Меню
Вашата количка

Седалка ROOF MASTER

Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Ново
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
Седалка ROOF MASTER
ROOF MASTER е лека и напълно регулируема сбруя за цялото тяло. Най-подходящ за работа върху наклонени площи и покриви. Уникалната Singing Rock MOTION SYSTEM дава на потребителя свобода на движение, без да бъде ограничаван при работа от въже или система за спиране при падане (fall arrest). Идеалното решение за работа на височина, където прецизното позициониране и свободното движение са важни.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
 • MOTION SYSTEM осигурява прецизно позициониране и максимално удобство на движение по време на работа
 • По време на задържане при падане от задната червена текстилна точка за закрепване EN 361, MOTION SYSTEM ефективно разделя енергията на падането към отделните части на тялото
 • Предната точка за задържане при падане EN 361 (D-пръстен от червена лека сплав) е разположена по-ниско от обикновено и използва пълноценно предимствата на предната част на MOTION SYSTEM
 • Благодарение на MOTION SYSTEM също е възможно тази точка на закрепване да се използва за работно позициониране, без да се ограничава движението на потребителя. По този начин потребителят може да работи без никакви проблеми, като в същото време е безопасно закрепен към точката на закрепване срещу падане и защитен срещу възможността от падане.
 • Червеният D-пръстен може да се използва и като EN 813, защото функционира като продължение на целия мобилен мост
 • Лесно регулиране на колана на кръста и комфорт при поставяне на колана се осигуряват от две катарами (STANDARD от дясната страна и SPEED от лявата страна)
 • Страничните текстилни примки за работно позициониране EN 358 са подчертани с червен шев и могат да се използват за най-много два карабинера
 • 3D коланът за кръста е снабден с гумирана издръжлива материя с множество отвори за закрепване, през които може да се изтегли въже, за да се създадат различни видове примки, или към които могат да се прикрепят допълнителните карабинери за чантата за инструменти (максималната носеща способност на всеки отвор е 10 кг)
 • Коланът е оборудван и с две стандартни сиви текстилни халки (инвентарници) с товароносимост 5 кг
 • Заден инвентарник от лека сплав е оборудван със сив текстилен контур за по-тежки инструменти с товароносимост 100 кг
 • Примките за краката във формата на пръстен са леки, но много удобни, размерът им може лесно да се регулира със стоманените катарами и са свързани към работния колан за позициониране чрез еластична лента отзад
 • Неопренов джоб за малки предмети на десния крак
 • Светлоотразителния печат върху колана на талията увеличава видимостта на колана

Цвят: черно/червено
Тегло: 1570 гр. • 55,38 oz [размер M/L] (± 15 гр. • 0,5 oz)
Размер: S, M/L, XL
Макс. номинално натоварване: 150 кг.
Стандарти: CE1019, EN 358, EN 361, EN 813

Магазин АЛПИ работи с всички продукти на Singing Rock. Ако желаете определен продукт, който не е наличен, моля свържете се с нас за предварителна заявка!


ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

СЕРТИФИКАТИ

ДЕКЛАРАЦИИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ

 
КАТЕРАЧНА ЕКИПИРОВКА
СТАНДАРТИ CE - Европейски стандарт за безопасност. Наличието на този щемпел върху екипировката е задължително в днешно време. Означава съответствие с приети стандарти, на които трябва да отговаря съответната част на катерачната екипировката: седалки, каски, въжета, карабинери, съоръжения за осигуряване, примки, клинове и др. Наличието на щемпел на UIAA представлява още по-строго изискване към екипировката. Нормите на международната федерация по катерене и алпинизъм UIAA са разработени от специална постоянно действаща комисия. За да има щемпела на UIAA това означава, че съответното съоръжение или екипировка са преминали специални тестове за сигурност и издръжливост в сертифицирани лаборатории.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
 • Наличност: В наличност
280.00 лв

Опции

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.