Меню
Вашата количка

Карабинер Zodiac TRIPLE LOCK

Карабинер Zodiac TRIPLE LOCK
Ново
Карабинер Zodiac TRIPLE LOCK
ZODIAC е много здрав D карабинер с якост по основна ос от 32 kN, който е идеален за спасителни товари и тежкотоварен такелаж. Патентован дизайн с Keylock система на заключване, използва и най-здравия профил, за да даде много якост при отворена ключалка и якост на страничната повърхност. Препоръчва се за обща употреба, където спестяването на тегло и високата якост са важни.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Формата на Offset D карабинер приема оптималното натоварване на D-образен карабинер, но с увеличен вътрешен обем в единия край - кошницата. Това допринася за удобството в ръката, особено когато носите ръкавици.
  • Keylock заключване за безпроблемна връзка. Патентованият механизъм за затваряне на DMM „Taperlock“ (триактова автоматична муфа) увеличава силата на натиск на ключалката с помощта на специален разширен профил на носа на карабинера, както и позволява безпрепятствена връзка за вашите въжета, сапани и устройства.
  • Опция за фиксиране на експеса за сигурност. Част от нашите карабинери могат да бъдат доставени фиксатор за експреса или ринга. Това означава, че ремъкът или приставката не могат да бъдат свалени и гарантира, че посоката на приложената сила в случай на падане е по главната ос, осигурявайки максимална здравина и задържаща сила. (само с предварителна заявка)

Цвят: Сиво / зелен
Тегло: 79 гр.
Материал: лека сплав
Якост по основната ос: 32 kN
Якост по малката ос: 12 kN
Якост при отворен карабинер: 12 kN
Размери: 66 х 114 мм.
Отвор на карабинера (d): 18 мм.
Сертификати: EN 362:2004 B/T, EN 12275:2013 B


ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

ДЕКЛАРАЦИИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ 
КАТЕРАЧНА ЕКИПИРОВКА
СТАНДАРТИ CE - Европейски стандарт за безопасност. Наличието на този щемпел върху екипировката е задължително в днешно време. Означава съответствие с приети стандарти, на които трябва да отговаря съответната част на катерачната екипировката: седалки, каски, въжета, карабинери, съоръжения за осигуряване, примки, клинове и др. Наличието на щемпел на UIAA представлява още по-строго изискване към екипировката. Нормите на международната федерация по катерене и алпинизъм UIAA са разработени от специална постоянно действаща комисия. За да има щемпела на UIAA това означава, че съответното съоръжение или екипировка са преминали специални тестове за сигурност и издръжливост в сертифицирани лаборатории.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате
  • Наличност: В наличност
  • Модел:
54.00 лв
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Политика за поверителност.