Меню
Вашата количка

Седалки / Сбруи

Марка: SINGING ROCK
ARBO CHEST е подплатен гръден колан, предназначен използване заедно със седалката за арбористи ARBO MASTER. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предлага на потребителя по-голям комфорт при натоварване на седалката с по-тежко оборудване и по-удобно изкачване Удобен за обличане, оборудван с катарама със свирка о..
60.00 лв
Марка: SINGING ROCK
BASIC  е напълно регулируема сбруя за задържане при падане със задна и предна точка на закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: D-пръстен отзад на гърба и предни текстилни двойни точки за закрепване съгласно EN 361 Един инвентарник с максимално натоварване от 5 кг. Закопчаване на гърдите с помощт..
88.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ROOF MASTER е лека и напълно регулируема сбруя за цялото тяло. Най-подходящ за работа върху наклонени площи и покриви. Уникалната Singing Rock MOTION SYSTEM дава на потребителя свобода на движение, без да бъде ограничаван при работа от въже или система за спиране при падане (fall arrest). Идеалното ..
280.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ARBO MASTER е напълно регулируем сбруя за работно позициониране с уникална система за движение в предните точки на закрепване, специално измислена за професионални арбористи, позволяваща свобода на движение на върха на дървото. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Супер удобен широк колан за кръста, изработен от ..
419.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Евакуационен триъгълник с презрамки за спасяване на човек от седалков лифт или кабинков лифт ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специални презрамки за по-добро фиксиране на човек в триъгълника за евакуация Каишките са изработени от различни цветове за по-добро управление на закрепването Гръдна пластмасова к..
120.00 лв
Марка: SINGING ROCK
TARZAN е отличен избор за напълно регулируема седалка за цялото тяло, предназначена специално при обучение за работа по въжен способ, въжени градини или приключенски паркове. Направена да изпълни взискателните американски и европейски стандарти по сигурност! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Точка за закрепван..
260.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Седалка за цялото тяло за достъп от въже, работно позициониране и спиране на падането. Антистатичната сбруя Antishock е идеалното решение за работа на височина във взривоопасна атмосфера. Тя е особено подходяща за енергийна, петролхимична и минна среда. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Всички части от ле..
340.00 лв
Марка: KONG
Подвижна медицинска носилка, предназначена за спасяване в затворено пространство; особено подходяща за евакуация на ранени от места с тесни или сложни проходи. Изключително гъвкаво устройство, много полезно при евакуация на пострадали хора при сложни условия на околната среда. Без твърди рамки, тя л..
0.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Сбруя за кучета, предназначена за транспортиране на куче от хеликоптер и други подобни. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Универсален размер Странични укрепвания от леки сплави Лесно и бързо закопчаване с велкро Цвят: оранжев, черен Размер: UNI Тегло: 780 гр. (27,5 oz) Макс. натоварване: 150 кг. ..
144.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Подвижна подложка за раменете за сбруи TECHNIC и TECHNIC steel speed Издръжлив и мек материал разпространява напрежението към по-голяма повърхност, за да повиши комфорта при носенето на сбруята Интегрирани държачи за стабилно закрепване към сбруята при увисване на кука Подвижна и миещи се подложк..
28.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Гръден колан проектиран да се използва заедно със седалка оптимизира позицията на тялото, докато виси или пада. Направен от леки широки найлонови ленти много издръжлив и достъпен за всички алпинисти. Трябва да се  използва със седалка. Не използвайте гръдния колан самостоятелно! ХАРАКТЕРИ..
56.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Цяла седалка за спиране на падането с различни точки на закрепване, катарами SPEED и удобни подплънки. Подходящ за работни ситуации с максимална свобода на движение по време на работно позициониране. Разработен в сътрудничество с енергийни компании. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подвижни подложки за раменe..
280.00 лв
Показани от 1 до 12 от 32 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.