Меню
Вашата количка

Спелео аксесоари

Спелео (пещерни) аксесоари. Помощни въжета, бивачно фолио, ръкавици и много модели сухи торби.

Марка: KONG
LOTOR е многопосочен отваряем пръстен (ринг), подходящ за полупостоянно свързване на оборудване. Осигурява оптимално разпределение на натоварването във всяка позиция. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Равномерно натоварване от 22 kN във всички посоки, тествано е съгласно UIAA 130 (Устройство за разпределя..
57.00 лв
Марка: KONG
PRO са здрави кожени ръкавици, създадени за осигуряване и използване на двойно въже, те съчетават силата на работна ръкавица с прецизността и чувствителността на тънка ръкавица. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Отлични и за използване при работа и спасителни ситуации. Двуслойната кожа предпазва най-откритит..
69.00 лв
Марка: KONG
Лека катарама за лента с ширина 30 или 44 мм. Предлага се в два варианта: алуминий (черна) или неръждаема стомана. Алуминиевата версия може да се комбинира с катарама 924 Версията от неръждаема стомана може да се комбинира с катарама 929 Произведено в Италия Материал: Алуминиева сплав Тегл..
7.00 лв
Марка: SINGING ROCK
CARRY BAG е практична чанта, предназначена за съхранение и транспорт на въжета, както и други принадлежности и инвентар. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработена от издръжлив и миещ се материал Текстилните подсилвания поддържат чантата самостоятелно изправена Благодарение на формата си е лесно да съхра..
109.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Функционална лична аптечка с малък размер, изработена от издръжлив материал. Проектирана да побира основни лекарства и превързочни материали, необходими за първа помощ. Това ще помогне да се гарантира безопасността на вас и вашите спътници. Има система за закачане към колана на панталона и гайки за ..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Компактен лек ролков протектор за защита на въже ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен от алуминиева сплав Подходящ за работа по остри ръбове Предпазва движещо се въже от абразия Напълно приспособим към всяка работна ситуация Предназначени за безопасна работа на височина или теглене на тежки това..
169.00 лв
Марка: SINGING ROCK
URNA е торба за въже с прикачване за крака, с възможност да се използва и като чанта за инструменти когато е необходимо. ХАРАКТЕРИСТИКИ: За рапел в екстремни условия, за да бъде въжето под контрол Може да се използва и като чанта за инструменти при работа на високо Лесна за поставяне на к..
76.00 лв
Марка: SINGING ROCK
GEAR BAG е транспортна чанта (торба) проектирана да събере целия инвентар заедно с въжетата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначена за работа от въже или спелеология Супер издръжлива материя и много удобна конструкция Изработена от водоустойчив и миещ се материал Заема минимално място и остава с..
126.00 лв
Марка: SINGING ROCK
TOOL BAG е практична чанта (торба) за инструменти с органайзер.   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработена от високоустойчива и издръжлива материя POLYMAR Предназначена за директно закрепване към колана чрез карабинер или с помощта на допълнителен колан за кръста Вътрешни и външни джобове за инстру..
64.00 лв
Марка: PETZL
ROCPEC е ръкохватка с патронник SDS за свредла на този стандарт. Може да пробива дупки с различни дълбочини и диаметри за всички видове анкери. Лесен монтаж и демонтаж без необходимост от допълнителни инструменти. ТЕГЛО: 198 гр. ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА  ..
97.00 лв
Марка: PETZL
Четка, предназначена специално за почистване на въжета. Една четка за всички диаметри на въжета. Създадена специално за почистване на въжета и лесно се адаптира към различни диаметри на въжета. За да я използвате, завийте четката върху въжето и след това плъзнете въжето, като държите четката..
41.00 лв
Марка: GRIVEL
Чук с удобен ергономичен захват и еластичен темляк завършващ с карабинер SK1N с муфа и якост от 780 кг. THOR е много здрав и многофункционален чук за катерене. Има ергономична дръжка за улесняване на захващането и употребата и еластичен темляк, за да го държите вързан за колана, докато се използва. ..
162.00 лв
Показани от 1 до 12 от 114 (10 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.