Меню
Вашата количка

Карабинери / Майони

Всички видове карабинери на фирмите KONG, SINGING ROCK и GRIVEL, подходящи за работа от въже.

Марка: PETZL Модел: автоматично затваряне
FREINO е карабинер с автоматична двуактова муфа (Twist – Lock) с допълнително ухо за увеличаване спирачното действие на десандьорите. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Карабинер с муфа с допълнително ухо за увеличаване спирачното действие на десандьорите Допълнителното ухо помага за по-добро контролиране ско..
88.00 лв
Марка: KONG
Aлуминиев карабинер с муфа Heavy Duty Alu с най-висока якост в обхвата на алуминиевите карабинери от нашето производство, 36 kN на главна ос! ХАРАКТЕРИСТИКИ: D формата предотвратява въртенето на карабинера и позволява разпределение на по-голямата част от товара по основната ос. Винтовата му..
30.00 лв
Марка: PETZL
OMNI е полукръгъл карабинер с винтова муфа. • Използва се при всички сбруи с конструкция, изискваща обединяване на две точки на окачване (например сбруя NEWTON). • Конструкцията му позволява натоварване в трите посоки. • Система SCREW-LOCK - на ръчно блокиране чрез завиване на муфа: -   &..
55.00 лв
Марка: SINGING ROCK Модел: автоматично затваряне
PALM е „бърз“ карабинер с автоматично заключване от лека сплав, със спортно и работно предназначение. Най – добрия вариант за Via Ferrata маршрути, но също така е сертифициран и като индустриален осигуряващ конектор (карабинер). ХАРАКТЕРИСТИКИ: Горещо кована ключалка Система за отваряне с д..
39.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Инвентарен пластмасов карабинер за ледени и скални клинове, и инвентар за промишлена употреба. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Лесно затваряне и отваряне Формата и отвора позволява преразпределение на инвентара, като може да се използва инвентар в долната част на карабинера Гумената част фиксира карабине..
8.00 лв
Марка: KONG
Многофункционален алуминиев карабинер. Контактните повърхности са по - широки, за да се намали износването и да се подобри преминаването на въжето. ХАРАКТЕРИСТИКИ: D формата прехвърля по - голямата част от натоварването върху главната ос на карабина, която е най - устойчивата. Асиметричната..
18.00 лв 19.00 лв
Марка: DMM Модел: автоматично затваряне
Карабинера Ultra D с триактова автоматична муфа е подобен по размер на Ultra O, но с още по-голяма здравина поради конфигурацията на гърба. Изразената D-образна форма средоточава натоварването по главната ос на карабинера, за да увеличи якостта. Идеален за използване в края на въжета, както и з..
54.00 лв
Марка: KONG
Карабинер от лека сплав с винтова муфа. ХАРАКТЕРИСТИКИ: X-Large е проектиран да предлага широк отвор и висока якост на опън. Специфичната D форма предотвратява въртенето на карабинера и позволява да се разпредели натоварването по главната ос. Размера и формата на карабинера го прави съвме..
25.00 лв 28.00 лв
Марка: DMM Модел: автоматично затваряне
ZODIAC е много здрав D карабинер с якост по основна ос от 32 kN, който е идеален за спасителни товари и тежкотоварен такелаж. Патентован дизайн с Keylock система на заключване, използва и най-здравия профил, за да даде много якост при отворена ключалка и якост на страничната повърхност. Препоръчва с..
54.00 лв
Марка: KONG
Специален конектор BBQ за широко отваряне от неръждаема стомана, ХАРАКТЕРИСТИКИ: Изработен от висококачествена неръждаема стомана, която се използва за закрепване и осигуряване върху скеле или тръбни конструкции. Предлага се в три размера, с вътрешна междина 75 и 100 мм. Материал: неръ..
55.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Универсален, лек и компактен HMS карабинер, проектиран специално за премахване на опасностите от кръстосано натоварване. Подходящ за осигуряване, рапел и позициониране.  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Фиксираща телена ключалка, поддържа карабина в правилната му ориентация Муфата предпазва от случайно..
22.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Овален карабинер, предназначен да се използва със самохвати, ролки, десандьори и т.н. Неговата почти овална форма прави карабинера лесно да се обръща в рингове или точки за закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Заключване с муфа Заключване Keylock система с гладък "нос", за лесно включване. Той ..
17.00 лв
Показани от 1 до 12 от 84 (7 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.