Меню
Вашата количка

Седалка ROPEDANCER II

Седалка ROPEDANCER II
Седалка ROPEDANCER II
Седалка ROPEDANCER II
Седалка ROPEDANCER II
Седалка ROPEDANCER II
Седалка ROPEDANCER II
Седалка ROPEDANCER II

Напълно регулируема седалка ROPEDANCER II за цялото тяло с различни точки на присъединяване предназначена за работа от въже и въжен достъп.

  •      лесена за поставяне и регулиране благодарение на 5 двойни катарами
  •      цвятен ринг за осигуряване и спускане
  •      предните и задните точки на закрепване, съгласно EN 361
  •      2 инвентарника с товароносимост по 5 кг
  •      макс. натоварване на сбруята 150 кг

Тегло: 1195 грама [S / M / L]

КАТЕРАЧНА ЕКИПИРОВКА
СТАНДАРТИ CE - Европейски стандарт за безопасност. Наличието на този щемпел върху екипировката е задължително в днешно време. Означава съответствие с приети стандарти, на които трябва да отговаря съответната част на катерачната екипировката: седалки, каски, въжета, карабинери, съоръжения за осигуряване, примки, клинове и др. Наличието на щемпел на UIAA представлява още по-строго изискване към екипировката. Нормите на международната федерация по катерене и алпинизъм UIAA са разработени от специална постоянно действаща комисия. За да има щемпела на UIAA това означава, че съответното съоръжение или екипировка са преминали специални тестове за сигурност и издръжливост в сертифицирани лаборатории.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
148.00 лв

Опции

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.