Меню
Вашата количка

Каски / Осветление

Каски за селеология на фирмите SINGING и ROCK GRIVEL.

Марка: PETZL
Акумулаторна батерия за челници от гамата HYBRID Petzl Литиево-йонна акумулаторна батерия с капацитет 1250 mAh, гарантира добри показатели на светлината на челните лампи от гамата HYBRID Petzl: TIKKINA, TIKKA, ZIPKA, ACTIK, ACTIK CORE, TACTIKKA, TACTIKKA + и TACTIKKA +RGB дори при ниски температу..
49.00 лв
Марка: PETZL
Калъф за малките челници на Petzl Калъф за съхранение и транспорт на компактни челни лампи Petzl, с него челните лампи могат да се закачат и използват като фенер. NOCTILIGHT е калъф за съхранение и осигурява дифузно осветление, ако челникът е включен. Предназначен е за компактните челни лампи ..
29.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Устойчива каска за всички спортни дейности за катерене ХАРАКТЕРИСТИКИ: Доказана във времето лека и издръжлива каска за катерене Напълно регулируема, бърза и сигурна система за регулиране Добре вентилирана с 8 отвора Регулируема каишка и лента за главата за удобно прилягане Бързо закоп..
79.00 лв
Марка: PETZL
Компактен многолъчев челник с червено осветление, предназначен за дейности на открито. 300 лумена Челник ACTIK предлага максимална яркост от 300 лумена. Отличаващ се със смесен лъч, той е идеален за дейности на открито, като алпинизъм, бягане, туризъм и трекинг. Червеното осветление запазва нощно..
78.00 лв
Марка: PETZL
Компактен многолъчев челник с червено осветление, предназначен за дейности на открито. 450 лумена Акумулаторният челник ACTIK CORE предлага 450 лумена мощност, което, комбинирано със смесения лъч, го прави идеален за дейности на открито като алпинизъм, бягане, колоездене, туризъм, трекинг и хайки..
117.00 лв
Марка: PETZL
Супер малък челник с презареждаща се батерия Супер лека челна лампа с акумулаторна батерия предназначена за ежедневни дейности, 200 лумена. Супер лек, с тегло само 35 g, BINDI се събира в една шепа. С мощност от  200 лумена този челник е идеален за ходене и тренировки в града или в планин..
95.00 лв
Марка: PETZL
Челната лампа e+LITE е много лека (27 g) и много компактна благодарение на интегриран шнур «ZIP“, така че може да я носите винаги с вас. Винаги в готовност за работа, може да се съхранява до 10 години заедно с батериите - в сак, дреха, пакет за първа помощ и др. Излъчва постоянна или мигаща светлина..
49.00 лв
Марка: PETZL
Челникът TIKKA HYBRID с широк сноп на лъчите и осветеност 300 лумена е предназначен за дейности на открито, като къмпинг, трекинг, туристически пътувания, както и за ежедневни дейности в двора и около къщата. TIKKA  функционира с един бутон за смяна между различните режими, което го прави изклю..
59.00 лв
Марка: KONG
Компактен челник подходящ за къмпинг и туризъм, който всеки трябва да има в раницата си. Може да се използва за сигнализация светлина, благодарение на червеният светодиод. 2 батерии CR2032. 4 режима на светене. IPX6 клас водоустойчива защита...
29.00 лв
Марка: PETZL
Челникът TIKKINA HYBRID с широк сноп на лъчите и осветеност 250 лумена е предназначен за дейности на открито, като къмпинг, трекинг, туристически пътувания, както и за ежедневни дейности в двора и около къщата. TIKKINA  функционира с един бутон за смяна между различните режими, което го прави и..
39.00 лв
Показани от 1 до 10 от 10 (1 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.