Меню
Вашата количка

Седалка ARES

Седалка ARES
Седалка ARES
Седалка ARES
Ново
Седалка ARES
Седалка ARES
Седалка ARES
Седалка ARES
Регулируема катерачена седалка с уникален дизайн. Примките за краката се прикрепват директно към колана на талията, което позволява по-широк обхват на движение при ходене или катерене и облекчава натиска и триенето в областта на слабините. Технологията Web-Core осигурява комфорт, като разпръсква натиска върху кръста и бедрата. Простота и функционалност, обвити в една много гъвкава седалка.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
  • Тегло:  300 гр.
  • Инвентарници: 4 бр.
  • Размери: Размер 1 - Талия: 64-84 см / 25,2-33,1 in
                           Размер 2 - Талия: 76-106 см / 29,9-41,7 in
КАТЕРАЧНА ЕКИПИРОВКА
СТАНДАРТИ CE - Европейски стандарт за безопасност. Наличието на този щемпел върху екипировката е задължително в днешно време. Означава съответствие с приети стандарти, на които трябва да отговаря съответната част на катерачната екипировката: седалки, каски, въжета, карабинери, съоръжения за осигуряване, примки, клинове и др. Наличието на щемпел на UIAA представлява още по-строго изискване към екипировката. Нормите на международната федерация по катерене и алпинизъм UIAA са разработени от специална постоянно действаща комисия. За да има щемпела на UIAA това означава, че съответното съоръжение или екипировка са преминали специални тестове за сигурност и издръжливост в сертифицирани лаборатории.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
133.00 лв

Опции

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.