Меню
Вашата количка

Магнезий / Торбички Mg

Голямо разнообразие на торбички и магнезий за спортно катерене,  боулдър и алпинизъм на фирмите MILLET, SINGING ROCK и GRIVEL.

Марка: SINGING ROCK
Магнезии в текстилни торбички. 2х35 g създава по-малко прах  перфектно абсорбира влагата и потта  осигурява високо триене между пръстите на ръцете и скалата  препоръчва се за катерене на закрито ..
10.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Натурален магнезий за по-добро сцепление при катерене. 100 g ..
12.00 лв
Марка: KONG
Натурален магнезий за по-добро сцепление при катерене. 75 g ..
10.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Магнезий за катерене (магнезиев карбонат) в хартиена торбичка. Перфектно абсорбира влагата и потта и осигурява и така по-добро сцепление със скалата. Тегло: 300 г..
24.00 лв
Марка: KONG
Течен магнезий за по-добро сцепление при катерене. 250 ml..
35.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Течен магнезии за катерене - перфектно абсорбира влагата и потта и осигурява добро сцепление между пръстите на ръцете и скалата. Препоръчва за катерене на закрито.  Разклатете тубата преди употреба, втрийте в ръцете и изчакайте да изсъхне. След употреба измийте ръцете си..
12.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Течен магнезии за катерене еднократна доза 10 мл - перфектно абсорбира влагата и потта и осигурява добро сцепление между пръстите на ръцете и скалата. Разклатете преди употреба, втрийте в ръцете и изчакайте да изсъхне. След употреба измийте ръцете си с топла вода.  ..
3.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Торбичка за магнезий с ергономична форма, уникален дизайн, мека и приятна на допир отвътре. - устойчивa система за затваряне - ластик за четка - стабилно закрепване към кръста  ..
22.00 лв
Показани от 1 до 12 от 19 (2 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.