Меню
Вашата количка

Седалки / Сбруи

Марка: SINGING ROCK
Работна позиционираща седалка ХАРАКТЕРИСТИКИ: Осигурява повече комфорт при закачване на седалката Предназначена за използване със работна седалка за предпазване от падане или работа Лесна за регулиране с катарами Rock & Lock Широката зона за сядане осигурява добра стабилност и позво..
180.00 лв
Марка: KONG
HAMMOCK SMART e подиум за продължително окачване, характеризираща се с рамка с опростен монтаж и текстилна седалка с по-широки ленти. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подвижната алуминиева рамка гарантира максимална лекота и намалени размери. Седалката е изработена от ленти и приляга идеално към тялото. Тов..
350.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Подвижна подложка за раменете и краката Предназначен за седалки:  ROPEDANCER II,  BODY II,  BASIC и  BASIC LIGHT Издръжлив и мек материал разпространява напрежението към по-голяма повърхност, за да повиши комфорта при носенето на сбруята Намалява ефектите от травма на суспен..
39.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Подвижна подложка за раменете за сбруи TECHNIC и TECHNIC steel speed Издръжлив и мек материал разпространява напрежението към по-голяма повърхност, за да повиши комфорта при носенето на сбруята Интегрирани държачи за стабилно закрепване към сбруята при увисване на кука Подвижна и миещи се подложк..
26.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Напълно регулируема цяла седалка за защита от падане - с една катарама „SPEED“ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Бърза катарама на основния колан за лесно поставяне на сбруята Две точки за закрепване при падане (EN 361) Компактна и лека Предназначена за работа на места с риск от падане Подходящ за хори..
112.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Цяла седалка за спиране на падането с различни точки на закрепване, катарами SPEED и удобни подплънки. Подходящ за работни ситуации с максимална свобода на движение по време на работно позициониране. Разработен в сътрудничество с енергийни компании. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подвижни подложки за раменe..
280.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Напълно регулируема седалка ROPEDANCER за цялото тяло с различни точки на присъединяване предназначена за работа от въже, въжен достъп, въжени градини и приключенски паркове. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесна за поставяне и сваляне, лесна за регулиране, благодарение на 5 двойни катарами и 1 катарама SPEE..
156.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Универсална седалка с опростен дизайн за всички дейности, особено подходящи за катерене в училища, зали за катерене, виа ферата или глетчерни маршрути. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Един размер за всички (от деца до възрастни) Лека конструкция, без подложки 3 интелигентни катарами Rock & Lock за ле..
59.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Аксесоар „МОСТ“, дава възможност за странично движение, за сбруите TIMBER II и TIMBER 3D и разпределяне на натоварването между кръстния колан и бедрените ленти. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Цвят: червен Тегло: 37 g Материал: полиамид Ширина: 20 мм Дължина: 32,5см ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА ..
16.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Гръден колан проектиран да се използва заедно със седалка оптимизира позицията на тялото, докато виси или пада. Направен от леки широки найлонови ленти много издръжлив и достъпен за всички алпинисти. Трябва да се  използва със седалка. Не използвайте гръдния колан самостоятелно! ХАРАКТЕРИ..
48.00 лв
Марка: SINGING ROCK
RL CHEST е напълно регулируем гръден колан ХАРАКТЕРИСТИКИ: Без подплънки Rock & Lock катарами на презрамките Два D-пръстена с товароносимост 50 кг Заедно с SIT WORKER или SIT WORKER 3D окомплектоват напълно регулируема седалка за цялото тяло в съответствие с EN 361 СПЕЦИФИКАЦИИ..
89.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Колан EX-TEN поддръжка кръста за по-голямо удобство по време на продължителна работа от въже. Изработен е от полиетилен с висока плътност и 7 мм пяна, чийто пори не поглъщат вода. Има висока устойчивост на износване и се фиксира с помощта на катарами. Тегло: 340 гр. Размер: S,  M / L,&nbs..
54.00 лв
Показани от 1 до 12 от 29 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.