Меню
Вашата количка

Седалки / Сбруи

Марка: SINGING ROCK
Евакуационен триъгълник с презрамки за спасяване на човек от седалков лифт или кабинков лифт ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специални презрамки за по-добро фиксиране на човек в триъгълника за евакуация Каишките са изработени от различни цветове за по-добро управление на закрепването Гръдна пластмасова к..
120.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Работна позиционираща седалка ХАРАКТЕРИСТИКИ: Осигурява повече комфорт при закачване на седалката Предназначена за използване със работна седалка за предпазване от падане или работа Лесна за регулиране с катарами Rock & Lock Широката зона за сядане осигурява добра стабилност и позво..
196.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Подвижна подложка за раменете и краката Предназначен за седалки:  ROPEDANCER II,  BODY II,  BASIC и  BASIC LIGHT Издръжлив и мек материал разпространява напрежението към по-голяма повърхност, за да повиши комфорта при носенето на сбруята Намалява ефектите от травма на суспен..
39.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Подвижна подложка за раменете за сбруи TECHNIC и TECHNIC steel speed Издръжлив и мек материал разпространява напрежението към по-голяма повърхност, за да повиши комфорта при носенето на сбруята Интегрирани държачи за стабилно закрепване към сбруята при увисване на кука Подвижна и миещи се подложк..
28.00 лв
Марка: SINGING ROCK
BASIC  е напълно регулируема сбруя за задържане при падане със задна и предна точка на закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: D-пръстен отзад на гърба и предни текстилни двойни точки за закрепване съгласно EN 361 Един инвентарник с максимално натоварване от 5 кг. Закопчаване на гърдите с помощт..
88.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Напълно регулируема цяла седалка за защита от падане - с една катарама „SPEED“ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Бърза катарама на основния колан за лесно поставяне на сбруята Две точки за закрепване при падане EN 361 Компактна и лека Предназначена за работа на места с риск от падане Подходящ за хоризо..
128.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Цяла седалка за спиране на падането с различни точки на закрепване, катарами SPEED и удобни подплънки. Подходящ за работни ситуации с максимална свобода на движение по време на работно позициониране. Разработен в сътрудничество с енергийни компании. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подвижни подложки за раменe..
280.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Напълно регулируема седалка ROPEDANCER за цялото тяло с различни точки на присъединяване предназначена за работа от въже, въжен достъп, въжени градини и приключенски паркове. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесна за поставяне и сваляне, лесна за регулиране, благодарение на 5 двойни катарами и 1 катарама SPEE..
156.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Универсална седалка с опростен дизайн за всички дейности, особено подходящи за катерене в училища, зали за катерене, виа ферата или глетчерни маршрути. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Един размер за всички (от деца до възрастни) Лека конструкция, без подложки 3 интелигентни катарами Rock & Lock за ле..
64.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Гръден колан проектиран да се използва заедно със седалка оптимизира позицията на тялото, докато виси или пада. Направен от леки широки найлонови ленти много издръжлив и достъпен за всички алпинисти. Трябва да се  използва със седалка. Не използвайте гръдния колан самостоятелно! ХАРАКТЕРИ..
48.00 лв
Марка: SINGING ROCK
RL CHEST е напълно регулируем гръден колан ХАРАКТЕРИСТИКИ: Без подплънки Rock & Lock катарами на презрамките Два D-пръстена с товароносимост 50 кг Заедно с SIT WORKER или SIT WORKER 3D окомплектоват напълно регулируема седалка за цялото тяло в съответствие с EN 361 Цвят: Черен ..
94.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Евакуационен триъгълник за спасяване на човек от седалков лифт или кабинков лифт ХАРАКТЕРИСТИКИ: Гръдна пластмасова катарама за лесно поставяне на триъгълника Издръжливи стоманени точки за закрепване Регулируема лента за чатала Лесен за поставяне и сваляне Да се използва само за спасителни..
100.00 лв
Показани от 1 до 12 от 31 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.