Меню
Вашата количка

Ски колани

Колани за ски ралита и ски алпинизъм за състезатели и любители. Импрегнатори, вакси, катерами и лепило за ски колани.

Марка: COLL TEX
Задни регулируеми катарами за сплитборд колани при фиксирани предни скоби. Обтегачът е изработен от плътна гума, общата дължина на лентата е 23 см. Катарамата е пластмасова, с ребра за твърдост и се характеризира с повишена здравина. Тегло: 50 гр.  ..
49.00 лв
Марка: COLL TEX
Естествената ски вакса SKIN+ е 100% естествен парафинов восък, който напълно се разлага в природата в рамките на няколко дни. Восъкът е идеален за температури на сняг от 0 до -30 градуса и температури на въздуха от +10 до -30 градуса. "Tri-on-wax" е идеален за ваксирането на коланите за ски преди из..
44.00 лв
Марка: COLL TEX
Практичен, удобен комплект за премахване на "топло лепило" със шпатула. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Електрическа цикла С шпатула може лесно да премахне старите слоеве лепило За премахване на топло нанесено лепило Поялникът COLLTEX не е подходящ за Combin и Clariden! Идеален за премахване на стари..
59.00 лв
Марка: COLL TEX
Задни регулируеми катарами за ски колани при фиксирани предни скоби.  ..
47.00 лв
Марка: COLL TEX
Мрежа за съхранение и пренасяне на ски колани със широчина до 140 мм. Препоръчва се за всички видове колани и е задължителна за тези с топло нанасяне на лепилото! Мрежата се използва двустранно! ( Ако коланите са ви с дължина 1,7 м. се препоръчва мрежа с дължина 1,8 м.) Цена: на линеен метър ..
9.00 лв
Марка: COLL TEX
Предна регулируема скоба за състезателни /Race/ ски колани.      ..
24.00 лв
Марка: COLL TEX
Предна скоба за ски колани. Съвместима с повечето модели ски.  ..
35.00 лв
Марка: COLL TEX
Лепило за колани на ролка. Предназначено за подмяна на лепило с топло нанасяне! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Удобно за нанасяне. Предишното лепило трябва да бъде почистено отлично преди това! Препоръчва се да се направи с топла цикла от Coll Tex. Залепя се с помощта на ютия. Ширина: 150 мм Дължина..
55.00 лв
Марка: COLL TEX
 Лепило за колани на ролка. Предназначено за подмяна на лепило с топло нанасяне! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Удобно за нанасяне. Предишното лепило трябва да бъде почистено отлично преди това! Препоръчва се да се направи с топла цикла от Coll Tex. Залепя се с помощта на ютия. Ширина: 110 мм Д..
44.00 лв
Марка: COLL TEX
Предпазен "чорап" за транспортиране и съхранение на ски колани. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Pro-skin чорапът, изработен от висококачествена синтетика, се използва за защита на адхезивния слой на ски коланите. Това е алтернативата на класическата защитна мрежа. При вятър и лоши атмосферни условия чора..
42.00 лв
Марка: COLL TEX
Коланите „MIX“ са универсални за всякакъв тип ски турове – от прости обиколки в подножието на планините до взискателния маршрут на ски алпинизма. Съставът от 65% мохер и 35% полиамид прави Микс здрав и универсален колан. Неговата максимална устойчивост на абразия гарантира дълъг експлоатационен живо..
19.00 лв
Показани от 1 до 12 от 18 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.