Меню
Вашата количка

Ролки

Различни видове ролки и макари за извличане на товари, работа от въже, спасителни способи, катерене по големи стени и спелеологията на фирмите SINGING ROCK, KONG и GRIVEL.

Марка: SINGING ROCK
Въртящо се анкерно устройство за предотвратяване на усукване на другите компоненти на системата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначено за работа на височина и катерене Издръжлив корпус от лека сплав Цветно кодирани свързващи отвори с диаметър 18 мм Сачменият лагер позволява въртене до 4 kN това..
58.00 лв
Марка: SINGING ROCK
EXTRA PLUS e голяма макара за тези, които се нуждаят от голяма ефективност при теглене, издръжливост и леко тегло. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Издръжлива и лека единична макара за промишлена употреба и полиспастни системи За използване със статични и динамични текстилни въжета Уплътненият сачмен лаге..
68.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Лека макара за тези, които се нуждаят от голяма ефективност при теглене на тежки товари, издръжливост или спасителни дейности. Точката на присъединяване събира до три карабинера. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Издръжлива и лека единична макара за промишлена употреба и системи за теглене За използване..
64.00 лв
Марка: KONG
Алуминиева макара с алуминиева фиксирана ролка и мобилни странични плочи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Устройство, което удължава живота на въжето при правилно позициониране. Идеална за изкуствени стени в спортни зали или приключенски паркове. За използване със статични и динамични въжета За използв..
60.00 лв
Марка: KONG
Алуминиева макара с найлонова ролка и мобилни странични плочи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: За използване в сложни подемни системи. За въжета с диаметър до 16 mm. Висококачествен продукт изработен в Италия. Цвят: алуминии (елоксиран) Тегло: 235 гр. Материали: странични плочи - лека сплав, ..
48.00 лв
Марка: PETZL
Макара с фиксирани страни ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначена за полиспасти и отклоняване на товари. Фиксираните странични пластини позволяват бързо поставяне и комбиниране със самохват. Добра ефективност благодарение на ролката, монтирана върху самосмазващи втулки. Компактна и лека. Спе..
41.00 лв
Марка: PETZL
Двойната високоефективна блокираща макара JAG TRAXION е предназначена за организиране на полиспаст 4:1, ако се използва в комбинация с двойна макара TWIN. Ролките са монтирани върху херметични сачмени лагери и гарантират изключително добър КПД. Характеристики: Предназначена за организиране на..
209.00 лв
Марка: PETZL
Много лека и високоефективна блокираща макара. Блокиращата макара MICRO TRAXION е супер лека и малка  (85 гр.), при това изключително ефективна (КПД: 91 %). Блокиращият палец функционира също и върху обледенени и кални въжета и може да се фиксира в отворено положение, ако средството ще се из..
147.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Лека макара /ролка/ с два отвора за закрепване. Предназначена за арбористи при катерене по дървета. Подходяща за използване със самозатягащ възел Прусик /Пруски/. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Два отвора за закрепване с якост 28 kN Странични плочи от анодизирана алуминиева сплав Ролка от алуминиева спл..
58.00 лв
Марка: PETZL
Високоефективна макара "Прусик". Макарите "Прусик" са предназначени за използване в комбинация със самозатягащ възел "Прусик". Благодарение на формата си те разхлабват възела, когато опре в тях. Така се получава лека блокираща система, много добро съотношение тегло/функционалност. • Алуминие..
137.00 лв
Марка: KONG
Двойна макара TANDEM за тролей PAMIR FAST с алуминиев корпус и двe стоманени ролки. ХАРАКТЕРИСТИКИ: За използване върху въжета или стоманени кабели с максимален диаметър 13 mm. Идеален за тролей в приключенски паркове, също така е полезен за създаване на двоен подемник за спасяван..
129.00 лв
Марка: PETZL
Макара с блокиращо устройство, висок КПД Блокиращата макара PRO TRAXION е конструирана по такъв начин, че въжето да може да се включва, когато макарата е закачена за точката на закрепване. Поради ролката с голям диаметър, гарантираща висок КПД, тази макара е особено подходяща за изтегляне на тежк..
220.00 лв
Показани от 1 до 12 от 34 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.