Меню
Вашата количка

Съоръжения за работа

Професионални сертифицирани съоръжения за работа от въже на фирмите SINGING ROCK, PETZL, KONG и GRIVEL.

Марка: SINGING ROCK
Евакуационен триъгълник с презрамки за спасяване на човек от седалков или кабинков лифт, както и от пещери. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специални презрамки за по-добро фиксиране на човек в триъгълника за евакуация Каишките са изработени от различни цветове за по-добро управление на закрепването Гръдн..
100.00 лв
Марка: KONG
Дистанционер за работни седалки с тежък товар, предназначен за движение в затворени пространства. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с твърда структура, за да не пречи на главата. Доставя се с два карабинера за закрепване към рамената на сбруята. В контекста на CE, използването на предпазен ремък, с..
198.00 лв
Марка: PETZL
Макарата RESCUE с висок КПД е предназначена за интензивна професионална спасителна дейност. Характеристики: Макара, предназначена за професионална спасителна дейност. Създадена за работа с тежки товари и интензивна употреба. Голяма ролка, монтирана върху херметичен сачмен лагер за изключи..
122.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Фиксираща скоба, предназначена за затягане към вертикална или хоризонтална I-греда, за да се създаде анкерна точка на закрепване. Поцинковани компоненти D-Ring за монтаж от неръждаема стомана Якост на статичен опън: 22kN Максимален капацитет: 140 кг., когато се използва при едноточково закрепв..
1,018.00 лв
Лек и прост десандьор произведен в България. С десандьорът 15 BG 07 се борави лесно, предназначен е за използване с осигуровка или самоосигуровка! Тестван при краткотрайно статично натоварване с 1200 кг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Несиметричен десандьор с цел постигане на по – ниски скорости на спу..
39.00 лв
Марка: TAZ
Многофункционалния десандьор LOV 3 на Taz е най-доброто решение за професионалисти в алпинизма, търсещи несравнима безопасност и гъвкавост. Безупречно проектиран и произведен, за да отговаря на най-високите стандарти, LOV3 е мултифункционален десандьор който може да се използва на нормални или опъна..
545.00 лв
Марка: KONG
MEGAZIP e двойна макара Tandem за дълги и бързи „тролеи“ (над 300 м). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Проектирана за използване на метални въжета от 12 до 16 мм. Стоманени ролки с голям диаметър и големи лагери за по-дълъг живот и по-плавна работа. Бързо и интуитивно поставяне на кабела благодарение на и..
334.00 лв
Марка: KONG
Гръден самохват, специално разработен за катерене, спелеология, спасяване, работа на височина, каньонинг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Всички компоненти са част от последното поколение блокери на Kong. Отлична способност за блокиране, особено на кални и заледени въжета, благодарение на отворите на гърбица..
89.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Шок абсорбер REACTOR 140 с възможност за добавяне на еластични  ремъци от тип I или Y + Куки  (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, с възмож..
65.00 лв
Марка: KONG
RALLY BENT е изключително здрава извита пластина с 10 отвора. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Дебелина 10 мм със скосени отвори, които позволяват директно поставяне на текстилни елементи (въжета, ленти, ремъци) без необходимост от конектори. Съвместима с всички такелажни продукти. Позволява създаването н..
76.00 лв
Марка: KONG
DUCK е компактен мултифункционален самохват ХАРАКТЕРИСТИКИ: Иновативен ултракомпактен аварийен самохват, който отлично служи и като позициониращо устройство. Проектиран за единични въжета с диаметър между 8 и 13 мм, Duck работи отлично и върху ленти. Примерно Yaku Vario и Aro Sling Tubular...
133.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Система за осигуряване с Шок абсорбер REACTOR 140  и еластични  ремъци от тип Y + 2 Куки 353 (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, състоящи се от три ..
249.00 лв
Показани от 1 до 12 от 95 (8 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.