Меню
Вашата количка

Аксесоари

Анкерен Фикс “TAP” - Спит 8 мм. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предимството е, че в този случай не е необходимо да използвате бормашината, за да направите дупката, а можете да направите всичко ръчно с помощта ръкохватка за анкерени фиксове Усъвършенстван дизайн, който гарантира идеално закрепване към скал..
11.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Смазка, защитно и почистващо силоконово масло за движещи се части. Удължава живота на карабинери и макари! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Препоръчва се за поддръжка на карабинери, макари и устройства с подвижни лостове. Смазва отлично и подобрява работата на замърсени карабинери и макари. Опаковка: 5..
20.00 лв
Марка: KONG
Протектор за всички  двойни макари на KONG мод. PAMIR, ZIP EVO и EVO ZIP HOOK, които могат да бъдат оборудвани с горна защита, изработена от найлон, която не позволява на потребителя да влезе в контакт с въртящите се елементи на макарите (както се изисква от нормата EN 17109). ХАРАКТЕРИСТИКИ..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
MONTY BAG е многофункционална чанта за вашите инструменти или за вашите неща до офиса   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Много издръжлив и износоустойчив материал Може да се пере Широко приложение от плажа до инструментите Предлага се в два различни цвята Цвят: зелен, син Тегло: 300 гр. (±15 g..
58.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Подвижна подложка за гръден колан ALADIN ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначени за използване само в комбинация с гръден колан ALADIN Осигурява повече комфорт при изкачване на дълги маршрути с няколко стъпала Намалява натиска върху горната част на тялото при наличие на голям обем за катерене Два..
41.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Чанта (торба) за въже и катерене с подвижена постелка ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначена за 50, 60, 70 м. въже Размери на постелката 137 х 137 см Скрит джоб за ключове и пари Добре подплатени презрамки Устойчив на абразия материал Ярко оцветени кайшки, за да запазите въжето си разплетено..
58.00 лв
Марка: LANDJOFF
Протектор за възел. ТЕГЛО: 30  гр. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Бързо и лесно фиксиране към възела.   СПЕЦИФИКАЦИИ: Капацитет: възел осмица от въже 9-11mm Материали: PVC 680 гр. / кв.м., месингова капса Цвят: според наличностите  ..
8.00 лв
Марка: SINGING ROCK
CULTER е надежден нож за ежедневна работа или извънредни ситуации, включително нож за рязане на колани и разбивач на прозорци. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Полуназъбено 80 мм острие от неръждаема стомана 420B Дръжка от неръждаема стомана и червено G10 влакно Отваряне и затваряне с една ръка, предпазна..
82.00 лв
Марка: SINGING ROCK
MOVEMENT BAG е здрава и устойчива пътна чанта с колелца за вашите катерачески приключения, бизнес пътувания или работа на височина. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Голям U-образен отвор със здрави двойни ципове осигурява лесен достъп до съдържанието Циповете могат лесно да се заключват с катинар Удобен стр..
326.00 лв
Марка: PETZL
Голяма торбичка за инструменти. TOOLBAG 6 дава възможност за съхранение на много инструменти. Системата за отваряне и затваряне е проста и с нея може да се работи само с една ръка. Закачането към предпазния колан може да става чрез аксесоар INTERFAST, който намалява обема върху сбруята и подобрява д..
76.00 лв
Марка: PETZL
Торбичка за инструменти със среден размер. TOOLBAG 3 дава възможност за съхранение на инструменти. Системата за отваряне и затваряне е проста и с нея може да се работи само с една ръка. Закачането към предпазния колан може да става чрез аксесоар INTERFAST, който намалява обема върху сбруята и подобр..
53.00 лв
Марка: KONG
CLACK е иновативен магнитен държач за инструменти който се прикрепя на сбруя, елиминира всяко захващане, типично за конвенционалните системи. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява ви да закачите на сбруята ледени брадви, чукове и цялото оборудване, изработено от желязо. Проектиран специално за използва..
40.00 лв
Показани от 1 до 12 от 115 (10 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.