Меню
Вашата количка

Спелео аксесоари

Спелео (пещерни) аксесоари. Помощни въжета, бивачно фолио, ръкавици и много модели сухи торби.

Марка: ARVA
Ако сте принудени да прекарате неочаквана нощ на открито, бивак сака от ARVA - EMERGENCY BIVVY ще ви поддържа топли и сухи. Той отразява 90% от топлината на тялото ви обратно и ви предпазва от вятър, дъжд и сняг. Свръх лек и компактен, EMERGENCY BIVVY е чудесно допълнение към аварийната екипировка, ..
29.00 лв
Марка: ARVA
Бивак сака от ARVA -  ESCAPE ZIP BIVVY представлява революционен продукт за този тип екипировка. Той решава основния проблем от конденз, произведен от телесната топлина. С ESCAPE технологията, кондензът вече не е проблем и никога повече няма да се налага да избирате между това да останете сухи ..
84.00 лв
Марка: FERRINO
Практична раница за въже от полиестерна тъкан „Oxford“ Голям отвор с подсилен двупосочен цип Светлоотразителна предна лента с висока видимост Вътрешен джоб с цип и два инвентарника Презрамки ТЕГЛО: 200 гр. РАЗМЕРИ: 50x30x6 cm  ..
38.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Ръкавици, изработени от висококачествена кожа с кевларени нишки. устойчив на абразия подсилена долната част лесни за поставяне с велкро затваряне Материал: естествена кожа..
42.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Ръкавици без пръсти, изработени от висококачествена кожа с кевларени нишки. - устойчив на абразия - подсиленадолната част - лесни за поставяне с велкро затваряне Материал: естествена кожа..
30.00 лв
Марка: FERRINO
Суха торба AQUASTOP от PVC с катарама за затваряне, така че образува контейнер, изолиращ от вода.  XS Капацитет 2l Дължина 23cm Ширина 14cm S Капацитет 7 l Височина 45 cm Диаметър 19 cm  Чанта от PVC облицован  nylon с катарама за затваряне, така че образува контейн..
18.00 лв
Марка: ARVA
Бивачно фолио. Отразява 90% от инфрачервените излъчвания. Предпазва от студ, топлина, дъжд, влага и вятър. 190 грама с размери 220 х 140 cm...
10.00 лв
Марка: FERRINO
Бивачно фолио. Отразява 90% от инфрачервените излъчвания. Предпазва от студ, топлина, дъжд, влага и вятър. 55 грама с размери 210 x 130 cm...
7.00 лв
Марка: ARVA
Бивачно фолио. Отразява 90% от инфрачервените излъчвания. Предпазва от студ, топлина, дъжд, влага и вятър. размери: 140/ 220..
7.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Малък алуминиев карабинер Може да се използва като поддръжка за аксесоари или ключодържател. Внимание! Не е подходящ за катерене и осигуряване! Цвят: варио (в зависимост от наличностите) Тегло: 25 гр. • 0,88 унция Материал: алуминиева сплав Якост по главната ос: 6 kN Якост по малката ос: - ..
6.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Малък алуминиев карабинер с муфа. Да се използва като поддръжка за аксесоари, инвентар или ключодържател, идеален за темляк на пикел. Внимание! Не е подходящ за катерене и осигуряване! Цвят: черен + жълто Тегло: 28 гр. • 1 oz Материал: алуминиева сплав (анодизиран) Якост по главната ос: 3 kN..
7.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Малък крушовиден алуминиев карабинер Може да се използва като поддръжка за аксесоари или ключодържател. Внимание! Не е подходящ за катерене и осигуряване! Цвят: варио (в зависимост от наличностите) Тегло: 16 гр. • 0,56 унция Материал: алуминиева сплав (анодизиран) Якост по главната ос: 6 kN ..
4.00 лв
Показани от 1 до 12 от 19 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.