Меню
Вашата количка

Аксеоари

Марка: ARVA
Аптечка за първа помощ EXPLORER LITE е предназначен за туристи и скиори, които търсят компактен комплект, който съдържа всичко необходимо за лечение на основни рани и други грижи за първа помощ. Оборудвайте всичко необходимо за почистване и превързване на малки ожулвания и разкъсвания, както и за гр..
22.00 лв
Марка: ARVA
Голяма аптечка за първа помощ RESCUER PRO, без съдържание. Тя има 5 етикетирани отделения, за да улесни опаковането и организирането на вашите консумативи за първа помощ по вид на проблем или спешен случай. Добре организираният комплект за първа помощ е важен за бързата и ефективна грижа. Отделения..
39.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Компактна и лека чанта за първа помощ (без съдържание) идеална за всички онези, които желаят да изберат собствено съдържание, закопчаване с цип с отразяващ компонент гарантира добър общ преглед и лесен достъп. Два контура за закрепване, отделение за вложки в различни размери, мрежест джоб с цип, при..
22.00 лв
Марка: ARVA
Стоманена бутилка (патрон) за сгъстен въздух за лавинната система на въздушните възглавници на раници Reactor. Ултра компактна бутилка с висока якост в съответствие с EN13293 и Международната асоциация за въздушен транспорт (таблица 2.3.А на IATA) за багаж, превозван от пътници. Задължително се пъл..
119.00 лв
Марка: ARVA
Калъф (кобур) за радиостанция (уоки токи) на ARVA - RADIO HOLSTER работи също толкова добре за дясна или лява ръка благодарение на въртящите се катарами. Калъфът разполага със специален джоб за телефон, както и голям плосък джоб с цип за карти и документи. Системата за регулиране на кобура..
48.00 лв
Марка: ARVA
Калъф (кобур) за радиостанция (уоки токи) с отделение за смартфон от ARVA - RADIO HOLSTER, работи също толкова добре за дясна или лява ръка благодарение на въртящите се катарами. Калъфът разполага със специален джоб за смартфон, както и голям плосък джоб с цип за карти и документи. Системата за регу..
78.00 лв
Марка: ARVA
Калъфа SAFETY PACK е предназначен да приберете компактно вашата лавинна екипировка.  ..
15.00 лв
Марка: ARVA
ЗАМЯНА НА ПРАЗНА БУТИЛКА ЗА ПЪЛНА. ЗАМЯНАТА Е САМО СРЕЩУ ДОНЕСЕНА ПРАЗНА БУТИЛКА!!! Стоманена бутилка за сгъстен въздух за лавинната система на въздушните възглавници на раници Reactor. Ултра компактна бутилка с висока якост в съответствие с EN13293 и Международната асоциация за въздушен тран..
39.00 лв
Марка: ARVA
Издръжливо фолио за оцеляване от 190 гр, което работи добре в извънредна ситуация. То също така служи като изолация на земята за студени нощи на открито. Достатъчно издръжливо, за да се използва няколко пъти, това фолио за оцеляване от 190 гр. е способно да отрази 90% от телесната ви топлина, когато..
10.00 лв
Марка: ARVA
Фолио за оцеляване изработено от метален полиестерен филм. Запазва 90% от телесната топлина, водоустойчиво и ветроустойчиво. 60 гр. фолио за оцеляване може да се използва няколко пъти благодарение на дебелината си. ОТРАЗЯВА 90% ОТ ТОПЛИНАТА НА ТЯЛОТО ВИ Останете на топло в най-суровите услов..
7.00 лв
Марка: ARVA
Изключително лек държач за каска, съвместим с всички раници ARVA, както и с повечето раници на пазара, държачът за каска ARVA е универсален и лек. Светлоотразителното лого ви прави по-видими през нощта. ТЕГЛО: 30 гр. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен от еластична мрежа, алуминиеви кукички и регули..
22.00 лв
Марка: MILLET
Подвижен, прибиращ се държач за каска от Millet. Helmet Holder ви позволява да транспортирате каската си безопасно, без това да ви затруднява и заема обем в раницата. Той е мек и еластичен, за да не наранява шлема. Адаптира се към всички размери на раница със странични компресионни презрамки. ТЕГ..
26.00 лв
Показани от 1 до 12 от 18 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.