHT Classic 2.40, тази сонда е невероятно лесна за прибиране в раницата ви. Тя е дълга само 30 см, когато е разглобена и се прибира лесно в раницата. РАЗМЕР: 240 см ХАРАКТЕРИСТИКИ: Диаметър: 11 мм Материал: Алуминий 7075 Въже от кевлар Зак..
62.00 лв
Марка: ARVA
Със само пет сегмента с дължина 40 см, сондата LIGHT 2.00 е предназначена за ежедневните скиори и сноубордисти, които търсят отлично съотношение тегло/компактност. РАЗМЕР: 200 см ХАРАКТЕРИСТИКИ: Диаметър: 11 мм Материал: Алуминий 7075 Въже от кевлар Заключване: Flash система за заклю..
54.00 лв
Показани от 1 до 12 от 40 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.