Меню
Вашата количка

Съоръжения за работа

Професионални сертифицирани съоръжения за работа от въже на фирмите SINGING ROCK, PETZL, KONG и GRIVEL.

Марка: KONG
Протриващ десендьор “голяма осмица” с крила, за въжета с голям диаметър и създаване на заключващ възел. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Перфектна за осигуряване на първия катерач с двойни въжета. Големият централен отвор ви позволява да преодолеете всякакви възли по въжетата. Работи на въжета от 9 до 16 ..
45.00 лв
Самохват Водещ KONG камуфлаж
Ново -20 %
Марка: KONG
Водещ самохват за дясна ръка или лява ръка ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ръкохватка с ергономична форма. Ръката не се хлъзга надолу при всяко дърпане на самохвата. Всички компоненти са част от последното поколение на Kong. Отлична способност за блокиране, особено на кални и заледени въжета, благодаре..
75.00 лв 94.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Стоманен ремък с фиксирани "уши". ХАРАКТЕРИСТИКИ: Двата края са завършени с неподвижно ухо Комбинация от много добра здравина и издръжливост Идеален за подрязване на дървета или заваряване на височина Предлага се в две дължини 300 и 500 см. Дължина: 5 м • 197 in Цвят на ушите: зел..
84.00 лв
Марка: PETZL
Компактна и устойчива на падане високоефективна макара с блокиращо устройство и висок КПД Макарата MINI TRAXION може да се отваря включително, когато е закачена към анкерната точка. С ролка със среден диаметър и голяма ефективност, тя е особено подходяща за теглене на товари със средно тегло и ул..
223.00 лв
Марка: PETZL
Макара с блокиращо устройство и вирбел, висок КПД Макарата PRO TRAXION може да се отваря включително, когато е закачена към анкерната точка. Тя е създадена, за да се улесни максимално организирането на полиспастни системи. С ролка с голям диаметър, монтирана на херметичен сачмен лагер и гарантира..
317.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Евакуационен триъгълник с презрамки за спасяване на човек от седалков или кабинков лифт, както и от пещери. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специални презрамки за по-добро фиксиране на човек в триъгълника за евакуация Каишките са изработени от различни цветове за по-добро управление на закрепването Гръдн..
100.00 лв
Марка: KONG
Дистанционер за работни седалки с тежък товар, предназначен за движение в затворени пространства. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с твърда структура, за да не пречи на главата. Доставя се с два карабинера за закрепване към рамената на сбруята. В контекста на CE, използването на предпазен ремък, с..
198.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Фиксираща скоба, предназначена за затягане към вертикална или хоризонтална I-греда, за да се създаде анкерна точка на закрепване. Поцинковани компоненти D-Ring за монтаж от неръждаема стомана Якост на статичен опън: 22kN Максимален капацитет: 140 кг., когато се използва при едноточково закрепв..
1,018.00 лв
Лек и прост десандьор произведен в България. С десандьорът 15 BG 07 се борави лесно, предназначен е за използване с осигуровка или самоосигуровка! Тестван при краткотрайно статично натоварване с 1200 кг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Несиметричен десандьор с цел постигане на по – ниски скорости на спу..
39.00 лв
Марка: TAZ
Многофункционалния десандьор LOV 3 на Taz е най-доброто решение за професионалисти в алпинизма, търсещи несравнима безопасност и гъвкавост. Безупречно проектиран и произведен, за да отговаря на най-високите стандарти, LOV3 е мултифункционален десандьор който може да се използва на нормални или опъна..
545.00 лв
Марка: KONG
MEGAZIP e двойна макара Tandem за дълги и бързи „тролеи“ (над 300 м). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Проектирана за използване на метални въжета от 12 до 16 мм. Стоманени ролки с голям диаметър и големи лагери за по-дълъг живот и по-плавна работа. Бързо и интуитивно поставяне на кабела благодарение на и..
334.00 лв
Марка: KONG
Гръден самохват, специално разработен за катерене, спелеология, спасяване, работа на височина, каньонинг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Всички компоненти са част от последното поколение блокери на Kong. Отлична способност за блокиране, особено на кални и заледени въжета, благодарение на отворите на гърбица..
105.00 лв
Показани от 1 до 12 от 77 (7 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.