Меню
Вашата количка

Ролки

Различни видове ролки и макари за извличане на товари, работа от въже, спасителни способи, катерене по големи стени и спелеологията на фирмите SINGING ROCK, KONG и GRIVEL.

Марка: PETZL
Двойната високоефективна блокираща макара JAG TRAXION е предназначена за организиране на полиспаст 4:1, ако се използва в комбинация с двойна макара TWIN. Ролките са монтирани върху херметични сачмени лагери и гарантират изключително добър КПД. Характеристики: Предназначена за организиране на..
216.00 лв
Марка: KONG
Алуминиева макара с две ролки, подвижни странични плочи и високоефективен (96%) сачмен лагер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Оборудвана с две точки за закрепване при използване в сложни повдигащи системи. За въжета с диаметър до 13 мм. Ефективност 96% Висококачествен продукт, произведен в Италия! ..
128.00 лв
Марка: DMM
RIGGER е макара с горещо ковани подвижни странични плочи и високоефективен сачмен лагер с възможност за използването и като разпределителна пластина за монтаж с три отвора. Позволява конструктивни творчески  конфигурации и позволява директно свързване към текстилни компоненти, за да се спестят ..
157.00 лв
Марка: DMM
Triple Attachment е макара с тройно закрепване и е неразделна част от прочутата система за катерене на Hitch Climber System. Тя е фаворит на професионалистите, работещи на височина по целия свят, както и за арбористите. Конструкцията с три отвора прави монтажа и организирането много по-лесни и позво..
118.00 лв
Марка: SINGING ROCK
EXTRA PLUS e голяма макара за тези, които се нуждаят от голяма ефективност при теглене, издръжливост и леко тегло. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Издръжлива и лека единична макара за промишлена употреба и полиспастни системи За използване със статични и динамични текстилни въжета Уплътненият сачмен лаге..
68.00 лв
Марка: KONG
Компактна макара с подвижни странични плочи и найлонова ролка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предлага се в 2 версии: - Странични плочи от неръждаема стомана, найлоново колело и втулка - Алуминиеви странични пластини, найлоново колело и сачмен лагер За въжета с диаметър до 11 мм. Ефективност 87 % ..
34.00 лв
Марка: KONG
Компактна алуминиева макара с две ролки, подвижни странични плочи и високоефективен (91%) сачмен лагер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Долната част и форма на страничните пластини позволява заключване със самозатягащи се възли. Оборудвана с две точки за закрепване за използване в сложни подемни системи. ..
119.00 лв
Марка: KONG
Алуминиева макара с алуминиева фиксирана ролка и мобилни странични плочи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Устройство, което удължава живота на въжето при правилно позициониране. Идеална за изкуствени стени в спортни зали или приключенски паркове. За използване със статични и динамични въжета За използв..
60.00 лв
Марка: KONG
Mini Block е лека макара с ниско триене, снабдена със заключващо устройство, което може да се включи и разкачи чрез специалния палец и стоп гърбица. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Компактна и лека, предназначена за алпинизъм и спасяване. Правилно използвана, тя става основна за подготовката на прости или ..
186.00 лв
Марка: PETZL
Макара с блокиращо устройство, висок КПД Блокиращата макара PRO TRAXION е конструирана по такъв начин, че въжето да може да се включва, когато макарата е закачена за точката на закрепване. Поради ролката с голям диаметър, гарантираща висок КПД, тази макара е особено подходяща за изтегляне на тежк..
312.00 лв
Марка: PETZL
Макара за аварийна ситуация Макарата ULTRALEGERE е обикновена пластмасова ролка, която се поставя на карабинер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Обемът и теглото са намалени до стриктния минимум, за да имаме най-леката от всички макари. Използва се с карабинер със симетрична форма. Предназначена е за въж..
12.00 лв
Марка: PETZL
Макара с подвижни страни, за аварийна ситуация Обикновените макари са леки и многофункционални. Те намират място във всички работни или аварийно-спасителни комплекти. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначена за непредвидени ситуации, изискващи извличане или организиране на полиспасти. Добро съотношен..
33.00 лв
Показани от 1 до 12 от 34 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.