Меню
Вашата количка

Самохвати

Самохвати и десендьори за движение по хоризонтални и вертикални парапети, извличане на товари, работа от въже, спасителни способи, катерене по големи стени и изкуствено катерене на фирмите SINGING ROCK, KONG и GRIVEL.

Марка: PETZL
Самохват с блокиращ палец без зъби Ергономичен и лесен за работа, RESCUCENDER е самохват със застопоряващ въжето палец, който може да се отваря. Този самохват е предназначен за използване в полиспастни системи като средство за изтегляне на въжето или за предотвратяване на връщането на въжето. ..
217.00 лв
Марка: KONG
Крачен самохват, който подобрява и допълва работата на водещият самохват Futura Hand и гръдния самохват Futura Body. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Нова версия с лост, който предотвратява случайно освобождаване на въжето. Предлага се за дясна и лява версия, оборудвани със стреме против усукване. Перфект..
134.00 лв
Марка: SINGING ROCK
FOOT LIFT е крачен самохват от Singing Rock за подобряване при изкачването на въже при въжен достъп. Използва се заедно с LIFT и CAM CLEAN. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Назъбена гърбица от неръждаема стомана за по-висока устойчивост на корозия и за всякакви условия (замръзнали или мръсни въжета) Палец /..
79.00 лв
Марка: PETZL
Крачният самохват PANTIN на Petzl се използва като допълнително средство към самохватите CROLL, ASCENSION или ASCENTREE с цел изкачването по въже да става по-бързо и по-лесно. Предлага се във версии за ляв или за десен крак. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Създаден е, за да облекчи изкачването по въже, с нег..
123.00 лв
Марка: KONG
HYDROBOT е специален инструмент, замислен за модерен каньонинг. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Може да се използва както с едно, така и с две въжета и позволява варианти за лесно спиране под натоварване. В сравнение с други модели, Hydrobot помага за предотвратяване на случайни загуби, избягва усукване на..
36.00 лв
Марка: KONG
Революционен водещ самохват с изключително малки размери (само 125 гр.) и ергономична форма. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Малкият му размер позволява на ръката на потребителя да държи удобно устройството, близо до въжето по същия начин, по който бихте хванали директно въжето. Предлага се в дясна и лява ..
0.00 лв
Марка: PETZL
Самохват за самоосигуровка при рапел Самохват SHUNT на Petzl се използва за осигуровка при спускане на рапел и замества самозатягащия възел от типа на "Прусик". Шунтът се поставя под десандьора и функционира с единично и с двойно въже. • Лесно се включва към въжето. • Блокиращите елементи са ..
137.00 лв
Марка: PETZL
Компактен универсален самохват Самохватът BASIC е със сравнително малък размер, което го прави изключително удобен за хващане с ръка. Широк долен отвор позволява лесно включване на карабинери на осигурителен ремък и педал. Характеристика ● Компактен самохват, изключително удобен за хващане. ..
107.00 лв
Марка: PETZL
Гръдният самохват CROLL е предназначен за изкачване по фиксирано въже. Използва се лесно благодарение на системата на отваряне чрез палец, напълно интегриран в корпуса на самохвата, за да се избегне неволно закачане. Отворите за закачане осигуряват ефикасно поддържане в правилна позиция по врем..
107.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Компактен и олекотен гръден самохват за безопасно и гладко изкачване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Проста и бърза манипулация За динамични и статични въжета Назъбен палец от неръждаема стомана за по-висока устойчивост на корозия и при всякакви условия (замръзнали или мръсни въжета) Горен отвор за за..
74.00 лв
Марка: KONG
Водещ самохват за дясна ръка или лява ръка ХАРАКТЕРИСТИКИ: Ръкохватка с ергономична форма. Ръката не се хлъзга надолу при всяко дърпане на самохвата. Всички компоненти са част от последното поколение на Kong. Отлична способност за блокиране, особено на кални и заледени въжета, благодаре..
94.00 лв
Марка: KONG
Гръден самохват, невероятно малък размер и тегло, само 80 г.! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специална екипировка от серията Futura. Използван заедно с Futura Hand и Futura Foot, това е най - добрата опора за изкачване на въже с „СИСТЕМА ЗА РАБОТА НА ВЪЖЕ“ (сякаш се изкачвате по стълба). След тестване н..
118.00 лв
Показани от 1 до 12 от 22 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.