Меню
Вашата количка

Клинове скални / ледени

Ледени цеви с различна дължина за зимно и ледено катерене на GRIVEL.

Марка: GRIVEL
Компактна и универсална стоманена ледена цев с иновативна дръжка и система Speedy. Бестселърът на Grivel „360” е усъвършенстван, за да даде форма на новия 720 Speedy. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Много лек, компактен и още по – удобен за работа и транспортиране. Пълна иновация в лоста на дръжката, ..
149.00 лв
Марка: GRIVEL
Контейнер (протектор) за пет ледени цеви. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Това е калъф, изработен от устойчива и лека гума, за да съхранява и предпазва цевите за лед. Лесно се прикрепя към колана. Поставянето на ледения клин е удобно благодарение на пластмасовия мундщук с форма на фуния. PAN PIPE ..
117.00 лв
Марка: KONG
GRANIT BELAY ANCHOR POINT е анкерен комплект, снабден с две планки с диаметър 10 мм. Можете да свържете халките към карабинер или конектор, директно или индиректно прикрепен към въже за катерене. Тази точка за закрепване е полезна за създаване на точки за почивка с двойно закрепване в скалната стена..
75.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Верига за рапелна станция за катерачни зали или скали. ХАРАКТЕРИСТИКИ: 2 планки (за болт Ø 12 мм) 2 вериги 1 халка (ринг) Тегло: 580 гр. (20,46 oz) Материал: поцинкована стомана Минимална якост на една верига: 25 kN Дължина на веригата: 17.5 см. Вътрешен диаметър на халката: 5 см..
32.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Цев за ледено катерене SPIN от закалена стомана с закачалка от лека сплав, идеална за ледено катерене и класически алпийски изкачвания. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Цевта е изработена от закалена CrMo (хром-молибден) стомана за по-висока здравина и издръжливост Антикорозионното покритие на цевта осигуря..
74.00 лв
Марка: KONG
Кука FIFFI за осигуряване или позициониране. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Отвори за свързване въже. За осигуряване, позициониране или изтегляне на багаж, само при статично натоварване! Може да се използва в края на застрахователния ремък, като дължината лесно се регулира. Горният отвор позволява пос..
8.00 лв
Марка: KONG
Инвентарен държач за алпинизъм и катерене. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Позволява ви да имате лесен и удобен достъп до инвентара ви, като клинове, клеми, френдове и др. Два мини карабинера тип: „Mini Pear“ включени в комплекта. Материал: Алуминиева сплав Тегло: 68 гр.  ..
28.00 лв
Марка: GRIVEL
Защита за върховете на ледените цеви. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Black hole е защита за върховете на ледените цеви (клинове). Те също така са предназначени за защита на облеклото и за защита от ръжда или удар по време на транспортиране. По време на употреба тапата може да бъде преместена към др..
4.00 лв
Марка: KONG
Комплект за закрепване за алпинизъм, катерене, работа по височина, снабден с 2 (лепени) клина, верига и пръстени. ХАРАКТЕРИСТИКИ: Полезна за създаване на точки за осигуряване с двойно закрепване в скалната стена. Изработена от здрава неръждаема стомана, устойчива на атмосферни влияния. Да..
81.00 лв
Марка: PETZL
Мултифункционална сгъваема кука Куката MULTIHOOK е предназначена за катерене по лед и дава възможност за поставяне на въженце в леда (Абалаков възел), за да се направи осигуровка. Острието е назъбено, за да може да се режат лесно въжета и прусеци. Може да се използва и за почистване на цевите от ..
63.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Скален клин от закалена стомана за по-тънки пукнатини. Предназначен за помощно катерене, първи изкачвания, алпинизъм, скално катерене ... ХАРАКТЕРИСТИКИ: За тънки пукнатини до 3 мм Дължини: 3 см (L3) / 5 см (L5) / 7 см (L7) Тегло: 54 гр • 1,9 oz за (L5) Материал: Хром-молибден закалена ..
10.00 лв
Марка: SINGING ROCK
Скален клин от закалена стомана за средни пукнатини. Предназначен за помощно катерене, първи изкачвания, алпинизъм, скално катерене ... ХАРАКТЕРИСТИКИ: За пукнатини до 5 мм Дължини: 5 см (L5) / 7 см (L7) / 9 см (L9) Тегло: 103 гр • 3,6 oz за (L7) Материал: Хром-молибден закалена стомана..
12.50 лв
Показани от 1 до 12 от 25 (3 страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.