Меню
Вашата количка

Самохвати

Самохвати и десендьори за движение по хоризонтални и вертикални парапети, извличане на товари, работа от въже, спасителни способи, катерене по големи стени и изкуствено катерене на фирмите SINGING ROCK, KONG и GRIVEL.

Марка: PETZL
Гръдният самохват CROLL е предназначен за изкачване по фиксирано въже. Използва се лесно благодарение на системата на отваряне чрез палец, напълно интегриран в корпуса на самохвата, за да се избегне неволно закачане. Отворите за закачане осигуряват ефикасно поддържане в правилна позиция по врем..
100.00 лв
Марка: PETZL
Гръдният самохват CROLL е предназначен за изкачване по фиксирано въже. Използва се лесно благодарение на системата на отваряне чрез палец, напълно интегриран в корпуса на самохвата, за да се избегне неволно закачане. Отворите за закачане осигуряват ефикасно поддържане в правилна позиция по време на ..
100.00 лв
Марка: KONG
HYDROBOT е специален инструмент, замислен за модерен каньонинг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Може да се използва както с едно, така и с две въжета и позволява варианти за лесно спиране под натоварване. В сравнение с други модели, Hydrobot помага за предотвратяване на случайни загуби, избягва усукване на..
36.00 лв
Марка: KONG
Десандьорът ROBOT е многофункционално устройство, за различни нужди във вашето катерене като изкачване, спасяване, спускане. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Няма риск от загуба на „Робота“, тъй като е възможно да го свържете и изключите от въжето, без да се налага да го отделяте от седалката. Той може да р..
24.00 лв
Марка: PETZL
ASCENSION е водещ самохват, предназначен за изкачване по фиксирано въже. Отлята ергономична ръкохватка предоставя удобно и стабилно хващане с една или с две ръце. Водещия самохват ASCENSION е с широк отвор в долната част, за да се включват лесно два карабинера – на ремъка и на педала. Характерист..
108.00 лв
Марка: PETZL
Компактен универсален самохват Самохватът BASIC е със сравнително малък размер, което го прави изключително удобен за хващане с ръка. Широк долен отвор позволява лесно включване на карабинери на осигурителен ремък и педал. Характеристика ● Компактен самохват, изключително удобен за хващане. ..
101.00 лв
Марка: KONG
Гръден самохват, невероятно малък размер и тегло, само 80 г.! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специална екипировка от серията Futura. Използван заедно с Futura Hand и Futura Foot, това е най - добрата опора за изкачване на въже с „СИСТЕМА ЗА РАБОТА НА ВЪЖЕ“ (сякаш се изкачвате по стълба). След тестване н..
118.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Самохват за безопасно и плавно изкачване. Изключително широка дръжка, в точката за закрепване събира два карабинера. Приложим за катерачи на голяма стена до работници на височина или специалните части. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предлага се в два варианта - за лявата и дясната ръка Спиращият механизъм..
80.00 лв
Марка: KONG
MODULAR e многофункционален самохват, компактен и лек специално замислен за катерене, спелеология, спасяване, работа на височина, каньонинг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Всички компоненти са част от последното поколение блокери на Kong. Отлична способност за блокиране, особено на кални и заледени въжета..
67.00 лв
Марка: KONG
PROCAVE от Kong е специален самохват за използване в пещери и планински спортове. Специално оформената дръжка на тези самохвати може да се използва и с двете ръце. Затягащият лост може да се отваря и затваря с една ръка. Самохвата има профил, предотвратяващи запушването с кал или лед, тъй като специ..
86.00 лв
Марка: PETZL
TIBLOC е много лек самохват за аварийна ситуация. Много малък и лек самохват, с който може да се изкачваме по въже, да организираме полиспаст или да го използваме вместо самозатягащ възел при самоизвличане. TIBLOC на Petzl е със система за автоматично притискане на карабинера към въжето, за да ..
63.00 лв
Марка: KONG
Революционен водещ самохват с изключително малки размери (само 125 гр.) и ергономична форма. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Малкият му размер позволява на ръката на потребителя да държи удобно устройството, близо до въжето по същия начин, по който бихте хванали директно въжето. Предлага се в дясна и лява ..
0.00 лв
Показани от 1 до 12 от 21 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.