Меню
Вашата количка

Клинове скални / ледени

Ледени цеви с различна дължина за зимно и ледено катерене на GRIVEL.

Анкерен Фикс “TAP” - Спит 8 мм. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Предимството е, че в този случай не е необходимо да използвате бормашината, за да направите дупката, а можете да направите всичко ръчно с помощта ръкохватка за анкерени фиксове Усъвършенстван дизайн, който гарантира идеално закрепване към скал..
11.00 лв
Марка: KONG
Ръкохватка за самопробивни спитове - Pianta (Spit-Roc) ХАРАКТЕРИСТИКИ: Компактен и лек, с гумен захват анатомично оформен със защита за неправилни удари. Сглобяване и демонтаж на самопробивни анкери без инструменти. Защитната лента срещу загуба при изпускане. Приставка за спитове M 8 и ..
69.00 лв
Марка: GRIVEL
Компактна и универсална стоманена ледена цев с иновативна дръжка и система Speedy. Бестселърът на Grivel „360” е усъвършенстван, за да даде форма на новия 720 Speedy. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Много лек, компактен и още по – удобен за работа и транспортиране. Пълна иновация в лоста на дръжката, ..
188.00 лв
Марка: GRIVEL
Контейнер (протектор) за пет ледени цеви. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Това е калъф, изработен от устойчива и лека гума, за да съхранява и предпазва цевите за лед. Лесно се прикрепя към колана. Поставянето на ледения клин е удобно благодарение на пластмасовия мундщук с форма на фуния. PAN PIPE ..
181.00 лв
Марка: KONG
GRANIT BELAY ANCHOR POINT е анкерен комплект, снабден с две планки с диаметър 10 мм. Можете да свържете халките към карабинер или конектор, директно или индиректно прикрепен към въже за катерене. Тази точка за закрепване е полезна за създаване на точки за почивка с двойно закрепване в скалната стена..
75.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Верига за рапелна станция за катерачни зали или скали. ХАРАКТЕРИСТИКИ: 2 планки (за болт Ø 12 мм) 2 вериги 1 халка (ринг) Тегло: 580 гр. (20,46 oz) Материал: поцинкована стомана Минимална якост на една верига: 25 kN Дължина на веригата: 17.5 см. Вътрешен диаметър на халката: 5 см..
32.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Цев за ледено катерене SPIN от закалена стомана с закачалка от лека сплав, идеална за ледено катерене и класически алпийски изкачвания. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Цевта е изработена от закалена CrMo (хром-молибден) стомана за по-висока здравина и издръжливост Антикорозионното покритие на цевта осигуря..
74.00 лв
Марка: KONG
Кука FIFFI за осигуряване или позициониране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Отвори за свързване въже. За осигуряване, позициониране или изтегляне на багаж, само при статично натоварване! Може да се използва в края на застрахователния ремък, като дължината лесно се регулира. Горният отвор позволява пос..
8.00 лв
Марка: KONG
Инвентарен държач за алпинизъм и катерене. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява ви да имате лесен и удобен достъп до инвентара ви, като клинове, клеми, френдове и др. Два мини карабинера тип: „Mini Pear“ включени в комплекта. Материал: Алуминиева сплав Тегло: 68 гр.  ..
28.00 лв
Марка: GRIVEL
Защита за върховете на ледените цеви. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Black hole е защита за върховете на ледените цеви (клинове). Те също така са предназначени за защита на облеклото и за защита от ръжда или удар по време на транспортиране. По време на употреба тапата може да бъде преместена към др..
5.80 лв
Марка: KONG
Комплект за закрепване за алпинизъм, катерене, работа по височина, снабден с 2 (лепени) клина, верига и пръстени. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Полезна за създаване на точки за осигуряване с двойно закрепване в скалната стена. Изработена от здрава неръждаема стомана, устойчива на атмосферни влияния. Да..
81.00 лв
Марка: PETZL
Мултифункционална сгъваема кука Куката MULTIHOOK е предназначена за катерене по лед и дава възможност за поставяне на въженце в леда (Абалаков възел), за да се направи осигуровка. Острието е назъбено, за да може да се режат лесно въжета и прусеци. Може да се използва и за почистване на цевите от ..
63.00 лв
Показани от 1 до 12 от 26 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.