Меню
Вашата количка

Аксесоари

Крешпадове, лейкопласт за катерене, сребърни катерачни бижута и ръкавици за осигуряване.

Специализирани очила за осигуряване при катерене, който благодарение на система от призми, отразяват катерача без да е необходимо осигуровчика  да вдига глава към него. Използването им прави осигуряването по-комфортно и намалява напрежението във врата. С перфектната оптика и вниманието към детайлите те са неразделна част от инвентара на много катерачи по света.

Анкерен Фикс “TAP” - Спит 8 мм. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предимството е, че в този случай не е необходимо да използвате бормашината, за да направите дупката, а можете да направите всичко ръчно с помощта ръкохватка за анкерени фиксове Усъвършенстван дизайн, който гарантира идеално закрепване към скал..
11.00 лв
Марка: GRIVEL
Предна скоба, която ви позволява да адаптирате котките на Grivel Cramp-O-Matic (автомат) към обувки, които нямат преден жлеб на пръстите за автомат (NC или NM). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сменяеми пластмасови предпазители отстрани, за защита на зоните, които са най-подложени на износване. Скобите се п..
62.00 лв
Марка: GRIVEL
С този аксесоар (предна скоба - COM FRONT BAIL ) можете да превърнете своите котки от Полуавтомат в Автомат или да замените класическата „автоматична“ скоба с тази. Тази скоба е проектирана да пасва на обувки със стандартни върхове. Може да се монтира на всички котки Grivel Cramp-O-Matic. Дейнос..
40.00 лв
Марка: GRIVEL
Каишки за класически котки с дължина 130 см. Размер: XL - 130 см.  ..
25.00 лв
Марка: KONG
Ръкохватка за самопробивни спитове - Pianta (Spit-Roc) ХАРАКТЕРИСТИКИ: Компактен и лек, с гумен захват анатомично оформен със защита за неправилни удари. Сглобяване и демонтаж на самопробивни анкери без инструменти. Защитната лента срещу загуба при изпускане. Приставка за спитове M 8 и ..
69.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Смазка, защитно и почистващо силоконово масло за движещи се части. Удължава живота на карабинери и макари! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Препоръчва се за поддръжка на карабинери, макари и устройства с подвижни лостове. Смазва отлично и подобрява работата на замърсени карабинери и макари. Опаковка: 5..
20.00 лв
Марка: GRIVEL
Резервна пластина против сняг Antibott за котки 2F ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплектът съдържа две части (един чифт). Лесно се сглобява на ръка. Дейности: класически алпинизъм, алпинизъм, ледено катерене Материали/конструкция/технологии: гума, стомана Магазин АЛПИ работи с всички продукти..
50.00 лв
Марка: GRIVEL
Резервна пластина против сняг Antibott G12 OLD за котки G12 ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплектът съдържа две предни и две задни части заедно с хармоника (един чифт). Лесно се сглобява на ръка. Птентована пластина Grivel Дейности: класически алпинизъм, алпинизъм, ледено катерене Материали/конс..
60.00 лв
Марка: GRIVEL
С този аксесоар (предна скоба - COM NARROW BAIL ) можете да превърнете своите котки от Полуавтомат в Автомат или да замените класическата „автоматична“ скоба с тази. Тази скоба е проектирана да пасва на обувки с тесни върхове. Може да се монтира на всички котки Grivel Cramp-O-Matic. Дейности: Ск..
40.00 лв
Марка: SINGING ROCK
MONTY BAG е многофункционална чанта за вашите инструменти или за вашите неща до офиса   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Много издръжлив и износоустойчив материал Може да се пере Широко приложение от плажа до инструментите Предлага се в два различни цвята Цвят: зелен, син Тегло: 300 гр. (±15 g..
58.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Подвижна подложка за гръден колан ALADIN ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначени за използване само в комбинация с гръден колан ALADIN Осигурява повече комфорт при изкачване на дълги маршрути с няколко стъпала Намалява натиска върху горната част на тялото при наличие на голям обем за катерене Два..
41.00 лв
Марка: SINGING ROCK
За вашите спортни зали за катерене и боулдър. В три размера за различни нива на трудност Перфектни за създаване на средни до трудни маршрути. Цвят: жълт Размер: S, M, L Материал: PES  ..
10.00 лв
Показани от 1 до 12 от 196 (17 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.