Меню
Вашата количка

ТИЧАНЕ / СКИ АЛПИНИЗЪМ

За тези, който обичат да се състезават и всеки грам е важен. В магазин АЛПИ ще намерите най-леките и топли дрехи, раници, котки и лавинна екипировка създадена за ски ралита, ски алпинизъм, планински маратони, колани за ски, вакса, торба за колани и много др.

Марка: COLL TEX
Импрегнатор на водна основа за естествени и синтетични самозалепващи се колани. Противодейства на нагъването и подобрява плъзгането...
25.00 лв
Марка: COLL TEX
Предна скоба за ски колани. Съвместима с повечето модели ски...
35.00 лв
Марка: COLL TEX
Състав: Мохер примесен със синтетични влакна. Този микс от материали прави коланите МИКС много здрави и устойчиви на различно агресивни терени.  Характеристики: подсилването ма mix-коланите, чрез найлонови, синтетични влакна води до отлична способност за катерене и добра плъзг..
19.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски MOHER 62 mm МАТЕРИАЛ: 100% мохер с  V-структура на влакната. Тези колани имат отлична плъзгаемост при всякакви температури. Не са толкова устойчиви на износване. ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Коланите colltex special са много бързи и са предназначени за състезатели по ски алпин..
33.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски RACE 60/ 65 mm   ширина: 60 mm- цена-   36.00 лв / m  ширина: 65 mm- цена-   40.00 лв / m  Състав: 100% мохер. Колани, отлични за състезали. Подходящи са за всякакви терени...
36.00 лв
Марка: COLL TEX
Колани за ски SYNTHETIC 65/ ...110 mm Цената е за линеен метър. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Състав: 100% синтетични, найлонови влакна. Много здрави и устойчиви колани, с добри параметри при изкачване. Подходящи са за всякакви терени. Много дълъг живот. Лепилото е с топло нанасяне. Отлич..
32.00 лв
Марка: GRIVEL
Каква е най-важната характеристика на едни котки? Отговорът е прост: да бъдат възможно най-леки. Тези котки са специално проектирани за състезания, ски туринг и тичане по заснежен терен, заледени пътеки, мокра трева или просто туризъм по хлъзгав терен. Лесно се поставят към всеки модел обувки и боту..
64.00 лв
Марка: GRIVEL
100% технична, надеждна, ефективна и лека с напълно нова обвързваща система адаптирана към най-новите модели обувки за ски туринг и ски алпинизъм...
309.00 лв
Марка: COLL TEX
Лепило за ски колани. Задължително е преди това да се изчисти старото лепило. препоръчително е да се направи с циклата на COLLTEX..
32.00 лв
Показани от 1 до 12 от 61 (6 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.