Меню
Вашата количка

Съоръжения от лента/ Прусици

Марка: KONG
DOUBLE ARO ADVENTURE EVO е найлонов осигурителен ремък за използване в приключенски паркове или въжени градини за свързване на макарата Zip Evo (или подобна) към сбруята. Изработен от 20 мм лента с усукани халки, които позволяват връзка с котвен възел на към седалката и към макарата. ХАРАКТЕРИСТИ..
24.00 лв
Марка: KONG
Дистанционер за работни седалки с тежък товар, предназначен за движение в затворени пространства. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с твърда структура, за да не пречи на главата. Доставя се с два карабинера за закрепване към рамената на сбруята. В контекста на CE, използването на предпазен ремък, с..
198.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируема лента за помощ при катерене и първо изкачване. Регулирането на дължината е бързо и повторяемо. Лесно освобождаваща се катарама. Този продукт НЕ Е колан за осигуровъчна позиция! ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ! ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ТОЧКА ЗА ЗАКРЕПЯНЕ И АНКЕРИРАНЕ! Цвят: антраци..
29.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируем ремък със стоманена единична катарама и текстилна дръжка, която позволява регулиране на дължината при опън. Предназначен за работно позициониране и арборизъм. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Здрава и устойчива лента с ширина 25 mm „Ухо“ с протектор за всеки конектор/карабинер EN 362 Голяма сто..
36.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируем cambium saver (предпазител за кората), предназначен за използване арбористи, при грижи за дървета. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплектът включва: въже PATRON LANYARD със стоманена халка, прусек с ролка PULLEY SLING, пластина за издърпване с помощно въже + шегел Регулируема дължина с помощта..
132.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируем cambium saver (предпазител за кората), предназначен за използване арбористи, при грижи за дървета. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплектът включва: въже PATRON LANYARD с алуминиева халка + прусек RING SLING Регулируема дължина с помощта на възел прусек Сваляне на камбиевия предпазител с изд..
75.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Шок абсорбер REACTOR 140 с възможност за добавяне на еластични  ремъци от тип I или Y + Куки  (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, с възмож..
65.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Система за осигуряване с Шок абсорбер REACTOR 140  и еластични  ремъци от тип Y + 2 Куки 353 (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, състоящи се от три ..
249.00 лв
Марка: GRIVEL
SPORT SLING е полиестерен експрес за спортно катерене с променлива широчина, лесен за хващане и манипулиране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Експреса Sport е изработен от полиестер с висока устойчивост на износване, материал с гъвкавост, лекота и висока механична устойчивост. Конструкция с променлива шири..
13.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Изключително лек и издръжлив ремък, предназначена главно за връзка между задна гръбна точка на закрепване и самоприбиращи се спасителни въжета ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява лесно самостоятелно свързване към задния EN 361 D-пръстен Изработени от Dyneema® В двата края на ремъка има примки с дъл..
22.00 лв
Марка: SINGING ROCK
RING SLING е отлично вързващ се прусек със зашит пръстен с диаметър 28 мм за създаване на точка за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: RING SLING е подходящ за използване като текстилно блокиращо устройство в различни ситуации, главно при арбористи  и спасителни операции Възможност за използва..
36.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Еластичен работен темляк за закрепване на тежки инструменти към сбруята. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Създаден да осигури инструментите по време на работа на височина. Висока издръжливост и гъвкавост. Неръждаема стоманена халка с вътрешен диаметър 40 mm за свързване към инвентарния карабинер PORTER&nb..
21.00 лв
Показани от 1 до 12 от 53 (5 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.