Меню
Вашата количка

Акесоари

Марка: ARVA
Аптечка с лесен достъп до съдържанието. Аптечката е празна (без лекарства и медикаменти).  ..
39.00 лв
Марка: ARVA
Аптечка с лесен достъп до съдържанието. Аптечката е празна (без лекарства и медикаменти).  ..
22.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Компактна и лека чанта за първа помощ (без съдържание) идеална за всички онези, които желаят да изберат собствено съдържание, закопчаване с цип с отразяващ компонент гарантира добър общ преглед и лесен достъп. Два контура за закрепване, отделение за вложки в различни размери, мрежест джоб с цип, при..
22.00 лв
Марка: ARVA
Стоманена бутилка за сгъстен въздух за лавинната система на въздушните възглавници на раници Reactor. Ултра компактна бутилка с висока якост в съответствие с EN13293 и Международната асоциация за въздушен транспорт (таблица 2.3.А на IATA) за багаж, превозван от пътници. Задължително се пълни само о..
119.00 лв
Марка: ARVA
Бивачно фолио. Отразява 90% от инфрачервените излъчвания. Предпазва от студ, топлина, дъжд, влага и вятър. 190 грама с размери 220 х 140 cm...
10.00 лв
Марка: ARVA
Бивачно фолио. Отразява 90% от инфрачервените излъчвания. Предпазва от студ, топлина, дъжд, влага и вятър. размери: 140/ 220  ..
7.00 лв
Марка: ARVA
Маска с неопрен за ски и екстремни спортове при студено време. Подобрен топлинен комфорт;  Уинд  стопер  ..
24.00 лв
Марка: KONG
Слънчеви очила от KONG UV protection:  400 Категория:  2..
34.00 лв
Марка: ARVA
Ще се изненадате само колко пъти тази каишка се оказва изключително полезна. Най-добрият приятел на скиора, когато носи ските стил A-frame на раницата. Този страп 500 мм от ARVA e създаден да свързва върховете на ските ви заедно и също се оказва полезен в много други ситуации. След като започнете д..
20.00 лв
Марка: KONG
Компактен челник подходящ за къмпинг и туризъм, който всеки трябва да има в раницата си. Може да се използва за сигнализация светлина, благодарение на червеният светодиод. 2 батерии CR2032. 4 режима на светене. IPX6 клас водоустойчива защита...
29.00 лв
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.