Меню
Вашата количка

Съоръжения от лента

Марка: SINGING ROCK
Система за осигуряване с Шок абсорбер REACTOR 140  и еластични  ремъци от тип Y + 2 Куки 353 (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, състоящи се от три ..
218.00 лв
Марка: GRIVEL
SPORT SLING е полиестерен експрес за спортно катерене с променлива широчина, лесен за хващане и манипулиране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Експреса Sport е изработен от полиестер с висока устойчивост на износване, материал с гъвкавост, лекота и висока механична устойчивост. Конструкция с променлива шири..
12.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Изключително лек и издръжлив ремък, предназначена главно за връзка между задна гръбна точка на закрепване и самоприбиращи се спасителни въжета ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява лесно самостоятелно свързване към задния EN 361 D-пръстен Изработени от Dyneema® В двата края на ремъка има примки с дъл..
17.00 лв
Марка: SINGING ROCK
RING SLING е отлично вързващ се прусек със зашит пръстен с диаметър 28 мм за създаване на точка за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: RING SLING е подходящ за използване като текстилно блокиращо устройство в различни ситуации, главно при арбористи  и спасителни операции Възможност за използва..
32.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Еластичен работен темляк за закрепване на тежки инструменти към сбруята. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Създаден да осигури инструментите по време на работа на височина. Висока издръжливост и гъвкавост. Неръждаема стоманена халка с вътрешен диаметър 40 mm за свързване към инвентарния карабинер PORTER&nb..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ARBO SITE е комплект за регулируем ремък във връзка за работно позициониране, специално предназначен за арбористи и операции по грижа за дърветата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява плавно регулиране на дължината благодарение на използването на фрикционни възли (Prusik възел) и макари Две здраво за..
179.00 лв
Марка: SINGING ROCK
TREE ANCHOR е свързващо и анкерно устройство за работа на височина. Многофункционално устройство за закрепване за създаване на точка за закрепване главно върху дървото. Предназначен за арбористи и спасители. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Статично въже с диаметър 11 мм Зашит стоманен пръстен (диаметър 38 ..
54.00 лв
Марка: SINGING ROCK
OPEN SLING 14 мм е компактен тръбен шит ринг от двуслоен материал (плътно ядро и защитна тръбна лента). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изчистен дизайн, здрав и издръжлив Изграден от две части, където якостното ядро е вплетено във вътрешната кухина Външният материал предпазва цветното ядро, ядрото се виж..
11.00 лв
Марка: SINGING ROCK
SNAKE BRACE  е устройство за анкериране (закрепване) при проходни отвори, проектирано да функционира като връзка между конструкцията и спиране на падане, работно позициониране, въжен достъп или спасителни системи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначено за проходни отвори, чийто минимален и максим..
116.00 лв
Марка: KONG
Система за осигуряване EAW Y SET с шок абсорбатор на енергия с двоен Y-образен, вграден, еластичен ремък. Полиамидна лента за разсейване, полиамидна система за разсейване,  полиамиден свързващ пръстен и конектор (кука) QUEEDY. Защита от падане с еластични сапани от полиамид с ширина 30 мм, кои..
204.00 лв
Марка: KONG
Полиамиден тръбен ринг идеален за осигуряване или за удължаване на точка за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Продуктът се доставя в различни цветове, отговарящи на дължините. Висококачествен продукт напълно разработен и произведен в Италия. Цвят: Според наличностите. Моля ако държите на опред..
8.00 лв
Марка: KONG
ARO ADVENTURE EVO е единичен найлонов осигурителен ремък, подходящ за приключенски паркове и въжени градини. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Снабден с пришито ухо за закрепване към седалка с котвен възел. Предлага се в 4 дължини: 50, 60, 70 и 80 см. Дебелината на ринга се увеличава, за да се намали рискъ..
0.00 лв
Показани от 1 до 12 от 42 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.