Меню
Вашата количка

Ролки

Различни видове ролки и макари за извличане на товари, работа от въже, спасителни способи, катерене по големи стени и спелеологията на фирмите SINGING ROCK, KONG, GRIVEL и DMM.
Ролка алуминиева SWING камуфлаж
Ново -15 %
Марка: KONG
Компактна макара с подвижни странични плочи и найлонова ролка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предлага се в 2 версии: - Странични плочи от неръждаема стомана, найлоново колело и втулка - Алуминиеви странични пластини, найлоново колело и сачмен лагер За въжета с диаметър до 11 мм. Ефективност 87 % ..
29.00 лв 34.00 лв
Марка: PETZL
Компактна и устойчива на падане високоефективна макара с блокиращо устройство и висок КПД Макарата MINI TRAXION може да се отваря включително, когато е закачена към анкерната точка. С ролка със среден диаметър и голяма ефективност, тя е особено подходяща за теглене на товари със средно тегло и ул..
223.00 лв
Марка: PETZL
Макара с блокиращо устройство и вирбел, висок КПД Макарата PRO TRAXION може да се отваря включително, когато е закачена към анкерната точка. Тя е създадена, за да се улесни максимално организирането на полиспастни системи. С ролка с голям диаметър, монтирана на херметичен сачмен лагер и гарантира..
317.00 лв
Марка: PETZL
Макарата RESCUE с висок КПД е предназначена за интензивна професионална спасителна дейност. Характеристики: Макара, предназначена за професионална спасителна дейност. Създадена за работа с тежки товари и интензивна употреба. Голяма ролка, монтирана върху херметичен сачмен лагер за изключи..
122.00 лв
Марка: KONG
MEGAZIP e двойна макара Tandem за дълги и бързи „тролеи“ (над 300 м). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Проектирана за използване на метални въжета от 12 до 16 мм. Стоманени ролки с голям диаметър и големи лагери за по-дълъг живот и по-плавна работа. Бързо и интуитивно поставяне на кабела благодарение на и..
334.00 лв
Марка: PETZL
Двойната високоефективна блокираща макара JAG TRAXION е предназначена за организиране на полиспаст 4:1, ако се използва в комбинация с двойна макара TWIN. Ролките са монтирани върху херметични сачмени лагери и гарантират изключително добър КПД. Характеристики: Предназначена за организиране на..
223.00 лв
Марка: DMM
RIGGER е макара с горещо ковани подвижни странични плочи и високоефективен сачмен лагер с възможност за използването и като разпределителна пластина за монтаж с три отвора. Позволява конструктивни творчески  конфигурации и позволява директно свързване към текстилни компоненти, за да се спестят ..
157.00 лв
Марка: SINGING ROCK
EXTRA PLUS e голяма макара за тези, които се нуждаят от голяма ефективност при теглене, издръжливост и леко тегло. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Издръжлива и лека единична макара за промишлена употреба и полиспастни системи За използване със статични и динамични текстилни въжета Уплътненият сачмен лаге..
72.00 лв
Марка: KONG
Компактна макара с подвижни странични плочи и найлонова ролка. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предлага се в 2 версии: - Странични плочи от неръждаема стомана, найлоново колело и втулка - Алуминиеви странични пластини, найлоново колело и сачмен лагер За въжета с диаметър до 11 мм. Ефективност 87 % ..
34.00 лв
Марка: KONG
Компактна алуминиева макара с две ролки, подвижни странични плочи и високоефективен (91%) сачмен лагер. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Долната част и форма на страничните пластини позволява заключване със самозатягащи се възли. Оборудвана с две точки за закрепване за използване в сложни подемни системи. ..
119.00 лв
Марка: KONG
Алуминиева макара с алуминиева фиксирана ролка и мобилни странични плочи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Устройство, което удължава живота на въжето при правилно позициониране. Идеална за изкуствени стени в спортни зали или приключенски паркове. За използване със статични и динамични въжета За използв..
60.00 лв
Марка: KONG
Mini Block е лека макара с ниско триене, снабдена със заключващо устройство, което може да се включи и разкачи чрез специалния палец и стоп гърбица. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Компактна и лека, предназначена за алпинизъм и спасяване. Правилно използвана, тя става основна за подготовката на прости или ..
186.00 лв
Показани от 1 до 12 от 34 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.