Меню
Вашата количка

Обувки SUMMIT GTX

Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувки SUMMIT GTX
Обувките Summit са подходящи за трекинг, хайкинг, туризъм и дълги подходи по маршрути в планината. Те са изработени от водоотблъскващ велур и текстил с висока устойчивост и мембрана Gore-Tex ®.

ТЕГЛО: 630 гр.

СПЕЦИФИКАЦИИ:
  • Подвижна стелка: С диференцирана структура и анти-торсионна вложка. Crispi ® Air Mesh EVO - изключително дишане против изпотяване, филц и активен въглен с действие против миризма
  • Конструкция: Crispi ® 3D структура, транспортира влагата далеч оставяйки кракът сух във всеки един момент.
  • Горна част: Подсилена горна част с многообразен шев, водоотблъскващ велур и високоустойчива текстилна материя с мембрана Gore-Tex ®.
  • Подметка: Максимално сцепление и стабилност благодарение на съединението Megagrip и амортизиращата междинна подметка. Vibram ® с междинна подметка, абсорбираща микропори и шок абсорбиране.
  • Защита: Защитен борд
  • Комфорт: Комфортно прилягане и отличен климатичен комфорт
Цвят: В зависимост от наличностите

                         

 

СЪХРАНЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

Обувките са проектирани да издържат на различни метереологични условия. Внимателното им използване и правилната им поддържка ще гарантират техните качества и ще удължат живота им. Почистването трябва да е с вода и помощта на мека четка или гъба, когато е вложена мембрана. Никога не слагайте обувките си в пералня или сушилня. Сушенето трябва да се извършва по естествен път. Прочетете внимателно инструкциите на етикета на продукта!

МАТЕРИИ
GORE-TEX® Мембраната е изключително тънка и лека - състои се от политетрафлоуретилен и притежава около 1,4 милиарда микроскопични пори на всеки квадратен сантиметър. Тези пори са около 20 000 пъти по малки от водната капка, но същевременно 700 пъти по-големи от молекулата на водната пара. Именно затова водата не може да премине през нея, но парата се отстранява безпрепятствено.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
  • Модел:
355.00 лв

Опции

Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.