Категории

Седалки

Седалки и сбруи за спортно и алпийско катерене. Зимни модели. Пълната гама на Singing Rock и Grivel.
Ролята на седалката е да ви държи здраво и да разпределя натоварванията при падане и спускане върху колкото се може по-голяма част от тялото, без да засяга важни органи. Тя трябва да има широки и меки колани на кръста и бедрата, за да е удобна. Лентите около краката да са отделени от колана за кръста, но да се свързват с основното закрепване за въжето. При някой модели разстоянието между лентите за краката може да се регулира, което ги прави удобни за обуване върху зимни дрехи.

СписъкИкони
Инвентарник CADDY
Инвентарник за алпийски изкачвания - добър приятел за вертикални приключения. отлично регулиране на дължината с помощта на закопчалката удобни и ергономични презрамки, предназначени за дясна и лява ръка Използвайте само за инвентар! Т..
17.00 лв Без ДДС: 17.00 лв
Grivel са разработила тази иновативна подложка за кръстта SHIELD GS, съвместима с всички видове седалки. Изработена от специален материал тя поема по-голямата част от енергията при падане, без да го прехвърля върху гръбначния стълб. ..
50.00 лв Без ДДС: 50.00 лв
Седалка / сбруя TARZAN LIGHT
Напълно регулируема сбруя за цяло тяло предназначена за въжени курсове и приключенски паркове. - лесна за поставяне - левия крак с червен цвят от вътрешната страна - свалящи се презрамки с SPEED катарама - анатомичен колан за кръста Цвят: че..
167.00 лв Без ДДС: 167.00 лв
Аполо е класическа седалка за спортно и алпийско катерене с 4 големи инвентарника. Напълно регулируема благодарение на двете катарами на кръста. Лека и удобна с голям колан на кръста. ..
116.00 лв Без ДДС: 116.00 лв
Изключително лека седалка за спортни маршрути, където теглото и удобството са решаващи.      обновена олекотена конструкция на колана на кръста и краката, осигуряваща максимален комфорт      патентована..
84.00 лв Без ДДС: 84.00 лв
Седалка ATTACK
Универсална седалка за спортно и алпийско катерене. • удобен колан  • осигурителен ринг в червен цвят за намаляване на риска от погрешно включване  • 3 катарами  • инвентарници 4 Тегло: 460 гр. ..
72.00 лв Без ДДС: 72.00 лв
Седалка BALA
Седалка с регулируем колан, специално проектирана за най-младите катерачи. Универсален размер, подходящ за деца с височина 95-125 см и максимално тегло 40 килограма. Точката за закрепване, направена от алуминиева сплав, e пръстен за по-висока безо..
80.00 лв Без ДДС: 80.00 лв
Изключителна седалка за алпийско катерене по големи стени. Удобен колан, много инвентарници и регулируеми катарами на краката са само част от екстрите, който тази седалка притежава. ергономичната форма на колана осигурява максимален комфорт за ..
120.00 лв Без ДДС: 120.00 лв
Седалка FLAKE
Изключително лека седалка, подходяща за ски алпинизъм и височинни изкачвания.  Rock & Lock катарама  оцветен осигурителен ринг колан, изработен от плат дишаща материя, с висока устойчивост на износване инвентарници, издържащ..
82.00 лв Без ДДС: 82.00 лв
Седалка NEMO
Седалка с регулируеми каишки на краката за малки катерачи. 3 Rock & Lock катарамите дават възможност за бързо и безопасно регулиране. Точките в, които има най-голямо износване, са подсилени допълнително. Два инвентарника с товароносимост 5 к..
78.00 лв Без ДДС: 78.00 лв
Изключително лека седалка за спортни маршрути, където теглото и удобството са решаващи.      обновена олекотена конструкция на колана на кръста и краката, осигуряваща максимален комфорт      патентована..
94.00 лв Без ДДС: 94.00 лв
Седалката Poseidon е създадена за зимно и ледено катерене, експедиции. Това е първата водоустойчива седалка! Dry технологията, която се използва успешно при катерачните въжетата сега приложена и върху седалка.      Web-Core тех..
133.00 лв Без ДДС: 133.00 лв
Изключително лека седалка за спортни маршрути, където теглото и удобството са решаващи.      обновена олекотена конструкция на колана на кръста и краката, осигуряваща максимален комфорт      патентована..
100.00 лв Без ДДС: 100.00 лв
Седалка TOP
Седалка TOP е удобна за катерене с горна осигуровка, движение по глетчeри, виаферати и планинарство. тегло: 350 g един инвентарник регулируеми ленти на краката сигурна система на закопчаване   ..
56.00 лв Без ДДС: 56.00 лв
  • Kong
  • Grivel
  • Singing Rock
  • Millet
  • Ferrino
Design Como
Alpi © 2017
Notice: Undefined variable: como_body_bottom in /home/alpibgco/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_amazecart_template_common_footer.tpl on line 245