Меню
Вашата количка

Аксесоари

Марка: FERRINO
Малък крушовиден алуминиев карабинер Може да се използва като поддръжка за аксесоари или ключодържател. Внимание! Не е подходящ за катерене и осигуряване! Цвят: син или червен (в зависимост от наличностите)  ..
4.00 лв
Марка: KONG
LOTOR е многопосочен отваряем пръстен (ринг), подходящ за полупостоянно свързване на оборудване. Осигурява оптимално разпределение на натоварването във всяка позиция. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Равномерно натоварване от 22 kN във всички посоки, тествано е съгласно UIAA 130 (Устройство за разпределя..
57.00 лв
Марка: KONG
PRO са здрави кожени ръкавици, създадени за осигуряване и използване на двойно въже, те съчетават силата на работна ръкавица с прецизността и чувствителността на тънка ръкавица. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Отлични и за използване при работа и спасителни ситуации. Двуслойната кожа предпазва най-откритит..
69.00 лв
Марка: KONG
Лека катарама за лента с ширина 30 или 44 мм. Предлага се в два варианта: алуминий (черна) или неръждаема стомана. Алуминиевата версия може да се комбинира с катарама 924 Версията от неръждаема стомана може да се комбинира с катарама 929 Произведено в Италия Материал: Алуминиева сплав Тегл..
7.00 лв
Марка: SINGING ROCK
CARRY BAG е практична чанта, предназначена за съхранение и транспорт на въжета, както и други принадлежности и инвентар. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработена от издръжлив и миещ се материал Текстилните подсилвания поддържат чантата самостоятелно изправена Благодарение на формата си е лесно да съхра..
109.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Функционална лична аптечка с малък размер, изработена от издръжлив материал. Проектирана да побира основни лекарства и превързочни материали, необходими за първа помощ. Това ще помогне да се гарантира безопасността на вас и вашите спътници. Има система за закачане към колана на панталона и гайки за ..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Компактен лек ролков протектор за защита на въже ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен от алуминиева сплав Подходящ за работа по остри ръбове Предпазва движещо се въже от абразия Напълно приспособим към всяка работна ситуация Предназначени за безопасна работа на височина или теглене на тежки това..
169.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Еластичен работен темляк за закрепване на тежки инструменти към сбруята. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Създаден да осигури инструментите по време на работа на височина. Висока издръжливост и гъвкавост. Неръждаема стоманена халка с вътрешен диаметър 40 mm за свързване към инвентарния карабинер PORTER&nb..
20.00 лв
Марка: SINGING ROCK
URNA е торба за въже с прикачване за крака, с възможност да се използва и като чанта за инструменти когато е необходимо. ХАРАКТЕРИСТИКИ: За рапел в екстремни условия, за да бъде въжето под контрол Може да се използва и като чанта за инструменти при работа на високо Лесна за поставяне на к..
76.00 лв
Марка: SINGING ROCK
GEAR BAG е транспортна чанта (торба) проектирана да събере целия инвентар заедно с въжетата. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначена за работа от въже или спелеология Супер издръжлива материя и много удобна конструкция Изработена от водоустойчив и миещ се материал Заема минимално място и остава с..
126.00 лв
Марка: SINGING ROCK
TOOL BAG е практична чанта (торба) за инструменти с органайзер.   ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработена от високоустойчива и издръжлива материя POLYMAR Предназначена за директно закрепване към колана чрез карабинер или с помощта на допълнителен колан за кръста Вътрешни и външни джобове за инстру..
64.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Транспортна чанта (торба) за работни сбруи - подходяща и като торба за инструменти. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработени от високо устойчив на абразия материал PES 600 g/m2 Удобна, бърза и лесна система за затваряне с пластмасова катарама Страничен прозорец от мрежа за по-добър въздушен поток (чант..
16.00 лв
Показани от 1 до 12 от 91 (8 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.