Меню
Вашата количка

Съоръжения от лента

Марка: SINGING ROCK
Регулируем ремък със стоманена единична катарама и текстилна дръжка, която позволява регулиране на дължината при опън. Предназначен за работно позициониране и арборизъм. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Здрава и устойчива лента с ширина 25 mm „Ухо“ с протектор за всеки конектор/карабинер EN 362 Голяма сто..
34.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируем cambium saver (предпазител за кората), предназначен за използване арбористи, при грижи за дървета. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплектът включва: въже PATRON LANYARD със стоманена халка, прусек с ролка PULLEY SLING, пластина за издърпване с помощно въже + шегел Регулируема дължина с помощта..
119.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Регулируем cambium saver (предпазител за кората), предназначен за използване арбористи, при грижи за дървета. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Комплектът включва: въже PATRON LANYARD с алуминиева халка + прусек RING SLING Регулируема дължина с помощта на възел прусек Сваляне на камбиевия предпазител с изд..
69.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Шок абсорбер REACTOR 140 с възможност за добавяне на еластични  ремъци от тип I или Y + Куки  (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, с възмож..
60.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Система за осигуряване с Шок абсорбер REACTOR 140  и еластични  ремъци от тип Y + 2 Куки 353 (с възможност за оборудване и с друг тип конектори). Проектиран за потребители с максимално тегло от 140 кг (включително оборудването). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Различни варианти, състоящи се от три ..
218.00 лв
Марка: GRIVEL
SPORT SLING е полиестерен експрес за спортно катерене с променлива широчина, лесен за хващане и манипулиране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Експреса Sport е изработен от полиестер с висока устойчивост на износване, материал с гъвкавост, лекота и висока механична устойчивост. Конструкция с променлива шири..
12.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Изключително лек и издръжлив ремък, предназначена главно за връзка между задна гръбна точка на закрепване и самоприбиращи се спасителни въжета ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява лесно самостоятелно свързване към задния EN 361 D-пръстен Изработени от Dyneema® В двата края на ремъка има примки с дъл..
17.00 лв
Марка: SINGING ROCK
RING SLING е отлично вързващ се прусек със зашит пръстен с диаметър 28 мм за създаване на точка за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: RING SLING е подходящ за използване като текстилно блокиращо устройство в различни ситуации, главно при арбористи  и спасителни операции Възможност за използва..
32.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Еластичен работен темляк за закрепване на тежки инструменти към сбруята. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Създаден да осигури инструментите по време на работа на височина. Висока издръжливост и гъвкавост. Неръждаема стоманена халка с вътрешен диаметър 40 mm за свързване към инвентарния карабинер PORTER&nb..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ARBO SITE е комплект за регулируем ремък във връзка за работно позициониране, специално предназначен за арбористи и операции по грижа за дърветата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява плавно регулиране на дължината благодарение на използването на фрикционни възли (Prusik възел) и макари Две здраво за..
179.00 лв
Марка: SINGING ROCK
TREE ANCHOR е свързващо и анкерно устройство за работа на височина. Многофункционално устройство за закрепване за създаване на точка за закрепване главно върху дървото. Предназначен за арбористи и спасители. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Статично въже с диаметър 11 мм Зашит стоманен пръстен (диаметър 38 ..
54.00 лв
Марка: SINGING ROCK
OPEN SLING 14 мм е компактен тръбен шит ринг от двуслоен материал (плътно ядро и защитна тръбна лента). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изчистен дизайн, здрав и издръжлив Изграден от две части, където якостното ядро е вплетено във вътрешната кухина Външният материал предпазва цветното ядро, ядрото се виж..
11.00 лв
Показани от 1 до 12 от 46 (4 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.