Меню
Вашата количка

Карабинери / Майони

Всички видове карабинери на фирмите KONG, SINGING ROCK и GRIVEL, подходящи за спелеология.

Марка: KONG
Овален карабинер от въглеродна стомана с кръгло сечение, което го прави препоръчителен за използване с мобилни устройства (ролки, стопери, блокери при падане...). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с винтова муфа, което го прави подходящ и за професионални приложения. Система Keylock, която предотврат..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: автоматично затваряне
Горещо кован овален карабинер от лек сплав с подвижен неръждаем щифт, за позициониране на лента и рингове.  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Триактова муфа Прорези на муфата за лесно манипулиране Щифта се сваля лесно с шестостенен ключ №. 2 Заключване Keylock система с гладък "нос", за ле..
28.00 лв
Марка: DMM Модел: автоматично затваряне
ZODIAC е много здрав D карабинер с якост по основна ос от 32 kN, който е идеален за спасителни товари и тежкотоварен такелаж. Патентован дизайн с Keylock система на заключване, използва и най-здравия профил, за да даде много якост при отворена ключалка и якост на страничната повърхност. Препоръчва с..
54.00 лв
Марка: DMM Модел: автоматично затваряне
Карабинера Ultra D с триактова автоматична муфа е подобен по размер на Ultra O, но с още по-голяма здравина поради конфигурацията на гърба. Изразената D-образна форма средоточава натоварването по главната ос на карабинера, за да увеличи якостта. Идеален за използване в края на въжета, както и з..
54.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Стоманен майон със заключващ винт. НЕ е предназначен за осигуряване на хора! Цвят: Цинк Тегло: 35 гр.• 1.23 oz Материал: Поцинкована Стомана Диаметър: 6 мм Якост по основната ос: мах 400 кг. Якост по малката ос: - Отвор на майона (d): 7,5 мм. ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА &..
7.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
Алуминиев карабинер NAPIK с двуактова автоматична муфа и система Keylock от KONG.  Класическата широка форма на круша го прави подходящ за осигуряване с възел „стреме“. Може да се използва с всички системи за закотвяне и закрепване. Автоматичното затваряне го прави подходящ за професионална упо..
23.00 лв
Марка: KONG Модел: автоматично затваряне
Специален карабинер със "спираловидна форма" с усукано тяло от въглеродна стомана и кръгла шина, необходим когато се изисква "офсетов" товар. При офсетовия товар има повече натоварване извън линията на основното натоварване, където този стоманен карабинер от линията DNA на Kong  работи перфектн..
56.00 лв
Марка: KONG
Стоманен овален карабинер, широко отварящ се и винтова муфа. Високо натоварване от 40 kN. Идеален за тежки приложения и за за работа на височина, свързване към конструктивни анкери, спасителни въжета и др. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Keylock система Висококачествен продукт, изцяло разработен и произвед..
27.00 лв
Марка: KONG
Овален карабинер от въглеродна стомана с кръгло сечение. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Keylock система за заключване, която предотвратява всяко задържане на въжето. Подходящ за промишлена употреба, идеален за макари и съоръжения за работа. Висококачествен продукт, изцяло разработен и произведен в Итали..
17.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: автоматично затваряне
Овален карабинер, предназначен да се използва със самохвати, ролки, десандьори и т.н. Неговата почти овална форма прави карабинера лесно да се обръща в рингове или точки за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Заключване с трактова автоматична муфа Заключване Keylock система с гладък "нос", за ..
28.00 лв
Марка: KONG
Триъгълен майон Делта от неръждаема стомана със заключващ винт. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Може да се използва за осигуровки Висока якост Тестван индивидуално Цвят: Полиран Тегло: 155 гр. Материал: неръждаема стомана 316 Диаметър: 10 mm Якост по главната ос: 60 kN Якост по малката ос: 30 k..
32.00 лв
Марка: GRIVEL
Стоманен майон 8-мм. с овална форма. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен е от стомана, което му придава голяма устойчивост и здравина. Той има винтово затваряне, което гарантира неговата безопасност. Препоръчва се за използване в спортни зали за катерене. Дейности: Катерене Материали / констр..
10.00 лв
Показани от 1 до 12 от 64 (6 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.