Меню
Вашата количка

Седалки / Сбруи

Марка: SINGING ROCK
Подвижна подложка за гръден колан ALADIN ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предназначени за използване само в комбинация с гръден колан ALADIN Осигурява повече комфорт при изкачване на дълги маршрути с няколко стъпала Намалява натиска върху горната част на тялото при наличие на голям обем за катерене Два..
41.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Евакуационен триъгълник с презрамки за спасяване на човек от седалков или кабинков лифт, както и от пещери. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специални презрамки за по-добро фиксиране на човек в триъгълника за евакуация Каишките са изработени от различни цветове за по-добро управление на закрепването Гръдн..
100.00 лв
Марка: KONG
HAMMOCK WIDE е подобрена версия подиум за продължително висене, характеризиращ се с иновативен дизайн. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подвижната алуминиева рамка гарантира максимална лекота и намалени размери. Седалката е изработена от ленти и приляга идеално към тялото. Това води до невероятна ергономичн..
350.00 лв
Марка: KONG
Колан за работно позициониране и предпазване от падане. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предлага се в две версии: - СТАНДАРТНА версия с позициониращи пръстени от галванизирана стомана и 2 инвентарника. - Версия PRO FULL с позициониращи пръстени от лека сплав, 1 инвентарна примка и слот за ремък за рацион..
232.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ARBO CHEST е подплатен гръден колан, предназначен използване заедно със седалката за арбористи ARBO MASTER. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предлага на потребителя по-голям комфорт при натоварване на седалката с по-тежко оборудване и по-удобно изкачване Удобен за обличане, оборудван с катарама със свирка о..
66.00 лв
Марка: SINGING ROCK
BASIC  е напълно регулируема сбруя за задържане при падане със задна и предна точка на закрепване. ХАРАКТЕРИСТИКИ: D-пръстен отзад на гърба и предни текстилни двойни точки за закрепване съгласно EN 361 Един инвентарник с максимално натоварване от 5 кг. Закопчаване на гърдите с помощт..
98.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ROOF MASTER е лека и напълно регулируема сбруя за цялото тяло. Най-подходящ за работа върху наклонени площи и покриви. Уникалната Singing Rock MOTION SYSTEM дава на потребителя свобода на движение, без да бъде ограничаван при работа от въже или система за спиране при падане (fall arrest). Идеалното ..
352.00 лв
Марка: SINGING ROCK
ARBO MASTER е напълно регулируем сбруя за работно позициониране с уникална система за движение в предните точки на закрепване, специално измислена за професионални арбористи, позволяваща свобода на движение на върха на дървото. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Супер удобен широк колан за кръста, изработен от ..
480.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Евакуационен триъгълник с презрамки за спасяване на човек от седалков лифт или кабинков лифт ХАРАКТЕРИСТИКИ: Специални презрамки за по-добро фиксиране на човек в триъгълника за евакуация Каишките са изработени от различни цветове за по-добро управление на закрепването Гръдна пластмасова к..
159.00 лв
Марка: SINGING ROCK
TARZAN е отличен избор за напълно регулируема седалка за цялото тяло, предназначена специално при обучение за работа по въжен способ, въжени градини или приключенски паркове. Направена да изпълни взискателните американски и европейски стандарти по сигурност! ХАРАКТЕРИСТИКИ: Точка за закрепван..
260.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Седалка за цялото тяло за достъп от въже, работно позициониране и спиране на падането. Антистатичната сбруя Antishock е идеалното решение за работа на височина във взривоопасна атмосфера. Тя е особено подходяща за енергийна, петролхимична и минна среда. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Всички части от ле..
440.00 лв
Марка: KONG
Подвижна медицинска носилка, предназначена за спасяване в затворено пространство; особено подходяща за евакуация на ранени от места с тесни или сложни проходи. Изключително гъвкаво устройство, много полезно при евакуация на пострадали хора при сложни условия на околната среда. Без твърди рамки, тя л..
0.00 лв
Показани от 1 до 12 от 35 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.