Меню
Вашата количка

Аксеоари

Марка: ARVA
Калъф (кобур) за носене на трансивър EVO5 Калъфът за EVO5 е проектиран да позволява оптимално използване на устройството. Свързващият кабел EVO5 с карабинер позволява на потребителя лесно да прикрепи устройството към кобура. Ремъкът за кръста може да се отдели от кобура и да се трансформира в кол..
36.00 лв
Марка: ARVA
Калъф (кобур) за носене на трансивър EVO4 Калъфът за EVO4 е проектиран да позволява оптимално използване на устройството. Свързващият кабел за бутон EVO4 ON/OFF позволява на потребителя лесно да прикрепи устройството към кобура.  ..
42.00 лв
Марка: ARVA
Аксесоар ключ за нулиране на спусъковия механизъм на лавинна раница с REACTOR след упражнение за активиране на спусъка без патрон. При активиране на въздушната възглавница на лавинната раница със система REACTOR, механизмът за запускане се нулира автоматично. В допълнение, REACTOR е проектиранa д..
11.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Голяма чанта (аптечка) за първа помощ (без съдържание) ХАРАКТЕРИСТИКИ: Идеална за всички онези, които желаят да изберат собствено съдържание Яркият цвят увеличава видимостта при лошо време или вътре в раницата Голяма примка за закрепване Отделения с различни размери Голям мрежест джоб..
42.00 лв
Марка: ARVA
Допълнителен джоб за колана на кръста на раница REACTOR. Съхранявайте вашия смартфон, енергийни блокчета или карта за ски лифта в този голям, лесно достъпен джоб. ТЕГЛО: 30 гр ХАРАКТЕРИСТИКИ: Размер: 18см х 8см х 6см Цвят: Черен Съвместим с всички раници ARVA, оборудвани с REACTOR техн..
24.00 лв
Марка: MILLET
Предпазен калъф за вашата лавинна екипировка от Millet. Чрез своите характеристики, той ви осигурява прецизно и ефективно съхранение, особено за вашите предпазни средства за лавинна безопасност. Обърнете внимание, че този модел е не само чанта за съхранение, но и помощник с инструкции при лавинни си..
48.00 лв
Марка: FERRINO
Външен държач за каска, адаптивен към раници Ferrino както и повечето останали раници от други производители. Еластичният материал и регулируемите ластици осигуряват безопасно и сигурно носене на повечето каски за катерене, велосипеди и ски. ТЕГЛО: 40 гр. РАЗМЕРИ: 57х 30 х 6 см &nbs..
29.00 лв
Марка: FERRINO
Пластмасова катарама от две части за раници, чанти и др. Различни размери в зависимост от широчината на лентата. Предлага се в следните размери: 20 и 25 мм. Катарамата не е предвидена за осигуряване! МАТЕРИАЛ: ПВЦ ТЕГЛО: 5 гр. ЦЕНА: за брой  ..
5.00 лв
Марка: FERRINO
Катарама регулираща дължината да лентите на раници, чанти за кръста и т.н. За широчина на лентата 20 мм. МАТЕРИАЛ: ПВЦ Цвят: черен Цена: за брой  ..
1.00 лв
Марка: FERRINO
Тапичка за края на ластик Цвят: черен Цена: за брой  ..
1.50 лв
Марка: FERRINO
Шнур / връзка с втвърдена крайна част, предназначен за затягане на горната част на раница, обувки и др. предмети. Дебелина на връзката: 3 мм Дължина на връзката: 120 см Цвят: черен  ..
5.00 лв
Марка: FERRINO
Пластмасова катарама от две части за раници, чанти и др. Различни размери в зависимост от широчината на лентата. Предлага се в следните размери: 20, 25, 40 и 50 мм. Катарамата не е предвидена за осигуряване! МАТЕРИАЛ: ПВЦ ЦЕНА: за брой  ..
4.00 лв
Показани от 1 до 12 от 22 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.